• Μια δύσκολη περίπτωση

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #87781  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Μαρ 23, 2013 1:45 pm
Νίκο εδώ που ήρθες, σ' αυτή την παρέα θα ακούσεις λόγια που δεν συνηθίζονται εκεί έξω.
Από την πρώτη στιγμή που μοιράστηκες την ιστορία σου, όλοι σου λέμε να προσέχεις τον εαυτό σου.
Εμείς που ασθενούμε καταλαβαίνουμε την άλλη πλευρά (τους υγιείς) και έχουμε "πλέξει" εγκώμια συχνά.
Όταν σου λέμε -πρόσεχε τον εαυτό σου, είναι επειδή νιώθουμε το ζόρι που τραβάς και διαβλέπουμε κίνδυνο για σένα.Ο Χαρίτωνας θα πάει περίφημα.

Πάρε απόφαση τώρα, όχι .......θα δούμε που λέει και η Σοφία και η Άννα.
 #87785  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Σάβ Μαρ 23, 2013 2:25 pm
Σοφία, Άννα, Κωνσταντίνα μου εγώ καλά είμαι μην σκοτίζεστε και θα τα καταφέρω. Δεν έχω δικαίωμα να ασχολείστε τόσο μαζί μου΄ εγώ τα είπα για να πάρετε μιά "φωτογραφία" του τι είμαι και τίποτ' άλλο.
Ίσως να ήθελα να δώσω κι εγω κάτι απο τα τόσα πολλά που μου δίνετε καθημερινά με τα χαμόγελα και τα χαρούμενα "γουργουρίσματα" σας και όχι να συνεχίσω να παίρνω΄ γι αυτό περιαυτολόγησα λίγο΄θέλοντας το δικό μου χάλι ας γίνει παράδειγμα προς αποφυγή σε όσους μπορώ να επηρεάσω και τίποτε παραπάνω.

Άντε πεστε κάτι νέο στο καφενεδάκι και τέρμα οι μελαγχολίες και τα αρνητικά.
Ενα μεγάλο
:text-thankyouyellow:
 #87789  από litsa
 Σάβ Μαρ 23, 2013 2:57 pm
ορθιοι ωρε!!!!

ορθιοι!!! συμφωνω και επαυξανω!!!!

γεια και απο εμενα!!!!
 #87790  από κατερινα 55
 Σάβ Μαρ 23, 2013 3:43 pm
Γιουλη έγραψε:Να φροντιζεις τον εαυτο σου περισσοτερο απο τον γιο σου για να μπορεις να τον φροντιζεις.
:hand: :hand: :hand:
sofia13 έγραψε: Αφού είσαι κατά βάση δυνατός για την οικογένεια, ΠΡΕΠΕΙ να είσαι και για σένα !!!
Οσο απομακρύνεσαι απ΄τη ζωή και τους ανθρώπους, απομακρύνεται κι΄αυτή και όλοι απο σένα.
Μη μένεις '' μόνος'' , κλεισμένος στον κόσμο σου. Είναι δύσκολα εκεί, πολύ δύσκολα. Εχει κλάμα
κρυφό και θλίψη και σιωπή και.....πολλά άλλα.
Κάντο για σένα, για το Χαρίτωνα και για όλους εμάς τους φίλους απο μακριά που σε σκεφτόμαστε
Νίκο !
ΤΩΡΑ, όχι μετά και θα δούμε... ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κωνσταντίνα έγραψε:Νίκο εδώ που ήρθες, σ' αυτή την παρέα θα ακούσεις λόγια που δεν συνηθίζονται εκεί έξω.
Από την πρώτη στιγμή που μοιράστηκες την ιστορία σου, όλοι σου λέμε να προσέχεις τον εαυτό σου.
Εμείς που ασθενούμε καταλαβαίνουμε την άλλη πλευρά (τους υγιείς) και έχουμε "πλέξει" εγκώμια συχνά.
Όταν σου λέμε -πρόσεχε τον εαυτό σου, είναι επειδή νιώθουμε το ζόρι που τραβάς και διαβλέπουμε κίνδυνο για σένα.Ο Χαρίτωνας θα πάει περίφημα.

Πάρε απόφαση τώρα, όχι .......θα δούμε που λέει και η Σοφία και η Άννα.
Μπράβο κορίτσια!!!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
 #87791  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 23, 2013 3:53 pm
ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15 έγραψε:Σοφία, Άννα, Κωνσταντίνα μου εγώ καλά είμαι μην σκοτίζεστε και θα τα καταφέρω. Δεν έχω δικαίωμα να ασχολείστε τόσο μαζί μου΄ εγώ τα είπα για να πάρετε μιά "φωτογραφία" του τι είμαι και τίποτ' άλλο.
Ίσως να ήθελα να δώσω κι εγω κάτι απο τα τόσα πολλά που μου δίνετε καθημερινά με τα χαμόγελα και τα χαρούμενα "γουργουρίσματα" σας και όχι να συνεχίσω να παίρνω΄ γι αυτό περιαυτολόγησα λίγο΄θέλοντας το δικό μου χάλι ας γίνει παράδειγμα προς αποφυγή σε όσους μπορώ να επηρεάσω και τίποτε παραπάνω.

Άντε πεστε κάτι νέο στο καφενεδάκι και τέρμα οι μελαγχολίες και τα αρνητικά.
Ενα μεγάλο
:text-thankyouyellow:
ΕΧΕΙΣ δικαιωμα να ασχολουμαστε μαζι σου !!!! Αφου μπηκες στην παρεα μας !!!! Ετσι ειμαστε εμεις !!!! Αντε , μην αρπαξουμε κανενα αεροπλανο και ερθουμε να σου τα ψαλλουμε απο κοντα :angry-tappingfoot: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #87802  από Μιμικαμ
 Σάβ Μαρ 23, 2013 8:11 pm
Μπράβο σε όλα τα κοριτσάκια για τα γεμάτα αγάπη, κατανόηση δύναμη ψυχής λόγια σας :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Ειλικρινά, δεν νομίζω οτι θα μπορούσε να υπάρξει πιο ζεστή και με τόση ανθρωπιά ομάδα υποστήριξης....καλά λένε οτι στην ελλάδα δεν χρειαζόμαστε ψυχολόγους, οταν υπάρχουν τόσο ζεστοί και καλοί φίλοι.....το γεγονός οτι υπάρχω σ'αυτήν την ομάδα, το θεωρώ μεγάλη τύχη και ευτυχία συγχρόνως....είμαι σίγουρη, οτι ο συμπεθέστατος φίλος Νίκος, το πήρε το μήνυμά του, όπως και αρκετοί αλλοι απο εμάς, που βιώνουμε μια παρόμοια κατάσταση....

Να είστε...είμαστε όλοι μας πάντα οσο γίνεται καλύτερα και να προσπαθούμε με ολες μας τις δυνάμεις....και θα τα καταφέρουμε....για μια μικρή ηλιαχτίδα ψάχνουμε νομίζω.... και θα βγάλουμε οτι καλύτερο έχουμε εγκλωβίσει χρόνια μέσα μας:romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #87810  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Σάβ Μαρ 23, 2013 10:26 pm
Μου μυριζει ..συνωμοσία αγάπης, αλληλεγγύης, κατανόησης (σιδηρόδρομος ειναι τα όσα πρωτόγνωρα με κάνετε να νοιώθω). :text-thankyouyellow:
Τριήμερο και να περάσετε όλοι και όλες καλά, νάστε υγιεις και πάντα χαρούμενα κορίτσια.
Μιμικαμ έγραψε:...για μια μικρή ηλιαχτίδα ψάχνουμε νομίζω....
Κτύπησες κέντρο Μιμικαμ. :handgestures-thumbupright:
 #87811  από Μιμικαμ
 Σάβ Μαρ 23, 2013 10:31 pm
Ναί αυτό πιστεύω κι εγώ...ήδη κάποιες λάμψεις τις έχουμε ήδη πάρει μέσα απο τον όμορφο αυτό κόσμο του φόρουμ.... :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: τα υπόλοιπα είναι δική μας και μόνο υπόθεση....ας σκαλίσουμε την ψυχή μας, τον εγκέφαλό μας και που θα μας πάει.....θάρθει και η πολυπόθητη χαραυγή...... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #87812  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Σάβ Μαρ 23, 2013 10:48 pm
Την ηρεμία ψάχνω εγώ εδώ και καιρό αλλά αυτό εξυπακούει αποξένωση και μοναξιά. Μακάρι ναρθεί η χαραυγή αλλά μου φτάνει και το αχνό έστω φως στην άκρη της σηραγγας. Όσο για τις ηλιαχτίδες βλέπω νοερά πολλές στα χαμογελαστά προσωπάκια σας και στην ζέση της αγγαλιάς ολονών σας και είμαι happy.
 #87814  από Μιμικαμ
 Σάβ Μαρ 23, 2013 11:41 pm
Αγαπητέ φίλε Νίκο, υπάρχουν πολλά μονοπάτια στη διαδρομή μας, τα περισσότερα δυστυχώς δύσβατα, εκεί είναι απαραίτητη η μοναξιά για ενα διάστημα...μας βοηθάει να μεγενθυνθούμε, να εμποτιστούμε να θεραπευτούμε και να σκληρύνουμε...

Όμως επειδή στην μοναξιά μεγαλώνει οτι έχει κανείς μέσα του, ακόμα και το μέσα μας ζώο,προσπαθουμε να την αποφεύγουμε προσφεύγοντας σε οτιδήποτε μας βοηθά να νιώσουμε εστω και για κάποιες στιγμές το συναίσθημα της ευημερίας...και στο χώρο αυτό έχουμε βρεί πολλές διεξόδους....και το χρωστάμε ο ενας στον αλλον και ολοι μαζί :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8