• Θολούρα στα μάτια

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #109974  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 13, 2015 7:21 pm
:emojis-17: Εγω........μαλλον χαιρομαι ..... :emojis-1: Γιαννακη !!!!!! Ψαξε για κατι αλλο :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #109977  από Στάθης
 Παρ Μαρ 13, 2015 8:41 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Ψαξε για κατι αλλο :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
Γιάνναρε δεν ξέρω αν έχει μείνει κάτι άλλο φαρμακευτικό να δοκιμάσεις... αλλά θεματολογία περί διαλογισμού, πνευματικές προσεγγίσεις και γενικές εκκλησιαστικές δονήσεις, είναι κατευθύνσεις που εμένα προσωπικά μου προσφέρουν αληθινή θεραπεία...

Πολύ απλά... ξεκίνα να το ψάχνεις πνευματικά :character-oldtimer:
 #109978  από Γιάννης
 Παρ Μαρ 13, 2015 8:52 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Ψαξε για κατι αλλο
Ψάξε ψάξε δε θα το βρεις :confusion-confused:
Στάθης έγραψε:αλλά θεματολογία περί διαλογισμού, πνευματικές προσεγγίσεις και γενικές εκκλησιαστικές δονήσεις, είναι κατευθύνσεις που εμένα προσωπικά μου προσφέρουν αληθινή θεραπεία... Πολύ απλά... ξεκίνα να το ψάχνεις πνευματικά
Αφού με ξέρεις, με τα μεταφυσικά......δεν......
 #109979  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 14, 2015 10:01 am
:confusion-confused: :confusion-confused: :confusion-confused: :confusion-confused: :confusion-confused: :confusion-confused: :confusion-confused: :confusion-confused: :confusion-confused: :confusion-confused: :confusion-confused: :confusion-confused: :confusion-confused: Συντροφακο !!!!!!! Ολοι μας ...ψαχνουμε .........Άλλοι το βρισκουν ή νομιζουν οτι το βρισκουν ...Άλλοι ΔΕΝ το βρισκουν......Κι εγω, οσο κι αν δεν την φοβαμαι την ατιμη σκπ , ψαχνω . Ανησυχω για το μελλον .......Επειδη βλεπω την πορεια μου , μεχρι σημερα . Προς το παρον ΠΑΡΑΚΑΛΩ τους γιατρους να μου δινουν ''κατι'' για τα διαφορα συμπτωματα .....Ετσι δοκιμασα και το fampyra . Χωρις υπερβολικες προσδοκιες , με θαρρος και ελπιδα . Ομως..........ατυχησα ...... :banana-parachute: :banana-parachute: Συνεχιζω να ψαχνω.......και δεν βρισκω.......Οχι , βεβαια ''πνευματικα'' . Ουτε εγω το ''εχω'' με τα μεταφυσικα ..... :emojis-17: Εσυ εισαι ''τυχερος''. Εχεις ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ απο τη γιατρο σου . Ειναι απο εκεινους που ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ . Συζητησε μαζι της . Καποια λυση θα βρεθει . :smile-kiss:
 #112756  από Σαντρα
 Δευ Αύγ 24, 2015 9:47 pm
Παιδιά καλησπέρα! Είμαι 24 και παρουσίασα πριν από 1.5 μήνα πόνο στο δεξί μάτι και θολούρα. Οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά οπτική νευρίτιδα και έπειτα μια απλή θηλίτιδα. Έκανα όλες τις εξετάσεις αίματος, παρακέντηση και μαγνητική εγκεφάλου- αυχένα και όλες είναι καθαρές. Έκανα σχήμα κορτιζόνης, ο πόνος καθώς και η θολούρα υποχώρησαν σχεδόν αμέσως με την αγωγή αλλά μόλις σταματάω την κορτιζόνη τα συμπτώματα επανέρχονται. Έχω τρομοκρατηθεί με αυτά που διαβάζω περί σκλήρυνσης και σαφή απάντηση από τους γιατρούς δεν παίρνω. Είχε κανείς από εσάς τέτοιο θέμα????
 #112758  από Fantasma
 Δευ Αύγ 24, 2015 10:42 pm
Επικρατεί σύγχιση απ'όσο διακρίνω.Εφόσον έχεις επιτελέσει όλες τις διαδικασίες,αδίκως δεν έχουν καταλείξει σε ακριβές συμπέρασμα.Η οσφυική παρακέντιση είναι επικίνδυνη εξέταση λόγω του ό,τι τις περισσότερες φορές καταστρέφουν και νωτιαίο μυελό.Η οσφυική παρακέντιση συμβαίνει για να παρατηρήσουν αν επικρατεί απώλεια ηλεκτρολυτών απο το εγκεφαλονωτιαίο υγρό.
 #112759  από Σαντρα
 Δευ Αύγ 24, 2015 10:56 pm
Fantasma έγραψε:Επικρατεί σύγχιση απ'όσο διακρίνω.Εφόσον έχεις επιτελέσει όλες τις διαδικασίες,αδίκως δεν έχουν καταλείξει σε ακριβές συμπέρασμα.Η οσφυική παρακέντιση είναι επικίνδυνη εξέταση λόγω του ό,τι τις περισσότερες φορές καταστρέφουν και νωτιαίο μυελό.Η οσφυική παρακέντιση συμβαίνει για να παρατηρήσουν αν επικρατεί απώλεια ηλεκτρολυτών απο το εγκεφαλονωτιαίο υγρό.

Η εξέταση πήγε πολύ καλά ευτυχώς και το αποτέλεσμά της δηλαδή! Το θέμα είναι ότι τα συμπτώματα επιμένουν. Όλοι οι γιατροί λένε ότι είναι πολύ περίεργο μιας και στην οπτική νευρίτιδα μετά την κορτιζόνη τα συμπτώματα υποχωρούν πλήρως!