• Εξεταστική περίοδος και ΑΓΧΟΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #91291  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Παρ Ιουν 07, 2013 10:29 am
…εντωμεταξύ μένει ακόμη μια ενημέρωση, ξεχάστηκα, αυτή των αποτελεσμάτων, άρα υπολείπεται ακόμα ένα update.
IKTIST22 έγραψε: Αυτό να το κάνετε.....ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!
Είναι ΟΛΟΙ τους ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΟΙ!!!!!!
Σας περιμένω και εδώ κάτω
Νίκο καλά αποτελέσματα ...γενικότερα ...στο παιδί!!!!!!!!!!
Ειλικρινά IKTIST22 "νοιώθω" πως όλοι τους είναι καταπληκτικοί και παλικάρια που λέει και η Βίκυ μας χωρίς να τους γνωρίσω προσωπικά. Στην Κρήτη θα ήθελα να ξανάρθω πέρασα μια από τις καλύτερες διακοπές μου στο Ρεθυμνο.
Σοφία έξω η θλίψη, ναι στις ευαισθησίες αλλά όχι στην κατήφεια κατα τα άλλα είμαι ολόκληρο θηρίο που κάνουν τόπο να περάσω :-D - που να ήξεραν πως δεν πειράζω ούτε κατσαρίδα..

Ουφφ, επιτέλους σήμερα κατάφερα να γράψω δυο γραμμές.. :violence-pistoldouble:
 #91292  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Παρ Ιουν 07, 2013 10:41 am
Αννα, εννοώ όταν παμε σε νησι διακοπές σημαίνει θάλασσα ολημερίς και δώστου βόλτες για εξερευνήσεις (τι άλλο) που σημαίνει πολυήμερες διακοπές τέλος για μας. Ο μικρός πάει θάλασσα με την διμηρία του αλλά μετά τις τέσσερεις ή το πρωί με οδηγία ένα 15λεπτο μέσα και μισή ώρα στην σκιά (ελπίζω να τις ακολουθεί).
Για φέτος δεν βλέπω ταξιδάκι προς Ελλάδα :( μάλλον να κατηφορίσετε εσείς :-D .

Dhm, υπάρχουν και οι ελαφριές μπυρίτσες και αυτές χωρίς αλκοόλ, πάντως για μπανάκι αν πηγαίνεις πρωί ή απόγευμα δεν θα σε πειράξει αν και εφόσον είσαι σε σκιά τον περισσότερο χρόνο.
 #91313  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 07, 2013 4:39 pm
ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15 έγραψε:Αννα, εννοώ όταν παμε σε νησι διακοπές σημαίνει θάλασσα ολημερίς και δώστου βόλτες για εξερευνήσεις (τι άλλο) που σημαίνει πολυήμερες διακοπές τέλος για μας. Ο μικρός πάει θάλασσα με την διμηρία του αλλά μετά τις τέσσερεις ή το πρωί με οδηγία ένα 15λεπτο μέσα και μισή ώρα στην σκιά (ελπίζω να τις ακολουθεί).
Για φέτος δεν βλέπω ταξιδάκι προς Ελλάδα :( μάλλον να κατηφορίσετε εσείς :-D .

Dhm, υπάρχουν και οι ελαφριές μπυρίτσες και αυτές χωρίς αλκοόλ, πάντως για μπανάκι αν πηγαίνεις πρωί ή απόγευμα δεν θα σε πειράξει αν και εφόσον είσαι σε σκιά τον περισσότερο χρόνο.
Νικο !!!!!! Ολους εμας , με τη σκπ, η θαλασσα μας ....γιατρευει !!!!! Προσωπικα , μενω μεσα στο νερο , ΜΙΑ ΩΡΑ , περιπου .Κολυμπαω συνεχως ή κανω ασκησεις γυμναστικης !!!! Ξεκουραζομαι λιγο και συνεχιζω !!!! Μεσα στο νερο , ολα αυτα !!!! Νοιωθω οτι ....ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ !!!! Βεβαια, μπαινω σιγα-σιγα και βουταω μονο οταν συνηθισω τη θερμοκρασια του νερου !!!! Αν μπω αποτομα , παθαινω σπασμους στα ποδια !!!!!Οταν βγω , φευγω ...ΑΜΕΣΩΣ !!!!! Σπανια καθομαι στον ηλιο !!!! Ετσι κι αλλιως, ποτε δεν μαυριζα ..... :greetings-waveyellow:
 #91316  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Παρ Ιουν 07, 2013 6:03 pm
Άννα, μα αν καθίσεις μια ώρα μέσα δεν σε ενοχλεί ο ήλιος που σου την δίνει κατακέφαλα;
Για να καταλάβω, ο νευρολόγος λέει όχι ζεστό περιβάλλον, μέσα στο νερό όμως με το κεφάλι έξω την περισσότερη ώρα δεν θα τον ενοχλήσει λές; Κι εγω τόσο καιρό του έλεγα λίγο μέσα - περισσότερο στη σκιά...
Ευχαριστώ για το tip που πρέπει να μπαίνει σιγά σιγά, δεν τόξερα, θα του το πω να το εφαρμόσει.
:text-thankyouyellow:
 #91317  από Dhm
 Παρ Ιουν 07, 2013 6:08 pm
Μα αυτα δεν διαφερουν αναλογως τον οργανισμο?
 #91319  από κατερινα 55
 Παρ Ιουν 07, 2013 6:16 pm
Oι γενικές οδηγίες των γιατρών είναι:Όχι ζέστη,όχι κρύο.Να αποφεύγουμε τον ήλιο τις ώρες που καίει πολύ.(11-4).Μπάνιο στην θάλασσα,πριν τις 11,και μετά τις 4.Τώρα ο καθένας τα προσαρμόζει τον εαυτό του,εκτιμώντας την κατάστασή του,και τις αντιδράσεις του οργανισμού του.
Εγώ πάντως τηρώ ευλαβικά τις οδηγίες των γιατρών :greetings-waveyellow:
 #91320  από Dhm
 Παρ Ιουν 07, 2013 6:23 pm
Εννοω πως μπορει ο Χαριτωνας να μην εχει προβλημα αν μπαινει π.χ. αποτομα την θαλασσα..
 #91321  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Παρ Ιουν 07, 2013 6:37 pm
Dhm έγραψε:Εννοω πως μπορει ο Χαριτωνας να μην εχει προβλημα αν μπαινει π.χ. αποτομα την θαλασσα..
Αφού υπάρχει λογική σ αυτό γιατί να μην το ακολουθούμε; Κακό δεν κάνει, μπορεί να μας βγεί σε καλό.
κατερινα 55 έγραψε:Oι γενικές οδηγίες των γιατρών είναι:Όχι ζέστη,όχι κρύο.Να αποφεύγουμε τον ήλιο τις ώρες που καίει πολύ.(11-4).Μπάνιο στην θάλασσα,πριν τις 11,και μετά τις 4.Τώρα ο καθένας τα προσαρμόζει τον εαυτό του,εκτιμώντας την κατάστασή του,και τις αντιδράσεις του οργανισμού του.
Εγώ πάντως τηρώ ευλαβικά τις οδηγίες των γιατρών :greetings-waveyellow:
Καθαρό και ξάστερο!!!
Κατερίνα μου, εμείς είπαμε να μην πηγαίνουμε απο φέτος σε νησί διακοπές για να αποφύγει ο μικρός το ζεστό περιβάλλον μιάς και τι κάνει κανείς σε ένα νησί εκτός απο μπάνια στη θάλασσα και στην πισίνα και βόλτες για γνωριμία του νησιού!
Αφού αν του πείς να κάτσει λίγο το μεσημέρι να χαμηλώσει ο ήλιος είναι σαν να έχουν καρφιά οι πολυθρόνες και τα κρεβάτια και νάσου τον πάλι στην πισίνα για διάφορα και αυτό είναι που φοβάμαι - γνωριμίες, κοριτσάκια, μαγκιές και νάσου το πρόβλημα που θάρθει στην επιφάνεια. Ακούστηκε λίγο υπερβολικό το τελευταίο αλλά ... ;)
 #91325  από fillcinefil
 Παρ Ιουν 07, 2013 7:16 pm
Dum spiro, spero*.
Βέβαια όχι το καραμεσήμερο. Αλλά τις υπόλοιπες ώρες, μια χάρα "δροσισμό" και χαρά, προσφέρει το νερό. Τώρα για το θέμα "μαγκιές", ένας πατέρας σαν κι'έσένα, δεν νομίζω (το αποκλείω), αυτό το παιδί να μην το έχει... παιδαγωγήσει, ορθά μετρημένο, ευγενικό, υπάκουο, τι άλλο να πώ... Πίστεψε στο παιδί σου, εμπιστέψου το. Χαρείτε τις διακοπές σας, χωρίς άγχος.
Καλό καλοκαίρι.

*σε μιά χαμένη λομβαρδική διάλεκτο ="μακροβουτάω" από το γερμμανικό sprιngen-spero :lol:.