• καλή αρχή για που???

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #111536  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τρί Ιουν 09, 2015 11:00 am
Kely μου εκτος απο την ωραιοτατη ανθοδεσμη της Κωνσταντινας, σου στελνω την αγαπη μου ,καλη μου φιλη :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #111537  από litsa
 Τρί Ιουν 09, 2015 11:02 am
χρόνια πολλάααααααααααα
ευτυχισμένα
με υγεία και χαρά!!

ναι τα σκευάσματα ειδικά στην αρχή, βοηθούν στην εξάντληση και σε άλλα πολλά...

είπα βοηθούν δεν θεραπεύεουν! που σημαίνει ότι πρέπει να γίνει και όλη η άλλη δουλειά του σεβασμού προς τον ευατό σου, η καλή ψυχολογία κτλ κτλ

και κυρίως θέλει τον χρόνο του...

:emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
 #111563  από kely
 Τρί Ιουν 09, 2015 8:46 pm
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Ευχαριστώ Κωνσταντίνα για τα όμορφα λουλούδια. Πάνω απο όλα όμως θέλω να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές που βγαλμένες μέσα από τις εμπειρίες σας προσφέρετε με πολλή αγάπη σε καινούργια και παλιά μέλη. Πολλες φορές βοηθήθηκα πάνω σε αυτά που γράφατε είτε αυτό ήταν για θέματα παιδιών η για συνταξιοδοτικά η ιατρικά κλπ . Δεν σας κρύβω ότι έχω κλάψει μαζί σας έχω γελάσει έχω συγκινηθεί μα πάνω απο όλα έχω αισθανθεί ότι υπάρχουν ανθρωποι που καταλαβαίνουν το δύσκολο δρόμο που περπατάμε. Σας ευχαριστώ λοιπόν για όλα αυτά.
Ντιάνα μου σου ανταποδίδω την αγάπη στον υπερθετικό βαθμό. Είμαι τυχερή που σε γνώρισα . :smile-brokenheart:
 #111564  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 09, 2015 9:10 pm
kely έγραψε:Χρόνια πολλά πολλά καλά και ευτυχισμένα. Γεμάτα δύναμη, χαμόγελα και αισιοδοξία. Το ταξίδι μας ειναι δύσκολο αλλά η Ιθάκη μας θα φανεί γρήγορα. Το πιστεύω και το περιμένω. Εχω και εγώ την γιορτή μου σήμερα . :emojis-1: :emojis-1:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!! :smile-cake: :smile-cake: :smile-cake: :smile-cake: :smile-cake: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #111571  από marykif
 Τετ Ιουν 10, 2015 7:14 am
[quote="litsa"]χρόνια πολλάααααααααααα
ευτυχισμένα
με υγεία και χαρά!!

ναι τα σκευάσματα ειδικά στην αρχή, βοηθούν στην εξάντληση και σε άλλα πολλά...

είπα βοηθούν δεν θεραπεύεουν! που σημαίνει ότι πρέπει να γίνει και όλη η άλλη δουλειά του σεβασμού προς τον ευατό σου, η καλή ψυχολογία κτλ κτλ

και κυρίως θέλει τον χρόνο του...

litsa καλή σου μέρα!!! Καλημέρα και σε όοοοοοοοολη την παρέα!!!! Όπως κάθε πρωί έρχομαι στην παρέα μου για να πάρω κουράγιο δύναμη και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!
LITSA είσαι είσαι ...είσαι ...τι να πω....μεγάλη, τρομερή..μάλλον από κάπου με βλέπεις ...με ακούς..σεβασμός προς τον εαυτό μου και καλή ψυχολογία...έπρεπε ειδικά σήμερα να το ακούσω (και να το πω φωναχτά πολλές φορές πολλές όμως φορές!!!!) γιατί αν δεν τα καταφέρω να απομακρύνω κάποιους, ή να ανοίγω το στοματάκι μου να απαντάω ή τουλάχιστον να κλείσω τα αυτιά μου στις μ...τους θα πρέπει να μετακομίσω με τον άντρα μου και το παιδί μας.
 #111677  από marykif
 Σάβ Ιουν 13, 2015 4:07 pm
αύριο βαφτίζουμε το μικρό μας και τρέχουμε...τώρα έκατσα παρεάκι μου γιατί τα έχω παίξει...
 #111693  από litsa
 Κυρ Ιουν 14, 2015 12:45 am
Να ειναι καλορίζικο!! υγεία και χαρά στο σπιτικό σας!!

φίλη, δεν είμαι ούτε τρομερή, ούτε σε βλέπω από κάπου...

η σκπ επισκέφτεται τους ευαίσθητους, αυτούς που δεν προσέχουν τον εαυτό τους, αυτούς που δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον εαυτό τους!! με ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα ξεχωριστά!!

για αυτό κάνε αυτό που μου είπε ένας από τους γιατρούς, ή και όλοι... ούτε θυμάμαι πια!!
Αλλαξε τον τρόπο ζωής σου!!

:emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
 #111754  από GiotaGr
 Τετ Ιουν 17, 2015 10:34 am
Mary καλημέρα. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά. Εγώ ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς που δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα. Διαγνωσμένη εδώ και 3-4 μήνες έχω ξεκινήσει και εγώ το Copaxone. Γνώρισα άτομα που παίρνουν το Copaxone και με βοήθησε πάρα μα πάρα πολύ στις φοβίες μου με το φάρμακο. Οπότε ήθελα να σου πω ότι, οτιδήποτε θες ακόμα και αν θεωρείς χαζή την ερώτηση μπορείς να μου στείλεις μήνυμα. Γιατί μπορεί να υπάρχει η γραμμή που μπορείς να πάρεις και να ρωτήσεις, μπορεί να υπάρχει ο γιατρός σου αλλά είναι διαφορετικό να το ακούς από κάποιον που όντως το ζει. Εμένα προσωπικά μου έκανε πολύ καλό η επαφή με άτομα που κάνουν το ίδιο φάρμακο.

Να σου ζήσει το παιδάκι σου :)
 #111771  από marykif
 Τετ Ιουν 17, 2015 7:16 pm
Σε ευχαριστώ για το μνμ και τις ευχές σου GIOTAGR, Όλοι σε αυτή τη νέα παρέα με βοήθησαν και με βοηθάνε!!!
Ήμουν σε κακά χάλια...έπεσαν όλα μαζί...η απόλυση, ο τοκέτος (το παιδάκι μου ήταν ότι το καλύτερο μου συνέβη) αλλά στις 20 μέρες με χτύπησε ....δεν μπορούσα να κρατήσω το μωράκι μου ούτε στην αγκαλιά μου ...το θηλασμό τον σταμάτησα.... και άρχισαν οι κορτιζόνες , μαγνητικές, εξετάσεις τα μαντάτα .....και άλλη έξαρση..και άλλη ...ένα χρόνο και δεν έχω ηρεμήσει... από τις 27 Μαϊου έχω ξεκινήσει το copaxone....μου τις κάνει ο άντρας μου...μόνο μελανιές, καρουμπαλάκια, κάψιμο και κάποιες φορές φαγούρα και ταχυπαλμία.
Την Κυριακή βάφτισα το αγοράκι μου και από την επόμενη μέρα εχω μούδιασμα στα τρία δάχτυλα του δεξιού χεριού....και στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού...
Νιώθω εξάντληση και αυτό είναι που με ρίχνει ψυχολογικά και φυσικά με τρομάζει το μούδιασμα...
Παίρνεις συμπληρώματα? Εχεις και συ τέτοια συπτώματα?
 #111772  από litsa
 Τετ Ιουν 17, 2015 7:41 pm
χρειαζεσαι φιλενάδα συμπληρώματα...

για σκέψου, γέννησες, ο οργανισμός σου έχει ''αναστατωθεί'' σου ''τράβηξε'' αρκετά στοιχεία, βιταμίνες, κτλ το μωρούλι σου... είχες και εσύ τα δικά μου μείον αποθέματα...

δεν θέλει και πολύ...
εξάλλου το στρες είναι ότι χειρότερο για όλους, η απώλεια της δουλειάς, και αυτό σημαντικό...
αυτό το όλα μαζί είναι που τα κάνει μπάχαλο...
είχες να διαχειριστείς πολλά...

τα πέρασα και εγώ κάποτε...
πχ όταν πριν 26 χρόνια γεννησα τον πρώτο μου γιο, τότε ιούνιο μήνα κυκλοφορούσα με μακρομάνικο ψιλό μεν, μακρύ μανίκι δε... περπατούσα και έλεγα βλέπω ...αλλά δεν βλέπω... ήμουν χαμένη ... ο οφθαλμίατρος δεν βρήκε τότε κάτι...

πηρα από μόνη μου βιταμίνες τότε...

πριν 22 χρόνια όταν γέννησα με καισαρική τον δεύτερο μου γιο, έκανα να σηκωθώ από το κρεβάτι του νοσοκομειου 4 μέρες... εξάντληση χειρότερη από τώρα ...λες και δεν μπορούσα να σηκωθώ... μάλλον δεν μπορούσα να κάνω βήμα....!!
την 5ημέρα έκανα σχέδια ποια είναι η πιο κοντινή έξοδος... στο σπίτι έκανα μπάνιο καθιστή στην καρέκλα και μετά υπνο κατευθείαν....
η τέλεια εξάντληση...

πριν 10 χρόνια μετά από έντονα χρονια στρες, δουλειάς, θεμάτων υγείας, απώλεια δουλειάς, είχα να διαχειριστώ πόνους, πολλούς πόνους κτλ κτλ
οπότε εμφανίστηκε η πρώτη υποτροπή...

το άγχος λοιπόν, το στρες, ο μη σεβασμός του ευατού ,.... φέρνουν στους ευαισθητους προβλήματα

για 5 -6 χρόνια δεν έκανα και πολλά,... σχεδόν τίποτα... ένα φαί και αυτό μετά μεγάλης δυσκολίας, και φρόντιζα όχι στενοχώριες, όσο βέβαια αυτό γινόταν......

οπότε ξεκίνησα συμπληρώματα ... τα οποία βοηθούν, δεν θεραπεύουν ... αλλά δίνουν μία καλύτερη ποιοτητα ζωής...
καλη συνέχεια και καλή δύναμη!!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10