• Μαγνητική Τομογραφία

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6214  από litsaM
 Τρί Ιουν 23, 2009 10:59 am
καλημερα.κι εμενα μαγνητικη εγκεφαλου και αυχενα(με σκιαγραφικο) κανουν λιγοτερο απο 1 ωρα.ουτε τα ματια κλειστα μου ειπανε ,ουτε ωτοασπιδες ποτε.να μην κουνιεμαι μονο.στη 2η κιολας ειχα εναν ηλιθιο βηχα(τσιγαροβηχα με κρυωμα) και μου την ειπε οτυπος αλλα του την ειπα κι εγω(λες κι εφταιγα εγω που εβηχα)και ηρεμησε μετα του περασε :) στο Μαρουσι παω κι εγω αλλα οχι στο ιδιο με την Ελενα.
 #6219  από michaelz21789
 Τρί Ιουν 23, 2009 11:47 am
elena έγραψε: Μιχάλη μην δίνεις σημασία σε αυτά που λένε ...τα ανοιχτά μυαλά δεν χρειζόμαστε παραπάνω ώρα :!: :!: :D :D
Τωρα Ελενα το εθεσες πολυ σωστα :!: :!: :D Και ο χρονος σιγουρα δεν εχει να κανει με τις εστιες και τς βλαβες, γιατι παρολο που εγω τουλαχιστον εχω μπολικες :shock: κανω λιγο χρονο.
 #6220  από elena
 Τρί Ιουν 23, 2009 12:07 pm
litsaM ,θυμάσαι που το συζητάγαμε ?στο ίδιο κέντρο πάμε!!!

πάντως να σας πω ότι δεν έχω καθόλου εστίες στον θώρακα και στον αυχένα....μόνο στον εγκέφαλο :!: είμαι εγκεφαλικός τύπος :!:
 #6262  από LL--MM
 Τρί Ιουν 23, 2009 6:14 pm
Ωωωω! εγώ, όταν πήγα τη δεύτερη φορά με τις δικές μου, μου είπαν ότι είχαν απ' όλα, και να μη φέρω την επόμενη...
 #6264  από mary_d_ath
 Τρί Ιουν 23, 2009 7:12 pm
Εγώ πάλι πάω σε ένα μικρό συνοικιακό στο οποίο τώρα πια τους γνωρίζω όλους σχεδόν και έχω την καλύτερη μεταχείριση, αλλά δε μου βάζουν ωτοασπίδες, ούτε καν μουσική! :cry:
Αλλά τώρα που το έμαθα θα πάω οργανωμένη, θα πάρω ένα cd που θα γράψω με προσεκτικές επιλογές τραγουδιών και θα περάσει πιο γρήγορα η ώρα καθώς θα τραγουδάω! :lol: ΄
Την απορία μου ωστόσο την έχω... Όποιος έχει ΤΑΕ (τώρα βέβαια έχει μετονομαστεί αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε), αν μπορεί ας με διαφωτίσει... Καλύπτει το ταμείο και τις 3 ταυτόχρονα και εμείς απλά πληρώνουμε τη συμμετοχή; Γίνεται ή θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα;
 #6267  από elena
 Τρί Ιουν 23, 2009 7:31 pm
το ΤΑΕ (ταμείο εμπόρων δεν είναι?)πρέπει να έχει μπει στον ΟΑΕΕ...αν ναι τότε στις γράφουν ....και τις τρεις ...σε μένα που έχω ΤΕΒΕ΄,χωρίς αντίρηση μια φορά τον χρόνο.
 #6268  από mary_d_ath
 Τρί Ιουν 23, 2009 7:36 pm
Α, ναι, ΟΑΕΕ λέγεται, τώρα το θυμήθηκα!!
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση!!
 #6270  από mariak
 Τρί Ιουν 23, 2009 7:42 pm
To cd mallon tha prepei na to ksexaseis mary_d_ath kathos den provlepetai na mpei sto xoro tou magniti to cd player.To poli poli na valeis ton texnologo pou tha sou kanei tin exetasi na sou tragoudaei apo to mikrofono :lol:
 #6271  από mary_d_ath
 Τρί Ιουν 23, 2009 7:46 pm
:lol: :lol: :lol:

Θα τους βάλω να μου το βάλουν σε ηχοσύστημα του εξωτερικού χώρου, αποκλείεται να μην έχουν, αυτοί πως διασκεδάζουν δηλαδή;
 #6744  από Fotis
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 12:49 pm
Ευτυχώς αυτή την φορά που έκανα μαγνητική, με έβαλαν σε μηχάνημα "ανοικτού" τύπου οπότε δεν φρίκαρα και μάλιστα μου έβαλαν ακουστικά για τον θόρυβο. Όταν τους είπα "θα μου δώσετε ωτοασπίδες ή να βάλω αυτές που έχω φέρει μαζί;" , μου απάντησαν ξαφνιασμένοι "δεν σας εξυπηρετούν τα ακουστικά;".

Τελικά έχει μεγάλη σημασία σε ποιον συγκεκριμένο ακτινολόγο θα πέσεις κάθε φορά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζητάω το ίδιο μηχάνημα κάθε φορά.