Συγχαριτήρια Μάνο και σιδερένιος! Προσωπικά ομολογώ πως δε θα είχα το κουράγιο της πεθεράς σου, προτιμώ την επαιτία που λέγαμε ώς πιο "soft". Επίσης μπορεί να δείς καλυτέρευση ακόμα και αργότερα, μερικές φορές η κορτιζόνη μέχρι να εισχωρήσει στο κέντρο των κυττάρων και για να φανεί η πλήρης αποτελεσματικότητά της χρειάζεται μεγαλύτερο διαστημα από... μια αντιβίωση. Και πάλι, γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση!
Για τη Heidi, aπ'όσο ξέρω, το Tysabri όντως ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ με τις ιντερφερόνες και τον τύπο της ανοσοκαταστολής που διαχέουν στον οργανισμό. Στα αρχικά πειραματικά στάδια ΙΙΙ μάλιστα, δύο ομοπαθείς απεδήμησαν οριστικά (γύρω στα 2002-2004) γεγονός το οποίο επέβαλλε και την αναβολή κυκλοφορίας του φαρμάκου αυτού από την αρχική αναμενόμενη ημερομηνία. Είναι, όμως, λίγο-πολυ γενικής αποδοχής το γεγονός ότι απευθύνεται σε άτομα "που δεν έχουν τίποτα να χάσουν", κατά τη γνώμη των γιατρών τους οποτε και η καλυτέρευση υπήρξε πιο εντυπωσιακή, τουλάχιστον αυτό μου έδωσαν να καταλάβω όταν μου το αρνήθηκαν δύο ξεχωριστοί, οι οποίοι δεν πολυσυμφωνουν μεταξύ τους όσον αφορά την αγωγή που ακολουθώ τώρα (Rebif 22). Επίσης έχω ακούσει για δυο-τρία άτομα που την παράτησαν μετά απο πολύ επίπονη δοκιμή. Καλό κουράγιο, πάντως, όποια και να είναι η απόφαση που θα πάρεις. Να είσαι πάντα καλά!