• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #33193  από passenger
 Πέμ Ιούλ 08, 2010 11:10 am
SOU Φυσικά και δεν ανακαλώ!! Ξανά διάβασε το ποστ μου (προσέχτηκα όμως αυτήν τη φορά) Δεν λέω πουθενά ότι δίνεις αβάσιμες ελπίδες , λέω ότι ΙΣΩΣ οι ελπίδες να είναι αβάσιμες . Αυτό θα αποδειχτεί από τα αποτελέσματα των πειραμάτων του Ζαμπονι.
1. Ο ομοιοπαθητικός σου λέει έλα να κάνουμε την θεραπεία, αλλά συνέχισε και την θεραπεία που κάνεις
Ο διαιτολόγος το ίδιο, ε το ίδιο λέει και ο Ζαμπονι!! ( εδώ στην Ελλάδα προφανώς θα έχει ένα όνομα ποιο Ελληνικό) Για μένα οι περισσότεροι από αυτούς προσπαθούν απλώς να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη μας εκμεταλλευόμενοι την απόγνωση μας. Δεν εξαιρώ τις φαρμακευτικές εταιρίες, αυτές το έχουν καταφέρει ήδη και με την συνδρομή των νευρολόγων και των ταμείων (το μεγάλο φαγοπότι που λένε).
2. Δηλ. αν σου πω τη συμπτώματα έχω θα μου κάνεις online διάγνωση?
Εσύ τη λες μετά από 8 χρόνια MS να έχω μονό ένα θολό μάτι και ένα μούδιασμα για 10-20 μέρες?
3.Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την έρευνα, αντιθέτως είμαι ένας από τους υποψήφιος για την επέμβαση και αυτό μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν κάποιοι εδώ μέσα. Όμως έχω τεράστιο πρόβλημα με τον κάθε λογής τσαρλατάνο η γιατρό-απατεώνα που επειδή ίσως δεν πάνε καλά οι δουλείες, να βρήκε εδώ υποψηφίους πελάτες. Και νιώθω την υποχρέωση όχι μόνο απέναντι στον εαυτό μου αλλά και απέναντι στους άλλους συμπάσχοντες να το ψάξω όσο ποιο καλά μπορώ.
 #33212  από κωστας
 Πέμ Ιούλ 08, 2010 1:17 pm
γεια σου passenger!και εγω θελω να σε ρωτησω τι συμπτωματα εχεις,οχι βεβαια για να κανω διαγνωση αλλα για να δω σε τι κατασταση εισαι,αν σε εχουν βοηθησει οι υπαρχουσες θεραπειες,αν περπατας χωρις να σερνεσαι η να κρατιεσαι απο τοιχο σε τοιχο οπως εγω σαν τον spinderman η αν γενικα εισαι σε μια κατασταση που μπορεις να περιμενεις εστω και 1 η 2 η 3 χρονια!μερικοι απο εμας δυστηχως δεν εχουμε την πολυτελεια να περιμενουμε και εφοσον δεν μας βοηθουν τα φαρμακα καναμε την επεμβαση διορθωνοντας ενα φλεβικο προβλημα το οποιο κρινουμε οτι πρεπει να διωρθωθει γιατι δεν ειναι φυσιολογικο και βεβαια ελπιζουμε αν οχι σε καλυτερευση τουλαχιστον οχι σε αλλη επειδινωση της νοσου!11 χρονια εχω την παθηση και 28 η μανα μου!δεκαδες θεραπειες εχουμε δοκιμασει και δεκαδες υποσχεσεις μας εχουν δωσει οι γιατροι!αποτελεσμα:η μανα μου σε καροτσι και'γω σε λιγα χρονια!ναι,ειναι μεγαλη ελπιδα η χενφα γιατι δεν ειναι καταρχας φαρμακο ειναι κατι διαφορετικο που απεχει απο τις αυτοανοσες θεωριες και η θεραπεια της χενφα ειναι ασφαλη χωρις δηλητηρια αλλα με μια διαδικασια χωρις κινδυνο!εχουμε δωσει δεκαδες χιλιαδες ευρω χωρις κανενα αποτελεσμα!νομιζω οτι αξιζει να το δοκιμασουν οσοι δεν εχουν δει αποτελεσματα απο τα φαρμακα και ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση!σχετικα με τον σταυρο και με τον σωτηρη νομιζω οτι μιλουν και μας δινουν πληροφοριες για την χενφα καθως και για την πιθανη συσχετιση με την σκπ,κανεις νομιζω δεν ειπε οτι θα θεραπευτουμε η οτι θα βελτιωθουμε σιγουρα αλλα ισως η θεραπεια ενος προβληματος να ξεβουλωσουμε τις φλεβες μας το οποιο λογικα μας επιβαρινει μπορει να βοηθησει και στην σκπ!με απλα λογια:κανεις δεν μας εδωσε απο δω ελπιδες,η λυση της χενφα δεν σημαινει και απαραιτητα θεραπεια της σκπ,η χενφα ειναι μια ελπιδα ισως και η μεγαλυτερη απο τις αλλες μεχρι τωρα αλλα οχι η τελευταια,εχουμε φαει πολλες σφαλιαρες :confusion-seeingstars: μπορει να φαμε αλλη μια!τι να κανουμε ελπιζουμε...
 #33219  από Νικος
 Πέμ Ιούλ 08, 2010 2:07 pm
Γεια και απο μένα passenger , πιστεύω οτι ο κωστας προσδιορίζει την κατάσταση πάρα πολύ αντικειμενικά (και αυτο δεν το λεω μονο γιατι ειναι φιλος), αν δεις έχουν γίνει πολλές συζητήσεις πάνω στο θέμα και έχουμε καταφέρει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα
 #33225  από soulla
 Πέμ Ιούλ 08, 2010 2:25 pm
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥς ...ΟΥΤΕ Ο PASSENGER...ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΘΕΣΕ..ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΙς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΤΟΥ...ΥΓΕΙΗς ΔΙΑΛΟΓΟς ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ..ΟΧΙ ΟΠΩς ΠΑΛΙΑ :teasing-neener: ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΣΤΕ
 #33229  από κωστας
 Πέμ Ιούλ 08, 2010 2:35 pm
εννοειται soulla!αυτο που αναφερεις παλια ηταν ξεκατινιασμα,δεν ξερω πως αλλιως να το πω!δεν διαφωνησα με τον passenger,την γνωμη μου ειπα!πως εχει η κατασταση για μερικους απο εμας...!ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον!
 #33235  από passenger
 Πέμ Ιούλ 08, 2010 2:57 pm
Γεια σας Κώστα Νικο….Ετσι όπως το θέτει ο Κώστας, συμφωνώ απολύτως.
Κώστα έχουμε πολλά κοινά όσον αφόρα την ασθένεια. Η μανά μου περίπου 25 χρόνια και σε καροτσάκι. Πριν να καταλήξει στη νευρολόγο και να σταθεροποιηθεί τα τελευταία 2 χρόνια χωρίς νέες υποτροπές, αλλά και χωρίς βελτίωση, πριν είχε επισκεφτεί κάθε λογής τσαρλατάνο .Από χειροπρακτικους, τον Κουντουρη, ακόμη και στη Νότια Αφρική είχε πάει σε ένα και καλά γιατρό που της έδινε για 40 ημέρες μόνο νερό και σταφύλια!!! Κόντεψε να πεθάνει φυσικά, και χειροτέρεψε πολύ από τότε. Όμως και με τα φάρμακα στην αρχή τα ίδια. Της έδωσε η γιατρός το Τυσαμπρι , και έπαθε πνευμονία και ανεξήγητο πυρετό. 2.5 μήνες στα νοσοκομεία με πυρετό και ενώ τους παρακαλούσα να κοιτάξουν μήπως φταίει το τυσαμπρι αυτοί δεν το παραδέχονταν, και μου έλεγαν ότι αυτοί ξέρουν τη δουλειά τους και όχι εγώ. Βεβαία απορούσαν γιατί δεν αντέδρασε στη αντιβίωση που της έδιναν και δεν πέφτει ο πυρετός, αλλά έλεγαν πως μπορεί να είναι καρκίνος στα πνευμονία, και αλλά διάφορα εκτός το Τυσαμπρι φυσικά. Τελικά αφού πήγα βρήκα την Καραγεωργιου που της το έδωσε και την παρακάλεσα να την εξετάσει, παραδέχτηκε ότι φταίει το Τυσαμπρι και την πηρέ στο κρατικό, και μετά από 1-2 εβδομάδες βγήκε. Γιατί στα λέω όλα αυτά? Για να καταλάβεις ότι δεν εμπιστεύομαι κανέναν μα κανέναν? Π****Η!!!
Εγώ τώρα έχω την ασθένεια περίπου 8 χρόνια. Τα πρώτα συμπτώματα τα ένιωσα στο νοσοκομείο όταν περίμενα να γεννηθεί η κόρη μου. Δεν με έχει ρίξει ακόμη η ασθένεια. Στην αρχή έκανα αβονεξ και για 5 χρονάκια ήμουν που καλά. Αλλά τα τελευταία 2 χρόνια συνεχώς και χειροτερεύω . Έχω αλλάξει και θεραπεία, τώρα κάνω κοπαξον εδώ και 2 μήνες. Περιμένω μήπως και στους 6 μήνες έχει ανοσοκαταστολη και σταματήσουν οι υπότροπες μέχρι να δούμε τη θα γίνει με την ΧΕΝΦΑ η κάτι άλλο. Πάντως έχω περάσει έως τώρα κάθε, μα κάθε σύμπτωμα που έχω ακούσει από τους άλλους εδώ. Αλλά πάντα τα ξεπερνούσα, και τις περισσότερες φόρες χωρίς κορτιζόνη. Έχω πάρει ενδοφλέβια μονό 2 φόρες (αλλά τα τελευταία 2 χρόνια).
Δεν νομίζω ότι μπορώ να περιμένω 2-3 χρόνια ακόμη αλλά 1 ίσως μπορεί.
Υ.Γ Ο Homer παρατηρεί ότι μετά την επέμβαση έχει σταματήσει η Αλλεργία, φτέρνισμα κτλ. Να το προσθέσω και αυτό σαν ένα από τα συμπτώματα μου?
 #33241  από κωστας
 Πέμ Ιούλ 08, 2010 3:34 pm
φιλε passenger ανεφερες κατι που μου ερχεται αηδια!πιστευω να καταλαβες τι εννοω και δεν το αναφερω γιατι δεν ξερω ποιοι διαβαζουν μην τρεχουμε και στα δικαστηρια παρ 362,366 πκ!συμφωνω!και'γω δεν εμπιστευομαι κανενα μα κανενα,τιποτα πλεον!θα μου πεις γιατι εχεις ελπιδες με την θεωρια της χενφα?απλα γιατι μετα απο 2-3 μηνες ψαξιμο αφου με θεωρουσαν μερικοι γιατροι "φαντασμενο" βρηκα οτι εχω προβλημα και πρεπει να το φτιαξω!επιβεβαιωθηκε η θεωρια!πραγματι ειχα σοβαρο φλεβικο προβλημα και εχω και σκπ και 2 φιλοι μου το ιδιο!αρα υπαρχει σχεση!τωρα θα με βοηθησει και στα συμπτωματα η θα σταματησει την εξελιξη της νοσου?προσωπικα εφοσον δεν παιρνω και φαρμακα-εφοσον δεν με βοηθανε- δεν εχω να χασω τιποτα,5 επιδοματα μονο,ας ειναι και 10,θα μου φυγει και η απορια τουλαχιστον!να'σαι καλα και ας ελπισουμε για τα καλυτερα για ολους μας!!!
 #33245  από passenger
 Πέμ Ιούλ 08, 2010 4:50 pm
Αν ενωεις το ονομα που ανεφερα, αυτη παραδεχτηκε πως φταιει το τυσαμπρι, και βοηθησε. Το οτι εκενη το ειχε δωσει δεν συμενει τιποτα, που να ηξερε οτι θα πειραξει την μητερα μου. Δεν κατηγορω τη συγκεκριμενη γιατρο, αλλα τους αλλους που δεν δεχονταν οτι φταιει το τυσαμπρι για τον πυρετο της μητερας μου
 #33246  από homer
 Πέμ Ιούλ 08, 2010 4:57 pm
passenger έγραψε: Υ.Γ Ο Homer παρατηρεί ότι μετά την επέμβαση έχει σταματήσει η Αλλεργία, φτέρνισμα κτλ. Να το προσθέσω και αυτό σαν ένα από τα συμπτώματα μου?
Φίλε passenger λέω απλώς τι παρατηρώ πριν την επέμβαση που το είχα σταθερά και για καιρό και τώρα αλλάζει. Δευρερεύων? Ναι δευτερεύων όμως οφείλω να το πω γιατί έτσι προχωρά και η μελέτη από τους ασθενείς και με αυτό τον τρόπο βοηθούνται και όσοι ΨΑΧΝΟΥΝ.
Τώρα μερικές ακόμα σκέψεις. Δε νομίζω να υπάρχουν και πολλοί που να μη σιχαίνονται τους τσαρλατάνους κλπ κλπ. Όμως παιδιά μετά από 8,10,15 χρόνια στο πρόβλημα νομίζω αναπτύσσεται κριτήριο στο ποιος είναι ψεύτικος και ποιος αληθινός. Πολύ περισσότερο στην επιστήμη όπου δεν χωράει και πολύ "η γνώμη μου είναι", υποκειμενισμός ή προσωπικές γενικόλογες θεωρίες. Εδώ υπάρχει πραγματική δημοκρατία. Μπορείς να το αποδείξεις; Ισχύει για όλους. Δεν μπορείς; Είσαι λάθος.
Εδώ έχουμε ένα πρόβλημα που λέγεται ΧΕΝΦΑ. Πας, το διαπιστώνεις, το φτιάχνεις. Τελεία. Έχεις δεν έχεις ΣΚΠ. Αυτό λέει και ο sou και έχει απόλυτο δίκιο. Το πρόβλημα σχετίστηκε με τη ΣΚΠ. Αν αποδειχθεί ότι έχει σχέσει οκ, αν όχι, έφτιαξες ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για τσαρλατάνους εδώ κλπ. Υπάρχει έρευνα.

Η αντίδραση της "επίσιμης" επιστημονικής κοινότητας είναι αναμενόμενη αφού μιλαμε για μια επιστήμη σε συγκεκριμένα πλαίσια που καθορίζουν πολυεθνικές. Η έρευνα γίνεται με βάση την παραγωγή νέων φαρμάκων για τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και όχι τη ΛΥΣΗ των χρόνιων παθήσεων. Εδώ θεός είναι το ΚΕΡΔΟΣ και όχι η υγεία των ανθρώπων. Αν ήταν έτσι θα υπήρχε και πολιτική πρόληψης, όμως όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά εδώ όλοι συζητάνε τι θα κάνεις ΑΦΟΥ σου εμφανιστεί το πρόβλημα. Πριν, κάνε ό,τι γουστάρεις.
Οι επίσημες έρευνες είναι σωστές, κανείς δεν τις αμφισβητεί. Είναι όμως στη συντριπτική πλειοψηφία τους καθοδηγούμενες, κατά παραγγελία (να μου αποδείξεις ότι το φαρμακάκι αυτό κάνει αυτό) και στην καλύτερη των περιπτώσεων μονόπλευρες. Γι'αυτό και αυτό που ο κόσμος πιστεύει σα Θεό, το γιατρό, την "επίσημη" επσιτήμη πρέπει να το κρίνουμε πάντα στη βάση την ποία αναπτύσσονται. Κι εδώ η βάση είναι το κέρδος. Ο απόλυτος νόμος.
Όταν πχ σου λέει η ΣΚΠ είναι αυτοάνοση πάθηση (γεγονός που αμφισαβητείται έντονα) και τη μυελίνη καταστρέφουν συγκεκριμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού ΆΡΑ θα σου φτιάξω τέτοια φάρμακα που να καταστείλουν αυτά τα κύτταρα. Δεν μελετάει πως επιδρά το περιβάλλον πχ στο πρόβλημα, η διατροφή, η έλλειψη βιταμινών, ιχνοστοιχείων, το νερό που πίνεις, τα εμβόλια, τα βαρέα μέταλλα, η οξείδωση κλπ κλπ Αυτά δεν πουλάνε πόσο μάλλον μια στένωση που διορθώνεται στο πι και φι.
Εδώ πατάει και η επιλογή πολλών ασθενών να έχουν χρόνια να πάρουν φάρμακο και να αντιμετωπίζουν το πρόβλημά τους με εντελώς φυσικό τρόπο και με επιτυχία.

Επομένως ό,τι και να λέμε στη ΧΕΝΦΑ υπάρχει το νήμα. Είναι οι επίσημες έρευνες. Πρέπει να διορθωθεί όπως και να'χει, γνώμη μου (με βάση και την πληθώρα της εμπειράς) είναι ότι σχετίζεται άμεσα με τη ΣΚΠ αν και μένει να αποδειχθεί και να πάτε όσοι δεν πήγατε να ελέγξετε τις φλέβες σας.

ΥΓ: Μην ξεχνάμε ότι για να "δουλεύει" κάτι δε σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να υπάρχει κάποιος νόμος που να το επιβεβαιώνει. Στην επιστήμη από την πείρα φθάνεις στον κανόνα και το νόμο και όχι το αντίθετο. Γι'αυτό και κάθε λεπτομέρεια κάθε μαρτυρία κάθε στοιχείο έχει και η δική του βαρύτητα.
 #33247  από homer
 Πέμ Ιούλ 08, 2010 5:16 pm
passenger έγραψε: 1. Ο ομοιοπαθητικός σου λέει έλα να κάνουμε την θεραπεία, αλλά συνέχισε και την θεραπεία που κάνεις
Ο διαιτολόγος το ίδιο, ε το ίδιο λέει και ο Ζαμπονι!! ( εδώ στην Ελλάδα προφανώς θα έχει ένα όνομα ποιο Ελληνικό) Για μένα οι περισσότεροι από αυτούς προσπαθούν απλώς να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη μας εκμεταλλευόμενοι την απόγνωση μας. Δεν εξαιρώ τις φαρμακευτικές εταιρίες, αυτές το έχουν καταφέρει ήδη και με την συνδρομή των νευρολόγων και των ταμείων (το μεγάλο φαγοπότι που λένε).
Εδώ είναι σα να μπλέκουμε τη βούρτσα με κάτι άλλο...
Ο αστυφύλακας είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυφύλακας είναι μπουζούκι ένα πράγμα...
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 82