• ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #75583  από Κωνσταντίνα
 Τρί Ιούλ 24, 2012 8:27 pm
[/quote]
Οι δωδεκάδες σας είναι έτοιμες και σας περιμένουν[/quote]
Εγώ θα προτιμήσω αυτά με τις ροζ φουντίτσες :teasing-neener:
 #75584  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 24, 2012 8:32 pm
Γιάννης έγραψε:
maria E έγραψε:Kατι τετοιες στιγμες μου λειπει απεγνωσμενα το μελος-Petro!.........o Παναγαθος ας με συγχωρεσει.... :pray:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Παντως...τα βρακακια , του βελονακίου...ειναι ....πρωτα !!!!!!! Ετσι ????????????
κατερινα 55 έγραψε:α ρε Γιάννη!Έχει δίκιο ο billios αμα σε πιάσει κεντάς.
Οι δωδεκάδες σας είναι έτοιμες και σας περιμένουν
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Και μερικα σε.....αισθησιακο μαυρο....παρακαλω....!!!!!!!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Γεια σου , βρε Γιαννακη !!!!! Εισαι ...γιατρος......!!!!!!! :romance-kisscheek:
 #75585  από κατερινα 55
 Τρί Ιούλ 24, 2012 8:38 pm
Γιάννης έγραψε:
maria E έγραψε:Kατι τετοιες στιγμες μου λειπει απεγνωσμενα το μελος-Petro!.........o Παναγαθος ας με συγχωρεσει.... :pray:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Παντως...τα βρακακια , του βελονακίου...ειναι ....πρωτα !!!!!!! Ετσι ????????????
κατερινα 55 έγραψε:α ρε Γιάννη!Έχει δίκιο ο billios αμα σε πιάσει κεντάς.
Οι δωδεκάδες σας είναι έτοιμες και σας περιμένουν

Τώρα θα με πείτε γριά βιτσιόζα αν σας πω ότι προτιμώ αυτό;

Εικόνα

Πάει τον κάψαμε τον εγκέφαλο και σήμερα πατριώτες!!!!!! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #75590  από Κωνσταντίνα
 Τρί Ιούλ 24, 2012 8:52 pm
Mitsos83 έγραψε:και εμείς τίποτα, έτσι;

:sad-pacing:

...καλά κύριε Γιάννη
Για σας είναι τα καλύτερα.Εμείς τα βρακάκια (τόσο κόπο έκανε να τα πλέξει) κι γι εσάς τα μοντέλα!!!(χωρίς τα πλεχτά βεβαίως, βεβαίως) :happy-bouncymulticolor:
 #75597  από sofia13
 Τρί Ιούλ 24, 2012 10:06 pm
Ε, καλα ρε παιδες. Δεν παιζεστε με τιποτα λέμε. :obscene-drinkingchug: Oλοι οι τρελοί μαζί. ΓΟΥΣΤΑΡΩ.............. :teasing-neener:
 #75598  από Μιμικαμ
 Τρί Ιούλ 24, 2012 10:16 pm
Hans Chr. Andersen έγραψε:
κατερινα 55 έγραψε:

Βρε hans, βρε hans γιατί με απογοητεύεις;
Τέτοιο λαμπρό μυαλό να μην μπορεί να ξεχωρίσει το χιούμορ από την ειρωνία;
Τς τς τς τς.Κρίμα!!Κρίμα!! :(
Εκμεταλεύεσαι την αδυναμία που σου έχω εεεεεε;
Βρε συ, γι αυτό με έχεις μπερδέψει, με ειρωνεύτηκες και στις δύο περιπτώσεις, αλλά η μία ειρωνία ήταν ακριβώς η αντίθετη από την άλλη. Βέβαια εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που διακρίνει το χιούμορ από την ειρωνία και γι αυτό βαφτίζεις την μία ειρωνία σου χιούμορ. Οπότε αφού μου έχεις αδυναμία πες μου σε ποιά περίπτωση νομίζεις ότι έκανες χιούμορ για να καταλάβω κι' εγώ τι έκανα, όταν μου είπες ότι κάνω χιούμορ, χωρίς χιούμορ ή όταν μου είπες ότι απαντώ σοβαρά - σοβαρά, με χοντροκομμένο χιούμορ. Εκτός κι' αν μου λες ψέμματα ότι μου έχεις αδυναμία και θες να βασανίζομαι στο υπόλοιπο της ζωής μου από αυτή την απορία, αλλά αυτό το θεωρώ απίθανο, δεν πέφτω έξω, ποιός με συμπαθεί και ποιός όχι
Ηans,

Λυπάμαι που θα σου το πώ, αλλά νομίζω ο,τι αντιμετωπίζεις σοβαρό χενφικό πρόβλημα.....ισως κάποια επαναστένωση....λεω τώρα εγω......επειγόντως χρειάζεσαι εναν επανέλεγχο....προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #75602  από Γιάννης
 Τρί Ιούλ 24, 2012 11:02 pm
Mitsos83 έγραψε:και εμείς τίποτα, έτσι;

:sad-pacing:

...καλά κύριε Γιάννη
Σε πλεκτό δεν έχω, να σου στείλω κάτι σε kinky χρωματιστό;
Συνημμένα
863151-2982.jpg
863151-2982.jpg (9.26 KiB) Προβλήθηκε 715 φορές
857990-7292.jpg
857990-7292.jpg (7.47 KiB) Προβλήθηκε 715 φορές
857989-7210.jpg
857989-7210.jpg (8.08 KiB) Προβλήθηκε 715 φορές
857987-7162.jpg
857987-7162.jpg (8.92 KiB) Προβλήθηκε 715 φορές
 #75622  από Μιμικαμ
 Τετ Ιούλ 25, 2012 9:22 am
Φίλτατε hans,

Ας ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση σαν ενήλικες....

Πιστεύω πολύ στην αξία του ανθρώπινου μυαλού και θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν ανεπτυγμένο χιούμορ.....στην περίπτωσή σου και σε αντίθεση με την Κατερίνα, διακρίνω ενα ευστροφο πνεύμα, με πολλές ψιλοκομμένες ενίοτε χοντροκομμένες δόσεις χιούμορ....

Χαίρομαι που έχεις ελεγχόμενη την ροή του αίματός σου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, πότε μπορεί να στραβώσει το πράγμα.... :teasing-neener: :teasing-neener:

Οσο για το πλέξιμο, έεεε αυτό το ανέλαβε ο Γιάννης και το κάνει τέλεια, μην τον σαμποτάρουμε έτσι???? Πάντως επειδή έχεις δημιουργήσει αρκετές αδυναμίες σε πολλούς, ευχαρίστως θα έκανα και καμιά παρασπονδία......Γιαννάκη με την άδειά σου..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: Εχεις κάποια προτίμηση ισως?????? :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #75624  από Γιάννης
 Τετ Ιούλ 25, 2012 9:49 am
Mitsos83 έγραψε:Τον είδες..?
Θέλει να με κάνει τιούτο τώρα ο μονοφαγάς...(
Συντηρητικό σε βρίσκω...
...για δες τη χειμερινή κολεξιόν

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
 #75625  από κατερινα 55