• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #17539  από elena
 Σάβ Φεβ 13, 2010 12:14 am
Αφού λοιπόν δεν μου μιλάει κανείς :? ...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!!!

[youtube]XQZJXkh88oM[/youtube]
 #17540  από bistonina
 Σάβ Φεβ 13, 2010 12:22 am
καληνυχτα ελενα. εχεις δικιο για την εργασια. εκτος απο τον αορατο θα βρεθει και καποιος αλλος να σε βοηθησει. να το κανεις. ;) ;)
καληνυχτα σε ολους κι απο μενα.
 #17541  από soulla
 Σάβ Φεβ 13, 2010 1:12 am
ΕΛΕΝΑ δεν ειναι η θεραπεια σκληρη αλλα η ιδια η αρρωστεια
[youtube]YDXbGh9wjgA[/youtube]
καληνυχτες σε ολους
 #17543  από aoratos
 Σάβ Φεβ 13, 2010 2:05 am
Καληνύχτες σας και καλημέρες για τους πρωινούς. :lol:

Άντε Έλενα πάρε επιτέλους την πολύτιμη βοήθεια του κοινού. :P

Πάντως σε ότι αφορά την κοπέλα που ζητάει βοήθεια για την εργασία της, εγώ το είδα πολύ θετικά, είναι ξεκάθαρη και με ερωτηματολόγιο που δεν "θίγει"...
 #17544  από LL--MM
 Σάβ Φεβ 13, 2010 3:21 am
Kαι όχι μόνο δε θίγει, αλλά βλέπει αποτελέσματα, πράγμα που ζητήσαμε και στην άλλη και δεν το έκανε ποτέ... ίσως θα έπρεπε να κάνουμε εδώ κάποιες υποδείξεις πρόσθετες σχετικά με το πως βαίνουν τα πράγματα στην καθημερινότητα :roll:

Ίσως να της ζητήσουμε πρωτα όπως κάναμε στην προηγούμενη, ποιοί είναι οι καθηγητές, ποιός ο σκοπός, και άν μπορούν να ενταχθούν άλλα σχετικά δεδομένα στο ερωτηματολόγιο: επιπρόσθετα έξοδα μετακίνησης, (και άδικης συχνά), κλπ
α)επιπρόσθετες ερωτήσεις
β)ερμηνεία αποτελεσμάτων

Τίποτ'άλλο δε μπορώ να σκεφτώ απόψε... :P
Φυσικά, άν αποδειχθεί ανειλικρινής ή μη συνεργάσιμη, το βλέπουμε στην πορεία και πράττουμε ανάλογα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Φεβ 13, 2010 10:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #17545  από βικυ
 Σάβ Φεβ 13, 2010 10:18 am
Καλημερα!
Οπως σωστα καταλαβατε ειχα net problems εχθες και εσκασα απο το κακο μου και τα νευρα μου κροσια!!@#$%^&*Μου γυρισε το ματι.Τεσπα!
Αορατε αντε να ηρεμεσετε λιγακι επιτελους.......καλη ξεκουραση και ευχομαι ολα να κυλησουν ομαλα χωρις παρατραγουδα για την αορατη.
Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι για οσα ειπατε βιστονες και αορατε για τα αποτελεσματα μου!Μεσα απο την καρδια μου!
Οσο για τα κιχ.....βιστονινα αφου δεν εσκισες την γατα απο την αρχη.......σκουρα τα πραγματα.Κατι ξερω και εγω ειμαι παλια στο σπορ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Αν σημερα δεν μπορω να ερθω στο καφενειο να ξερετε οτι θα πρασσινισω απο το κακο μου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
αυτα !αν θυμηθω κατι αλλο θα το γραψω αμεσως γιατι ποιος ξερει..........
 #17547  από bistonina
 Σάβ Φεβ 13, 2010 11:25 am
καλημεραααααααααααα :!: :!: εχουμε μια ηλιολουστη μερα, αερα βεβαια αλλα κανω πως δεν υπαρχει. ηρθα να σας καλημερισω και να φυγω. παω βολτα, αφου δεν βρεχει, το κρυο θα το αντεξω. παω ν'ακουσω τη Βανδη.
βικυ μου οπως λεει και καποιος γνωστος μου, τη γατα την εσκισα.......... τα γατακια μου ξεφυγαν. :P :P :P
σας χαιρετω, θα τα πουμε το απογευμα.

Εικόνα
 #17549  από βικυ
 Σάβ Φεβ 13, 2010 11:27 am
Καλη διασκεδαση βιστονινα! :)
Τα λεμε.........
 #17551  από aoratos
 Σάβ Φεβ 13, 2010 11:37 am
Να έχετε μια όμορφη και υπέροχη μέρα όλοι σας.

Πάω να φτιάξω χταπόδι ξυδάτο για την Δευτέρα. :lol:
  • 1
  • 421
  • 422
  • 423
  • 424
  • 425
  • 2901