• Gilenya....... εντυπώσεις!!!!

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79063  από teo78
 Τετ Οκτ 10, 2012 12:32 pm
Γεια σας και από μένα. Η γυναίκα μου ξεκίνησε το χάπι πριν ένα μήνα ακριβώς.
Η όραση της χειροτέρευε από μέρα σε μέρα παρόλο τις κορτιζόνες και τις ενέσεις copaxone για 7-8 μήνες.
Μέσα σε 2 εβδομάδες σταμάτησε η επιδείνωση και άρχισε μικρή βελτίωση. Επιδείνωση η οποία στα μάτια ξεκίνησε εδώ και έναν χρόνο αχρηστεύοντας τελείως το ένα μάτι και έφτασε ένα βήμα πριν αχρηστεύσει το άλλο. Δεν αντιδρούσε θετικά σε τίποτα η νευρίτιδα ενώ άλλα συμπτώματα από ώσεις έφευγαν αμέσως. Λες και έχει 2 τύπους ΣΚΠ στο ίδιο σώμα.
Ελπίζω να ξαναδεί το ματάκι της με τον καιρό. Είμαστε ευχαριστημένοι πάντως γενικώς , και κάποιες παρενέργειες περάσαν γρήγορα.
Θα σας λέω εντυπώσεις ανα καιρούς για το χάπι.

Καλώς σας βρήκα.
 #79183  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Οκτ 12, 2012 11:17 am
Λοιπόν , σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τα κατάφερα και ξαναμπήκα στθ φιρυμ μετά από δύο σχεδόν μήνες . Θα ήθελα να σας αναφέρω τις εντυπώσεις μου από την χορήγηση του χαπιού για 9 μήνες . Ώση δεν είχα , κούραση δεν μου παρουσιάστηκε , τον ορθοστάτη ακόμα τον έχω ανάγκη τους τελευταίους δύο μήνες τα κατάφερα και δεν συνάντησα από κοντά το πεζοδρόμιο . Δυστυχώς με την χρήση του και την καθημερινή κατάποση του δεν θεραπεύεσαι .
 #79186  από manos81
 Παρ Οκτ 12, 2012 11:39 am
meta apo 11 mines eime euxaristimenos.kai egw kai i gineka mou.vlepei enan anthropo opos ton gnorise to 2004 energitiko drastirio na kanei ta panta kai na min kolaei pouthena.egw pistevw pos thelw ligi doulitsa akoma.ala se genikes grames ontos eime kala.den morw na lew oti exw ms pia den me pistevoun..prin 2,3,4,5 xronia eixa kai mia paresi sto podi mou. kai to eserna ligaki.tora exoun eksafanistei ta eksoterika simadia tis nosou. san na ekana epanekinisi.ta lew auta xoris na kserw to aurio pou me provlimatizei kai emena.den edesa ton gaidaro mou :text-thankyouyellow:
 #79473  από costas
 Τετ Οκτ 17, 2012 7:15 pm
Aγαπημένα μου παιδιά ..... το ΞΕΚΙΝΗΣΑ και εγώ :banana-stoner: :banana-stoner:

Αλλη φάση...... μετά από 12 χρόνια ενέσεις....... Νιώθω ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ!!!!!!!!

Από 11-10-2012 ξεκίνησα και όλα πάνε καλά!!!!!

Κάνω ΤΡΕΛΑ ΟΝΕΙΡΑ....... Τ Α Ξ Ι Δ Ι Α!!!!!
 #80945  από pan.pap
 Τετ Νοέμ 14, 2012 9:37 pm
Kalispera se olous kai oles. Meta apo 10 xronia eneseis mpika ki ego sto club. Eimai ena mina sto gilenya kai oi protes eksetaseis einai meta apo poli kairo kales. Ta leuka epesan!!!!!
Diavazo kala nea kai pairno ki ego kouragio!!!
 #81044  από costas
 Παρ Νοέμ 16, 2012 4:58 pm
pan.pap έγραψε:Kalispera se olous kai oles. Meta apo 10 xronia eneseis mpika ki ego sto club. Eimai ena mina sto gilenya kai oi protes eksetaseis einai meta apo poli kairo kales. Ta leuka epesan!!!!!
Diavazo kala nea kai pairno ki ego kouragio!!!
:banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :happy-bouncymulticolor:
 #81055  από kate2002
 Παρ Νοέμ 16, 2012 9:48 pm
Όταν λες : "τα λευκα επεσαν" εννοεις αυτο που κατάλαβα; και γιατι αυτο ειναι καλο;;;
 #82100  από costas
 Τετ Δεκ 05, 2012 6:43 pm
kate2002 έγραψε:Όταν λες : "τα λευκα επεσαν" εννοεις αυτο που κατάλαβα; και γιατι αυτο ειναι καλο;;;
Καλό....... με την έννοια ότι.... μάλλον δεν θα επιτεθεί στον εαυτό μας ό εαυτός μας :scared-eek:
:banana-stoner: :obscene-drinkingchug:
 #82335  από pan.pap
 Κυρ Δεκ 09, 2012 12:58 am
Xairomai poy o filos Kostas katalave ti ennow...
Poly isixia ksafnika re paidia.. ti egine?? teleiwsan oi entypwseis?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 22