• Συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #78195  από maria E
 Κυρ Σεπ 23, 2012 11:34 pm
Θα λεγα τιποτα για τον γαβρο.... :angry-tappingfoot:

Εγω εχω να πω ΕΝΑ πραγμα...

1ον.Κατερινα 55 σε ευχαριστουμε πολυ για υπεροχα γλυκα σου,ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!
2ον.Παντα χαιρομαι υπερβολικα οταν ερχονται καινουργια μελη στον καφε μας,κοριτσια σας ευχαριστω πολυ που ηρθατε :greetings-waveyellow:
3ον.Ειναι περιττο να μιλησω για τη χαρα μου οταν βλεπω τους "παλιους" αγαπημενους φιλους.Μου ειναι τοσο οικειοι που σε λιγο θα αρχισουμε να παιζουμε σφαλιαρες.Σας ευχαριστω κι εσας.Ειστε ολοι γελοιοι.
4ον.Μας ελειψαν οσοι παλιοι δεν καταφεραν να ερθουν :romance-kisscheek: Σας ευχαριστουμε που μας δωσατε την ευκαιρια να παρουμε 2 κιλα ο καθενας σε μια μερα,τρωγοντας τα γλυκα της Κατερινας που περισσεψαν.Φροντιστε να μην επαναληφθει αυτο λεμε!!!
φιλια!
 #78199  από sofia13
 Κυρ Σεπ 23, 2012 11:50 pm
Λιτσα μου, σου είπα ευχαριστ'ω , για την καθοδήγηση ώρα νομίζω πρίν. Ειναι η αγνοια μου , ειναι το κουβαδάκι που εχω για Ρ.C , χάθηκε πάντως το μήνυμα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!!!!
 #78200  από litsa
 Κυρ Σεπ 23, 2012 11:54 pm
που χάθηκε ?? το μνμ μου???

μην άγχεσαι ... στη σελίδα 4 είναι νομίζω.... για δες..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #78211  από βικυ
 Δευ Σεπ 24, 2012 12:58 am
Με λιγα λογια περασατε χαλια.............. :teasing-neener:
Ευτυχως που δεν ηρθα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #78212  από Κώστας
 Δευ Σεπ 24, 2012 1:14 am
Κατερίνα προτείνω να σκεφτείς σοβαρά μία συνεργασία με το Gourmet Burger Kitchen για να το προμηθεύεις σοκολατόπιτες. Πρόλαβα και έφαγα μόνο τρεις!
Μαρία, Αν δεν μου είχες βρει τη γουρούνα στο γκαράζ -3, ακόμη εκεί θάμουνα να ψάχνω!
Billio, αν μάθω πως γύρισες σπίτι με το παπί στη μία ρόδα την έβαψες! Πατέρας πράμα. Ντροπή!
Στάθη, ελπίζω να τα ξαναπούμε στο Μαίναλο! Να χειμωνιάσει πρώτα για να λασπώσουν λίγο οι δρόμοι νάχει κι΄ ενδιαφέρον!
Γιάννη, τι στοίχημα βάζεις ότι θα σε πείσουμε να οργανώσεις και την επόμενη συνάντηση.
Λίζα και την προηγούμενη φορά και τώρα, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη!
Μίμικαμ, αμοιβαία τα αισθήματα.
ΠΜ, στη πρώτη ευκαιρία, καβάλα τη μηχανή και ανέβα προς τα μέρη μου για κανένα καφεδάκι.
Ασημένια δεν έχω λόγια. Αέναος βράχος θέλησης και ενέργειας, χαρά στη Δέσποινα που σε έχει αδελφή.
Χρύσα, τιμή μου που σε γνώρισα από κοντά.
Ματίνα, χτύπησες φλέβα χρυσού με τη γνωριμία της Δέσποινας και της Ασημένιας.
Brazil, περιμένω με αγωνία να φτιάξεις τον αυτοματισμό που λέγαμε για την επαναμυελίνωση!

Ήταν μια υπέροχη Κυριακή!
Κι όταν λέω Κυριακή κυριολεκτώ αφού εγώ έφυγα μετά από έξι ώρες, ενώ υπήρχαν αρκετοί ακόμη που σίγουρα θα παραγγέλνανε και βραδυνό!
Μακάρι η Αθήνα νάταν μικρότερη πόλη για να μη μας κρατάν χωριστά οι μεγάλες της αποστάσεις!
 #78215  από soulla
 Δευ Σεπ 24, 2012 6:26 am
ΠΆΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ..ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΟΜΩς ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΑς ΓΝΩΡΙΣΩ ....ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ..ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΝΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩς ΤΑ ΛΕς :greetings-waveyellow: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥς

ΤΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙ ΟΜΩς ΚΑΙ ΑΥΤΟ :teasing-neener:
 #78216  από panos59
 Δευ Σεπ 24, 2012 8:47 am
χαίρομαι που περάσετε όμορφα! :-D
φορτίσατε μπαταρία λοιπόν, για τα καλά!
την επόμενη φορά, ΟΠΩΣ-ΚΑΙ-ΔΗΠΟΤΕ!
Τέτοιοι καταρράχτες γέλιου και ευτυχίας, δεν είναι να χάνονται...

Εικόνα

ως και το Μαράκι μου διασκέδασε!!!!!!!!!!!!!!
maria E έγραψε:Ειστε ολοι γελοιοι.
:o :o :o

μέσα στο ...κιτρινόμαυρο πένθος του Εικόνα, κάααατι δείχνει νο κατάλαβε!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #78217  από Μιμικαμ
 Δευ Σεπ 24, 2012 8:56 am
Kαλημέρα παιδάκια.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Περιττό να σας πώ ότι έκλεισε ο λαιμός μου, απ'την πολύ κουβέντα, γέλιο, πονάει ο τώλος μου απ'το οκτάωρο καθισιό, έβαλα ήδη δυο κιλά απ' τα μπιμπιλοτέτια της κατερίνας....γενικά προσπαθώ να συνέλθω απ'το σοκ... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Μαράκι.. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: μας βρίζεις ή μου φαίνεται?????? πρόσεξε γιατί ή επόμενη συνάντηση έφτασε και αλόιμονό σου..... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #78222  από panos59
 Δευ Σεπ 24, 2012 9:22 am
όχι μωρέ ....
μη μου το παρεξηγάτε το γλυκό μου το Μαράκι.... :romance-caress:

όταν το Μαράκι μου λέει:
maria E έγραψε:Ειστε ολοι γελοιοι.
είναι που -απλώς- δεν της βγήκε καλά η μετάφραση....

τα ελληνικά της είναι ακόμα επιπέδου πρη-λόουερ .....
δεν έχουν κάνει ακόμα μοντάλ βερμπς και πλάγιο λόγο...
"funny" εννοούσε .... όχι "silly" ... :eusa-naughty:

χώρια που σκέφτεται και την επόμενη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη ...

έχει (να) πάθει ένα σουρικλαμέντο Α' βαθμού .... (για να μην πω και Β') .....

το καημενούλι το Μαράκι μου !!!!!!!!!!! :romance-caress:

:lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Δευ Σεπ 24, 2012 10:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #78223  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Σεπ 24, 2012 9:32 am
:laughing-rolling: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: ΠΑΜΕ ΚΙΟΥΜΕΜΕ ΚΕΠΑΚΟ !!!!!!!!!! :laughing-rolling: Περασατε πολυ ομορφα !!!! Το ηξερα, αλλά οι περιγραφες σας, ξεπερασαν καθε φαντασια μου !!!! Χαρηκα, με τις νεες γνωριμιες ,που εγιναν !!!! Χαρηκα , που η γνωμη μου για τους φιλους που ηδη γνωριζω, επιβεβαιωθηκε ΚΑΙ απ'αυτους, που τους ειδαν για πρωτη φορα!!!!! Επιστρεψατε απο την πολυωρη συναντηση...παχουλοι ( ναι !!!! ειναι χρυσοχερα η Κατερινα μας...!!!) και χαρουμενοι , με πονους στον κ.....,απο το καθησιο !!!!! Ευτυχως που δεν σας χρεωσαν και ξενοδοχειο............!!!!!!! Πονανε και τα σαγονια σας απο τα γελια ????? Αν ναι, τοτε ...ηταν η τελεια συναντηση !!!!!!!!!!!!!Την επομενη φορα .....ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!! ΘΑ συνελθω !!!!!!!! Πού θα παει !!!!!!!! Σοφια !!!!!Τα καταφερες τελικα !!!!!!!! Ηρθε το μηνυμα σου ! Ομως, το ειδα αργα το βραδυ και ετσι σου απαντησα σημερα το πρωι !!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ !!!!! ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8