• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #33083  από passenger
 Τετ Ιούλ 07, 2010 10:15 am
SOU—SWT γιατί είστε τόσο απόλυτοι ως προς τα αποτελέσματα της θεωρίας Ζαμπονι?
Έχετε δει κανέναν από όσους έχουν προχωρήσει στην επέμβαση να έγινε καλά?
Εγώ το μονό που βλέπω στα ιστορικά επεμβάσεων είναι ένα αίσθημα ζέστης στα πόδια και λίγο υποχώρηση κάποιον συμπτωμάτων. (όχι τον σοβαρότερων συμπτωμάτων). Αντιθέτως κάποιοι που έχουν κάνει την επέμβαση μου είπαν ότι ύστερα από κάποιες μέρες μετά την επέμβαση ξανά είναι όπως πριν….δηλ χάλια.
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, και εγώ θα ήθελα η θεωρία του Ζαμπονι να είναι η λύση του προβλήματος μου, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό, και να μην δίνουμε ελπίδες που ίσως να είναι και αβάσιμες σε απεγνωσμένους ανθρώπους γιατί αν δεν ισχύει αυτή η θεωρία έχετε σκεφτεί πόση απογοήτευση θα νιώσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι?
Εγώ από την συνέντευξη του Ζαμπονι δεν είδα να λέει διπλωματικά ότι πρέπει να χειρουργηθούμε , είδα να εννοεί αυτό που λεει...δηλ. να περιμένουμε.
Υ.Γ. και επειδή κάποιος, δεν θυμάμαι ποιος αναφέρει συχνά ότι και η τερηδόνα δεν σχετίζεται με την ΣΚΠ αλλά πρέπει να την διορθώνουμε, θα του απαντήσω το εξής: Η τερηδόνα διορθώνεται με 50-100 Ευρώ, η ΧΕΝΦΑ θέλει Κανά εξάρι χιλιάδες απ ότι ξέρω!!!
Αν και η τερηδόνα στοίχιζε τόσο, και δεν την κάλυπταν και τα ταμεία , ίσως κάποιοι που θα είχαν συμφέρον οικονομικό, να επέμεναν ότι και η τερηδόνα σχετίζεται με την ΣΚΠ και να την διορθώσουμε θα γίνουμε καλά
 #33110  από Isolexion
 Τετ Ιούλ 07, 2010 3:53 pm
Φανταστείτε η επέμβαση του Zamboni (Liberation Treatment) να ήταν σχετικά πολύπλοκη και δύσκολη.
Τότε ούτε στον εχθρό τους δεν θα την εύχονταν...

PS. sou θέλω ποσοστά απο τα ποσοστά που παίρνεις
 #33124  από passenger
 Τετ Ιούλ 07, 2010 6:34 pm
Δεν έχω ποστάρει ποτέ σε συζήτηση με εκπαιδευτικούς, και δεν είμαι εκπαιδευτικός.
Δεν θα μπω στη διαδικασία να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, γιατί δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός που πόσταρα. Εγώ εξέφρασα κάποιους προβληματισμούς μου τους οποίους αν εσύ SOU δεν τους κατάλαβες….

Τελειώνοντας , δεν έχω επαφή με πολλά άτομα εδώ μέσα, αλλά 2-3 από αυτά τα άτομα που ανταλλάσουμε ΠΜ
μου έχουν πει ότι είναι η τελευταία τους ελπίδα ο Ζαμπονι , και αυτό ειλικρινά με στεναχωρεί.
Κάθε χρόνο όλο και κάτι νέο, η μάλλον νέα φάρμακα βγαίνουν, και είμαι σίγουρος ότι είναι κοντά η λύση στο πρόβλημα μας. Μακάρι να είναι η Θεωρία του Ζαμπονι σωστή, όμως δεν πρέπει να το βλέπουν σαν τελευταία ελπίδα
 #33125  από Στάθης
 Τετ Ιούλ 07, 2010 7:03 pm
Passenger, οι προβληματισμοί σου είναι πέρα για πέρα λογικοί. Υπάρχουν πολλά που γίνονται ειδικά για την πάθηση αυτή, που είναι λίγο ακραία να εναποθέτουμε όλες τις ελπίδες μας στον Ζαμπόνι.

Πρέπει όμως να μπούμε λίγο στο πνεύμα της κοινωνίας (της πολύ σάπιας κοινωνίας που έχουμε κατασκευάσει). Υπάρχει περίπτωση να θέλει κάποιος εκεί έξω την αληθινή μας θεραπεία και λύτρωση από την χρόνια πάθηση της σκλήρυνσης. Αυτοί που έχουν τα κλειδιά του κόσμου μας δεν το θέλουν. Είναι πολλά τα λεφτά Αλέεεεεκοοοοοοοο.......

Πες με κομπλεξικό, πες με ακραίο, ότι θες πες με. Αλλά μην μου πεις ότι η επιστήμη της νευρολογίας ψάχνει για το καλό μας, όταν μας πασάρει σαν καινούργιες θεραπείες το Tysabri (55 Εγκεφαλοπάθειες μέχρι στιγμής!!) και δύο χάπια (Fingolimod και Cladribine) πραγματικές πυρηνικές βόμβες για τον οργανισμό μας.

Όπου θεραπεία αληθινή θα τρέχουν κοράκια και κοράκια να την εξαφανίσουν. Αυτό γίνεται και με τον Ζαμπόνι. Ο πόλεμος που δέχεται είναι αδιαφησβίτητα ύπουλος και ύποπτος.
 #33126  από soulla
 Τετ Ιούλ 07, 2010 7:12 pm
είναι δικαιολογημένες οι ερωτήσεις μας...και είναι απαραίτητες και οι απαντήσεις από αυτούς που γνωρίζουν...σίγουρα ούτε ο σταυρος ούτε ο σωτήρης ούτε και ο ζαμπόνι γνωρίζουν τα πάντα και όλες τις απαντήσεις ...μόνο ο χρόνος μπορεί να μας απαντήσει ....αν είναι η τελευταία ελπίδα για οριμένους δεν ξέρω και ελπίζω να μην είναι...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ...μετά απο 20 χρόνια με σκπ τα φαρμάκια τους εξακολούθούν να είναι ιντεφερόνες....το tysabri, μιτοξενδρόνη και διαφορα αλλά ....ποιον βοηθήσανε???ξέρετε κανέναν που σε βάθος χρόνου να εξεκολουθεί να είναι οχι τέλεια αλλά καλά...ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΘΕΩΡΕΙΑ ΖΑΜΠΟΝΗ

συμφωνώ και πιστεύω την θεωρεία και σίγουρα θα το κάνω είναι ζήτημα ημερών να πάρω αποφάσεις αλλά έχω και εγώ κάποιες ερωτήσεις και όποιος θέλει ξέρει και μπορεί θα του είμαι ευγνώμων αν μου απαντήσει...
1) μετά την επέμβαση εάν όλα πάνε καλά σε πόσο διάστημα πρέπει να ξαναεπισκεφτείς τον αγγγειοχειρουργό?
2) σε περίπτωση επαναστένωσης η επέμβαση μπορεί να ξανα γίνει?μία φορά ή περσσότερες??
3) το κόστος της επέμβασης είναι γύρω στα 5000χιλ. ευρώ εάν ξαναχρειαστεί??
πληρώνεις χαμηλότερο? κόστος ή χρειάζεσαι τα ιδια χρήματα.

ελπίζω να μην θεωρήσει κάποιος βλακώδες τα ερωτηματα μου αλλά εδω και 10 χρόνια που έχω την διάγνωση ξόδεψα πάρα πολλά χρήματα σε γιατρούς...χαλάλη αν με διατηρούσαν μέχρι τώρα καλά ...και μου έμενε και η χένφα με τα 5000 χιλιάρικα θα πήγαινα κατακόρυφα...
αλλα επειδή έχω καεί ρωτάω
 #33129  από soulla
 Τετ Ιούλ 07, 2010 8:06 pm
με καλυψες :text-thankyouyellow: λίγο.. αλλά πιστεύω σε ένα θεό...δεν θυμαμαι και πως το λες :text-thankyouyellow:
ουτε και τι άλλο θα ρωτούσα??πιστευω εννοώ ότι ελπίζω σε αυτο για πρωτη φορά...αν δεν πετυχει δεν θα ειναι δα και η πρωτη μου φορα...και μαυρα ρουχα έχω..θα τα βαλω για λιγες μερες και θα συνεχίσω απλά να υπάρχω..θέλω όμως να ζω
 #33193  από passenger
 Πέμ Ιούλ 08, 2010 11:10 am
SOU Φυσικά και δεν ανακαλώ!! Ξανά διάβασε το ποστ μου (προσέχτηκα όμως αυτήν τη φορά) Δεν λέω πουθενά ότι δίνεις αβάσιμες ελπίδες , λέω ότι ΙΣΩΣ οι ελπίδες να είναι αβάσιμες . Αυτό θα αποδειχτεί από τα αποτελέσματα των πειραμάτων του Ζαμπονι.
1. Ο ομοιοπαθητικός σου λέει έλα να κάνουμε την θεραπεία, αλλά συνέχισε και την θεραπεία που κάνεις
Ο διαιτολόγος το ίδιο, ε το ίδιο λέει και ο Ζαμπονι!! ( εδώ στην Ελλάδα προφανώς θα έχει ένα όνομα ποιο Ελληνικό) Για μένα οι περισσότεροι από αυτούς προσπαθούν απλώς να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη μας εκμεταλλευόμενοι την απόγνωση μας. Δεν εξαιρώ τις φαρμακευτικές εταιρίες, αυτές το έχουν καταφέρει ήδη και με την συνδρομή των νευρολόγων και των ταμείων (το μεγάλο φαγοπότι που λένε).
2. Δηλ. αν σου πω τη συμπτώματα έχω θα μου κάνεις online διάγνωση?
Εσύ τη λες μετά από 8 χρόνια MS να έχω μονό ένα θολό μάτι και ένα μούδιασμα για 10-20 μέρες?
3.Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την έρευνα, αντιθέτως είμαι ένας από τους υποψήφιος για την επέμβαση και αυτό μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν κάποιοι εδώ μέσα. Όμως έχω τεράστιο πρόβλημα με τον κάθε λογής τσαρλατάνο η γιατρό-απατεώνα που επειδή ίσως δεν πάνε καλά οι δουλείες, να βρήκε εδώ υποψηφίους πελάτες. Και νιώθω την υποχρέωση όχι μόνο απέναντι στον εαυτό μου αλλά και απέναντι στους άλλους συμπάσχοντες να το ψάξω όσο ποιο καλά μπορώ.
 #33212  από κωστας
 Πέμ Ιούλ 08, 2010 1:17 pm
γεια σου passenger!και εγω θελω να σε ρωτησω τι συμπτωματα εχεις,οχι βεβαια για να κανω διαγνωση αλλα για να δω σε τι κατασταση εισαι,αν σε εχουν βοηθησει οι υπαρχουσες θεραπειες,αν περπατας χωρις να σερνεσαι η να κρατιεσαι απο τοιχο σε τοιχο οπως εγω σαν τον spinderman η αν γενικα εισαι σε μια κατασταση που μπορεις να περιμενεις εστω και 1 η 2 η 3 χρονια!μερικοι απο εμας δυστηχως δεν εχουμε την πολυτελεια να περιμενουμε και εφοσον δεν μας βοηθουν τα φαρμακα καναμε την επεμβαση διορθωνοντας ενα φλεβικο προβλημα το οποιο κρινουμε οτι πρεπει να διωρθωθει γιατι δεν ειναι φυσιολογικο και βεβαια ελπιζουμε αν οχι σε καλυτερευση τουλαχιστον οχι σε αλλη επειδινωση της νοσου!11 χρονια εχω την παθηση και 28 η μανα μου!δεκαδες θεραπειες εχουμε δοκιμασει και δεκαδες υποσχεσεις μας εχουν δωσει οι γιατροι!αποτελεσμα:η μανα μου σε καροτσι και'γω σε λιγα χρονια!ναι,ειναι μεγαλη ελπιδα η χενφα γιατι δεν ειναι καταρχας φαρμακο ειναι κατι διαφορετικο που απεχει απο τις αυτοανοσες θεωριες και η θεραπεια της χενφα ειναι ασφαλη χωρις δηλητηρια αλλα με μια διαδικασια χωρις κινδυνο!εχουμε δωσει δεκαδες χιλιαδες ευρω χωρις κανενα αποτελεσμα!νομιζω οτι αξιζει να το δοκιμασουν οσοι δεν εχουν δει αποτελεσματα απο τα φαρμακα και ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση!σχετικα με τον σταυρο και με τον σωτηρη νομιζω οτι μιλουν και μας δινουν πληροφοριες για την χενφα καθως και για την πιθανη συσχετιση με την σκπ,κανεις νομιζω δεν ειπε οτι θα θεραπευτουμε η οτι θα βελτιωθουμε σιγουρα αλλα ισως η θεραπεια ενος προβληματος να ξεβουλωσουμε τις φλεβες μας το οποιο λογικα μας επιβαρινει μπορει να βοηθησει και στην σκπ!με απλα λογια:κανεις δεν μας εδωσε απο δω ελπιδες,η λυση της χενφα δεν σημαινει και απαραιτητα θεραπεια της σκπ,η χενφα ειναι μια ελπιδα ισως και η μεγαλυτερη απο τις αλλες μεχρι τωρα αλλα οχι η τελευταια,εχουμε φαει πολλες σφαλιαρες :confusion-seeingstars: μπορει να φαμε αλλη μια!τι να κανουμε ελπιζουμε...
 #33219  από Νικος
 Πέμ Ιούλ 08, 2010 2:07 pm
Γεια και απο μένα passenger , πιστεύω οτι ο κωστας προσδιορίζει την κατάσταση πάρα πολύ αντικειμενικά (και αυτο δεν το λεω μονο γιατι ειναι φιλος), αν δεις έχουν γίνει πολλές συζητήσεις πάνω στο θέμα και έχουμε καταφέρει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 82