• gamw to kerato

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11043  από nikolaras
 Δευ Νοέμ 02, 2009 8:00 pm
Thor έγραψε:Το θεμα ειναι τι κανουμε απο εδω και στο εξης φιλε κρητικε
Σκεφτομουν για κεντρο αποκαταστασης εδω Αθηνα
http://www.filoktitis.com.gr/
Υπαρχουν και Κρητη
http://www.olympion-sa.gr/index.php?opt ... &Itemid=62
απλα ειμαι επιφυλακτικος προς το παρον τουλαχιστον
μηπως το τραβανε πολυ για βγαλουν χρημα κτλ
Ισως αμα εχει ωραια γκομενακια
To psina na paw ekei pera eswkleistos kana 2mino alla 8a mou kopsoune ton kwlo :P ase pou apo emena prpeei na einai hmmmm 1,30 wra :D Pantws skeftomai na ksekinisw gimnastirio etc gia to gamwto alla dn kserw psilo ntrepomai na paw gym
 #11070  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Τρί Νοέμ 03, 2009 1:15 pm
soulla μας, το πηρες σοβαρα ??? :roll:
πλακιτσα κανω για να "αλαφρωσω" την περιρεουσα ατμοσφαιρα 8-)
οσο γινεται βεβαια :(
 #11088  από soulla
 Τρί Νοέμ 03, 2009 7:46 pm
otan εχω την σκπ παρεα 16 χρονια νομιζω οτι δικαιουμαι να γκρηνιαζω και να τα βλεπω καπως μαυρα ΑΛΛΑ δεν παραπονιεμαι για αυτα που εχασα μεχρι τωρα απλα φοβαμαι για αυτα που προκειται να χασουμαι ολοι στο μελλον :o αφου βλεπω αδιαφορια ανοργανοσια μαλακια και βλεπω ανθρωπους πνευματικα αναπηρους να κανουν πραγματα αδιαφορα π.χ επαναλλαμβανω ξενοδ.στο διαστημα και αλλα ασχετα :lol:
 #11146  από maestro
 Τετ Νοέμ 04, 2009 4:39 pm
nikolaras έγραψε:
Thor έγραψε:Το θεμα ειναι τι κανουμε απο εδω και στο εξης φιλε κρητικε
Σκεφτομουν για κεντρο αποκαταστασης εδω Αθηνα
http://www.filoktitis.com.gr/
Υπαρχουν και Κρητη
http://www.olympion-sa.gr/index.php?opt ... &Itemid=62
απλα ειμαι επιφυλακτικος προς το παρον τουλαχιστον
μηπως το τραβανε πολυ για βγαλουν χρημα κτλ
Ισως αμα εχει ωραια γκομενακια
To psina na paw ekei pera eswkleistos kana 2mino alla 8a mou kopsoune ton kwlo :P ase pou apo emena prpeei na einai hmmmm 1,30 wra :D Pantws skeftomai na ksekinisw gimnastirio etc gia to gamwto alla dn kserw psilo ntrepomai na paw gym
Να πας γυμναστηριο φιλαρακι, υπαρχουν μαλιστα και γυμναστηρια τα οποια εχουν εκπαιδευτες ειδικα για εμας.
Μπορεις ομως να πας και ανεξαρτητα οπως κανω εγω!
Μαλιστα, αν εχεις και παρεα ακομα καλυτερα.
Δεν πρεπει να ντρεπεσαι για τιποτα απο αυτα που σε "ξεχωριζουν" απο το υπολοιπο συνολο των ανθρωπων...
Δεν το διαλεξες εσυ!!!
Και... τελικα δεν ειναι και τοσο τρομερο!!!
Θα δεις με τον καιρο!!!
Αλλωστε, αμα διαβαζεις αυτα που σου γραφουμε, θα ξερεις οτι υπαρχουν "προβληματα" που φαινονται και "προβληματα" που δεν φαινονται. Σε εμενα φαινεται καποιο προβλημα κυριως σχετικα με τη βαδιση. Αλλα δε μασαω!!! Σκεφτομαι αρκετες φορες πως οταν καποιος ανθρωπος με κοιταζει, δεν το κανει με αρνητικα συναισθηματα. Μπορει να εχει καποιον στην οικογένειά του ή γνωστο που βιωνει παρομοιες καταστασεις (οπως πραγματικα μου εχει τυχει μαγαζατορας ειχε το γιο του με ΣΚΠ)
Ακομα, εαν αυτον τον βασανιζουν διαφορα προβληματα, μπορει να παιρνει θαρρος βλεποντας μας οτι ειμαστε αγωνιστες και να αντιμετωπιζει με περισσοτερη αισιοδοξια τη ζωη!!!

Δεστε και αυτα:

#11154  από sia_thessal
 Πέμ Νοέμ 05, 2009 12:13 am
Α ρε Νικολάρα!!!! Σήμερα είδα όσα έγραψες..... με συγκλόνισες ρε συ. Στεναχωρέθηκα πραγματικά!!! Μην το βάζεις κάτω, βρες τρόπο να φτιάξεις την ζωή σου με νέα δεδομένα πια. Η ζωή είναι όμορφη και χωρίς ξενύχτια και χωρίς να πίνεις ένα μπουκάλι τσίπουρο. Τροποποιούμε λίγο τα πράγματα να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις που ήρθαν στη ζωή μας. Καταλαβαίνω πως είναι πολύ σημαντικό να έχεις ανθρώπους γύρω σου να σε στηρίζουν. Αλλά η δική σου ζωή δεν είναι για πέταμα. Ποιός ξέρει γιατί ήρθες εσύ σε αυτή τη ζωή? Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να κάνει πράγματα ας είναι και κούτσα κούτσα. Το γυμναστήριο να το αρχίσεις θα σε βοηθήσει είμαι σίγουρη. Εγώ όποτε δεν πάω νιώθω πολύ κουρασμένη ενώ όποτε πάω αναπνέω χαίρομαι να το κάνεις είναι πολύ ωραία άσε που εκεί ίσως γνωρίσεις και άτομα που μπορεί να σε βοηθήσουν ή να γίνουν καλοί φίλοι ή να γνωρίσεις και κανένα κορίτσι ;) καταλαβαίνεις τι εννοώ!!!
 #11174  από Thor
 Πέμ Νοέμ 05, 2009 2:56 pm
sia_thessal έγραψε: ...ή να γνωρίσεις και κανένα κορίτσι ;) καταλαβαίνεις τι εννοώ!!!

Δεν παίζει είμαστε τοσο ρατσιστικός λαός φυσικά μόνο η παρουσία όμορφων κοριτσιών είναι απο μόνη της θετική στην σκπ αλλά και πάλι δεν ξερεις καμιά φορά.
Και να προσεχής γιατί τα γυμναστήρια είναι άνδρα ομοφυλοφίλων και των δυο φύλων γενικά.
 #11198  από nikolaras
 Πέμ Νοέμ 05, 2009 10:29 pm
Thor έγραψε:
sia_thessal έγραψε: ...ή να γνωρίσεις και κανένα κορίτσι ;) καταλαβαίνεις τι εννοώ!!!

Και να προσεχής γιατί τα γυμναστήρια είναι άνδρα ομοφυλοφίλων και των δυο φύλων γενικά.
Mporei k na maresei xaxaxa ... Dn mamaw p dn mamaw as mami8w na kanw kariera xaxaxa
 #11207  από Thor
 Παρ Νοέμ 06, 2009 10:56 am
nikolaras έγραψε:
Thor έγραψε:

Mporei k na maresei xaxaxa ... Dn mamaw p dn mamaw as mami8w na kanw kariera xaxaxa
Ναι αλλα μπορει να πεσεις σε κανα ζευγαρι κοριτσιων και να κοιτας την μια και να παρεξηγηθει η αλλη και να σου πει "τι γινεται φιλαρακο τραβας κανα ζορι"
Μου εχει συμβει και αυτο
Γιαυτο λεω και των δυο φύλον

Κατα τα αλλα θα βρεις στο γυμναστηριο
Ατομα που το επαγγελμα τους εχει να κανει με βαρυ πχ μετακομισεις
Στρατιωτικους
Κοσμο που εχει παει για να χασει βαρος
Ευχομαι καλα να περασεις
 #11208  από manos81
 Παρ Νοέμ 06, 2009 11:18 am
nikolara an pas gimnastirio pare ligi vazelini mazi i baby oil...gia kalo kai gia kako.xe xe xe ;)