• ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #85486  από Κώστας
 Σάβ Φεβ 09, 2013 12:30 am
 #85493  από sofia13
 Σάβ Φεβ 09, 2013 10:49 am
Υπέροχο κομμάτι και ΦΩΝΑΡΑ.! :bow-yellow:
 #85500  από Κώστας
 Σάβ Φεβ 09, 2013 3:17 pm
Αν τολμήσω να την αποκαλέσω "συνέχεια" της Janis Joplin, θα ήταν υπεβολή;!
 #85502  από sofia13
 Σάβ Φεβ 09, 2013 5:23 pm
Απίστευτο !!!
Ακριβώς τη Janis σκέφτηκα όταν την πρωτοάκουσα.! Κι΄όταν έβαλα ν΄ακουστεί στο σπίτι, μου
είπαν ότι '' φέρνει'' σε Amy Winehouse. Τη Joplin τελικά και δεν είναι υπερβολή !!! Πάντως
φωνάρα η Hannah ! Mπράβο για την επιλογή σου Κώστα ! :text-thankyouyellow:
 #85555  από panos59
 Κυρ Φεβ 10, 2013 7:00 pm

(το γέλιο του μπέμπη είναι μιλάμε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!)
 #85557  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Φεβ 10, 2013 7:15 pm
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #85560  από κατερινα 55
 Κυρ Φεβ 10, 2013 8:08 pm
Εικόνα

"Είναι γνωστό σε όλους μας .ο,τι απ'ολα έχει ο μπαξές της βουλής καλλιτέχνες ,ζωγράφους ,ποιητές ,συγραφείς ,συνθέτες ,μουσικούς..
Ετσι και η Δράμα διαθέτει το δικό της κυριολεκτικα και μεταφορικά ΑΗΔΟΝΙ
στο πρόσωπο του βουλευτή Κ .Χ.Αηδόνη. Ο Κ Αηδόνης λοιπόν οταν αφήνει τα έδρανα της βουλής πιάνει την ηλεκτρική κιθάρα
τραγουδάει ,γράφει στίχους και μουσική, η αρχική μου αντίδραση στο άκουσμα της 'ειδησης πριν απο λίγους μήνες ηταν ειρωνικη, και έγραψα και σχόλιο ...
Χθες ο΄μως ακουγοντας το τραγουδι ομολογω πως με εξέπληξε ευχάριστα η Κύπρος μας φαινεται πως εμπνέει τον βουλευτη ,όπου εγραψε ενα τραγούδι με υπέροχους στιχους (κατα την ταπεινή μου αποψη ) και μουσική
που με εκανε να θέλω να το ανaρτήσω...
Το τραγουδι "ντύνει" ενα πολύ προσεγμενο βίντεο κλιπ με εικονες απο την Κύπρο.."
Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/#ixzz2KWL1vMx1

#85562  από soulla
 Κυρ Φεβ 10, 2013 9:14 pm
τέλειο το τραγούδι κατερίνα μου..περιλαμβάνει και το κατεχώμενο χωριό μου σε 2 σημεία στο 2,52 μέχρι 2,55 αλλά στο 3,14 μεχρι 3,20 η αρχαία σαλαμίνα πρωτευουσα για 1000 χρόνια της κύπρου....η ψυχή μας είναι πάντα εκεί,αλλά το σώμα αδυνατεί.....................................
 #85563  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Φεβ 10, 2013 9:34 pm
κατερινα 55 έγραψε:Εικόνα

"Είναι γνωστό σε όλους μας .ο,τι απ'ολα έχει ο μπαξές της βουλής καλλιτέχνες ,ζωγράφους ,ποιητές ,συγραφείς ,συνθέτες ,μουσικούς..
Ετσι και η Δράμα διαθέτει το δικό της κυριολεκτικα και μεταφορικά ΑΗΔΟΝΙ
στο πρόσωπο του βουλευτή Κ .Χ.Αηδόνη. Ο Κ Αηδόνης λοιπόν οταν αφήνει τα έδρανα της βουλής πιάνει την ηλεκτρική κιθάρα
τραγουδάει ,γράφει στίχους και μουσική, η αρχική μου αντίδραση στο άκουσμα της 'ειδησης πριν απο λίγους μήνες ηταν ειρωνικη, και έγραψα και σχόλιο ...
Χθες ο΄μως ακουγοντας το τραγουδι ομολογω πως με εξέπληξε ευχάριστα η Κύπρος μας φαινεται πως εμπνέει τον βουλευτη ,όπου εγραψε ενα τραγούδι με υπέροχους στιχους (κατα την ταπεινή μου αποψη ) και μουσική
που με εκανε να θέλω να το ανaρτήσω...
Το τραγουδι "ντύνει" ενα πολύ προσεγμενο βίντεο κλιπ με εικονες απο την Κύπρο.."
Διαβάστε περισσότερα http://ektiesthisi.blogspot.com/#ixzz2KWL1vMx1

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ΥΠΕΡΟΧΟ !!!!!!
 #85633  από billios
 Δευ Φεβ 11, 2013 11:04 pm
  • 1
  • 435
  • 436
  • 437
  • 438
  • 439
  • 621