• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #35603  από homer
 Πέμ Αύγ 05, 2010 10:20 am
H εξέταση ρε παιδιά που γίνεται για "αιμοχρωμάτωση", που είναι απλή αίματος, δεν μπορεί να δείξει κάτι? (βλ. http://www.thalassemia.gr/pn/modules.ph ... s&id_cat=4)
Σκέφτομαι και την ακτινοβολία Σταύρο. Με τόσες δοκιμές στο τέλος θα ψηθείς εσύ για να δούμε άσπρη μέρα εμείς...? :P
 #35718  από kate2002
 Σάβ Αύγ 07, 2010 6:09 pm
να πω κι εγω τα δικα μου εδω, μιας και δεν εχω χαρτι ακομα στα χερια μου για επισημο ανακοινωθεν...
Τριτη 3-8 εκανα την επεμβατικη φλεβογραφια και διανοιξη.
βρεθηκε ανεπαρκεια 99% στην αζυγο, λογω διαφραγματος.
βρεθηκε επισης στενωση και στις δυο σφαγιτιδες, στην εκφυση τους. η δεξια πολυ χαλια, σχεδον τελειως . ολα διορθωθηκαν. εκ γεννετης, οπως ειπε ο γιατρος το κουβαλαω. κανω τις γνωστες ενεσεις στην κοιλια για κανα μηνα, και μετα απο αιματολογικες, βλεπουμε.
στην κλινικη ημουν στο ιδιο δωματιο με τη σουλλλα. της το ξεκαθαρισα: το επομενο ραντεβου μας θα ειναι ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ!
 #35720  από βικυ
 Σάβ Αύγ 07, 2010 6:11 pm
Το επομενο ραντεβου σε μπυραρια....ολοι μαζι... να τα πιουμε στην υγεια μας και στην σπανια ομορφια μας!
 #35721  από kate2002
 Σάβ Αύγ 07, 2010 6:13 pm
βικυ έγραψε:Το επομενο ραντεβου σε μπυραρια....ολοι μαζι... να τα πιουμε στην υγεια μας και στην σπανια ομορφια μας!
ΕικόναΕικόνα
 #35892  από swt
 Τετ Αύγ 11, 2010 8:39 am
Youtube user: MsLogicJock
MS-MRI fundraiser for CCSVI in Warren, MI - Aug 7th featuring Dr. Haacke, Dr. Hubbard and Dr. Sclafani ...
[youtube]77-ES0tkSKk[/youtube][youtube]Fcm_7FzyPhM[/youtube]
[youtube]_TbxpwFRMtk[/youtube][youtube]NV_dNqaiEQ4[/youtube]
[youtube]4mnPyoiARkU[/youtube][youtube]CxT5ZsS3Yvo[/youtube]
[youtube]8RSs30vjKv8[/youtube][youtube]ngFHKq8aS3g[/youtube]
[youtube]8S-yws4zTXA[/youtube][youtube]8RQCoSnAmYM[/youtube]
[youtube]TPmrQ4037Ec[/youtube][youtube]WZsJgJ-wzyg[/youtube]
[youtube]ds0TbwAPdxA[/youtube][youtube]5gBYzzuEPxc[/youtube]
 #36301  από kostas2
 Δευ Αύγ 16, 2010 10:23 pm
Καλησπέρα,

Επιτρέψτε μου και εμένα κάποιες σκέψεις πάνω στη ΧΕΝΦΑ. Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι έχω ελάχιστη σχέση με την Ιατρική επιστήμη μιας που ξόδεψα όλη τη φαιά ουσία κατά τις βασικές σπουδές μου και κατόπιν στο μεταπτυχιακό και στη διδακτορική μου διατριβή σε επιστήμη που έχει ελάχιστη σχέση με την ιατρική. Ως ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί αρκετά με την επιστημονική έρευνα το ένστικτό μου με οδηγεί στην ορθότητα της θεωρίας. Όχι μόνο για την επιστημονική της τεκμηρίωση αλλά και για ένα ακόμη λόγο: Ότι είναι απλή, απλούστατη θα έλεγα.
Ξέρετε, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του ανθρωπίνου γένους να ερμηνεύσει αυτά που συμβαίνουν γύρω του, υπήρξε η υπεροψία εκείνων που ΝΟΜΙΖΑΝ ότι κατέχουν την γνώση -όχι κατ' ανάγκη κινούμενη από το χρηματικό κέρδος-(το ΝΟΜΙΖΑΝ τονισμένο σε πλήρη αντίθεση με το "γειράσκω αεί διδασκόμενος" και με το "εν οίδα ουδέν οίδα") να αναζητούν την αλήθεια σε δαιδαλώδη μονοπάτια ενώ αυτή κείτονταν δίπλα τους. Χωρίς να σας κουράσω παραθέτω δύο παραδείγματα: Το αποτελεσματικότερο αντιβιοτικό γενικής χρήσης, η γνωστή μας πενικιλίνη, προήρθε από τη μούχλα που αναπτύχθηκε σε ένα ταπεινό κομμάτι ψωμί. Δεύτερο παράδειγμα. Η επανάσταση στη φυσική προήρθε από την απλούστατη ερώτηση που υπέβαλε ο ανατρεπτικός δεκατετράχρονος μαθητής Albert Einstein στον σοφό καθηγητή του στην ενότητα της σχετικής ταχύτητας. 'Ένα σκοτεινό βράδυ, μία αμαξοστοιχία που κινείται με την ταχύτητα του φωτός επιτρέπει στο μηχανοδηγό της να βλέπει το φως από το αναμμένο φανάρι της?'. Το ερώτημα του στοίχισε την αποβολή του από το σχολείο, η απάντησή του όμως θεμελίωση την Ειδική και Γενική θεωρία της σχετικότητας.
Ο ίδιος επιστήμονας, ο μεγάλος Einstein, έχοντας ζήσει μία ανατρεπτική ζωή, έχοντας τιμηθεί με το nobel φυσικής, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι "Everything should be made as simple as possible" ευτυχώς ή δυστυχώς όμως καταλήγει "but not simpler".
Φιλοσοφικές μ-------ς θα έλεγε κάποιος. Μπορεί, μπορεί και όχι. Σύντομα θα ξέρουμε... Η αμφιβολία είναι χειρότερη από την οποιαδήποτε αλήθεια. Προς το παρόν ελπίζουμε...

Καληνύχτα συναγωνιστές... Το "θηρίο" φαίνεται ότι έχει τρωτά σημεία. Η νέα ημέρα δεν θα αργήσει να ξημερώσει...
 #36324  από soulla
 Τρί Αύγ 17, 2010 8:42 am
αν πάρεις λάθος τρένο σε όποια στάση και να κατέβεις...πάλι λάθος θα είναι...το δικό μας τρένο τρέχει ναι αλλά μάλλον του σπάσανε τα φρένα....ελπίζω και εγώ σύντομα να κατέβουμε με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες...
 #36561  από Π.Μ79
 Παρ Αύγ 20, 2010 5:35 pm
Μετά από πολύ ψάξιμο στο ίντερνετ βρήκα το τηλέφωνο του Dr Franz Schelling, ο οποίος είχε παρατηρήσει πολλά χρόνια πριν το ΧΕΝΦΑ.

Τον πήρα τηλέφωνο και έμεινα έκπληκτος από το πόσο ευγενικός είναι και πόσο επεξηγητικός είναι.

Μου είπε εν ολίγοις ότι:

1) Πρέπει όλοι με ΣΚΠ να ψάξουν την κυκλοφορία των φλεβών τους, είτε υπάρχει στένωση της φλέβας λόγω της ίδιας της φλέβας είτε λόγω των παραπλεύρων μυών που την πιέζουν.

2) Μου είπε ότι προσπάθησε κάποιες φορές να έρθει στην Ελλάδα και να παρουσιάσει την έρευνά του αλλά οι ωραίοι γιατροί μας του είπαν ότι πρέπει να είναι στη γλώσσα μας για να μπορεί να τα καταλαβαίνει ο κόσμος. ΕΛΕΟΣ!!!!

Μου ζήτησε συγνώμη (αν είναι δυνατόν) που δεν έμαθε Ελληνικά γιατί πολύ θα ήθελε όλοι οι συναδέλφοι του σε όλο τον κόσμο, να κοιτάνε για ΧΕΝΦΑ, αλλά μου είπε ότι ειδικά οι έλληνες γιατροί είναι narrow minded (στενόμυαλοι).

Επίσης μου είπε με μεγάλη ευγένεια ότι αν δε βρω άκρη με όλα αυτά στην Ελλάδα και πάω και τον βρω, θα με κοιτάξει ο ίδιος χωρίς χρέωση γιατί θεωρεί άδικη την αντιμετώπισή μας.

Επίσης μου είπε ότι, τα φάρμακα και οι ενέσεις κάποιες φορές δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα απ'ότι πλεονεκτήματα και αυτό οφείλεται στην ψυχολογική κατάσταση των ασθενών, η οποία είναι γνωστό πλέον ότι είναι υπεύθυνη για καινούριες ώσεις.

Μου είπε ότι πολλοί ασθενείς που παίρνουν φαρμακευτική αγωγή, πάθαν διάφορες ώσεις κατά τη διάρκεια που παίρναν τα φάρμακα και ότι άρχισε μεγάλη αμφισβήτηση των φαρμάκων στο εξωτερικό.

Εγώ έμεινα μαμάκας, δε ξέρω εσείς τι σκέφτεστε...
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 82