χρειαζεσαι φιλενάδα συμπληρώματα...
για σκέψου, γέννησες, ο οργανισμός σου έχει ''αναστατωθεί'' σου ''τράβηξε'' αρκετά στοιχεία, βιταμίνες, κτλ το μωρούλι σου... είχες και εσύ τα δικά μου μείον αποθέματα...
δεν θέλει και πολύ...
εξάλλου το στρες είναι ότι χειρότερο για όλους, η απώλεια της δουλειάς, και αυτό σημαντικό...
αυτό το όλα μαζί είναι που τα κάνει μπάχαλο...
είχες να διαχειριστείς πολλά...
τα πέρασα και εγώ κάποτε...
πχ όταν πριν 26 χρόνια γεννησα τον πρώτο μου γιο, τότε ιούνιο μήνα κυκλοφορούσα με μακρομάνικο ψιλό μεν, μακρύ μανίκι δε... περπατούσα και έλεγα βλέπω ...αλλά δεν βλέπω... ήμουν χαμένη ... ο οφθαλμίατρος δεν βρήκε τότε κάτι...
πηρα από μόνη μου βιταμίνες τότε...
πριν 22 χρόνια όταν γέννησα με καισαρική τον δεύτερο μου γιο, έκανα να σηκωθώ από το κρεβάτι του νοσοκομειου 4 μέρες... εξάντληση χειρότερη από τώρα ...λες και δεν μπορούσα να σηκωθώ... μάλλον δεν μπορούσα να κάνω βήμα....!!
την 5ημέρα έκανα σχέδια ποια είναι η πιο κοντινή έξοδος... στο σπίτι έκανα μπάνιο καθιστή στην καρέκλα και μετά υπνο κατευθείαν....
η τέλεια εξάντληση...
πριν 10 χρόνια μετά από έντονα χρονια στρες, δουλειάς, θεμάτων υγείας, απώλεια δουλειάς, είχα να διαχειριστώ πόνους, πολλούς πόνους κτλ κτλ
οπότε εμφανίστηκε η πρώτη υποτροπή...
το άγχος λοιπόν, το στρες, ο μη σεβασμός του ευατού ,.... φέρνουν στους ευαισθητους προβλήματα
για 5 -6 χρόνια δεν έκανα και πολλά,... σχεδόν τίποτα... ένα φαί και αυτό μετά μεγάλης δυσκολίας, και φρόντιζα όχι στενοχώριες, όσο βέβαια αυτό γινόταν......
οπότε ξεκίνησα συμπληρώματα ... τα οποία βοηθούν, δεν θεραπεύουν ... αλλά δίνουν μία καλύτερη ποιοτητα ζωής...
καλη συνέχεια και καλή δύναμη!!
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»