• Μενεγάκη για ΠΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #72363  από litsa
 Παρ Μάιος 25, 2012 9:26 pm
καλά θα ψάξω...
και πάλι δεν θα πάω πουθενά ή και να πάω πλέον θα σταματήσω και να επισκέπτομαι το site....

θα δείξει το μέλλον ,,,
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #72371  από mplearkouda
 Σάβ Μάιος 26, 2012 1:06 am
Παιδιά πάνω από τα μισά θέματα καταλήγουν σε διαμάχη ΧΕΝΦΑ και αντι-ΧΕΝΦΑ.
Μακάρι να είναι η ΧΕΝΦΑ η σωστή θεωρία και να αποδειχτεί και επιστημονικά και να το αποδεχτουν και όλοι οι παραδοσιακοί νευρολόγοι και να γίνουμε όλοι καλά. Μέχρι τότε δεν υπάρχει νοημσ κάθε συζήτηση να καταλήγει εκεί.
 #72372  από krevasils
 Σάβ Μάιος 26, 2012 1:09 am
nick1981 έγραψε:''Φίλε μου''......krevasils

τον γιατρο αυτον που τον ειπες Ρομπα,τον ξερεις προσωπικα?!!
Γιατι εμενα με παρακολουθει κ ο ανθρωπος ειναι πραγματικος γιατρος που τιμα τον ορκο του Ιπποκρατη με ολη τη σημασια της λεξεως!!!αν ξερεις κ τον ιπποκρατη βεβαια
"ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΝΦΑ;;; ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΕΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;;; ΜΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΣΦΥΟΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ Ε; ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ .

αν ήσουν επιστημονας...κ ιδιως θετικος που πολυ αμφιβαλλω θα γνωριζες πως δεν μπορεισ να μιλας για κατι που δεν εχει αποδειχθει κ ειναι υπο ερευνα ακομη!!!επισης θα ηξερες το <<πιστευε κ μη, ερευνα>> κ θα εψαχνες γιατι ειμαι σιγουρος οτι ουτε καν τη διαφοροποιηση του κεντρικου νευρικου με το περιφερειακο νευρικο θα ξερεις
ο ανθρωπος στη συνεντευξη ηταν αγχωμενος μεν αλλα πολυ μετρημενος, προσεχε τα λογια του κ εδιξε σεβασμο προς τα ατομα με ms ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΙΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ...ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ 100% ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ

μπορει εσυ με τις ιντερφερονες να μη πηγes καλα κ να εχεις απωθημενα αλλα υπαρχουν ανθρωποι...οπως εγω που προσ το παρον τουλαχιστον εδω κ 3 χρονια τους πιανει η θεραπεια!!
ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ tysabri ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΛΑ....ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΤΕ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

οσον ααφορα τη χενφα εχω αποψη μετα απο βαθια ερευνα κ διαβασμα αλλα δεν θα τσακωθω εδω μεσα οπως συμβαινει συχνα στο site αυτο...κ ειλικρινα παντως καποιοι ειναι σαν να προωθουν τις αγγειογραφιες λες κ ειναι ιατρικοι επισκεπτες....ή κατι τετοιο...ημαρτον πια..λες κ παιρνουν ποσοστα ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΘΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ

ζητω συγγνωμη απο τους υπολοιπους για το μακροσκελες μνμ μου αλλα δεν αντχω να θιγεται η υποληψη 'Α'νθρωπων που δεν ειναι μπροστα να υπερασπιστουν τον εαυτο τουςΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ "Α" ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΙΚΡΟ Η ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ

Υ.Γ ευχομαι να ειστε ολοι καλα-σταθερα κ μεσ στη αισιοδοξια.
μπορει να μη γραφω συχνα πλεον εδω μεσα αλλα μπαινω καθημερινα κ διαβαζω νεα σας.
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......
1) ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ αν ξερεις κ τον ιπποκρατη βεβαια ΚΑΙ ειμαι σιγουρος οτι ουτε καν τη διαφοροποιηση του κεντρικου νευρικου με το περιφερειακο νευρικο θα ξερεις ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
2) ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΩ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΩ ΚΑΙ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ .....ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ;
3) ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΛΩ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ....ΝΑ ΔΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΕΝΦΑ...ΟΧΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ...ΟΧΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ...
4) ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 3 ΑΛΛΑ 53 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΕΣ....ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΚΠ
5) ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ.....ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΝΦΑ ΣΕ 10-20-50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.....ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΩ....ΑΥΤΑ...ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ...ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΛΙΓΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ......ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΩ ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΠ...ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΙ...ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.....ΑΥΤΑ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
 #72373  από krevasils
 Σάβ Μάιος 26, 2012 1:15 am
mplearkouda έγραψε:Παιδιά πάνω από τα μισά θέματα καταλήγουν σε διαμάχη ΧΕΝΦΑ και αντι-ΧΕΝΦΑ.
Μακάρι να είναι η ΧΕΝΦΑ η σωστή θεωρία και να αποδειχτεί και επιστημονικά και να το αποδεχτουν και όλοι οι παραδοσιακοί νευρολόγοι και να γίνουμε όλοι καλά. Μέχρι τότε δεν υπάρχει νοημσ κάθε συζήτηση να καταλήγει εκεί.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΩΤΗΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ....ΕΓΩ ΚΑΝΩ tysabri ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.....ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΙΑ ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΝΦΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΕΝΦΑ......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ...ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ....ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΕΝΦΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ....ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ...ΑΥΤΟ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
 #72374  από litsa
 Σάβ Μάιος 26, 2012 1:16 am
μπλε αρκούδα!! ΄σόρυ δηλ.. αλλά άφησε μας ήσυχους!! ( πλάκα κάνω - μην παρεξηγήσεις..)

αφού όμως τώρα έτσι είναι ....

ακόμα και η μενεγάκη κατέλειξε στην χένφα..
νισάφι πια!!

οκ δεν παίζει περίπτωση δηλ. όσοι έκαναν χενφα να έχουν παθει κάτι σαν πλασέμπο
???

μιας που είναι ΚΑΙ ψυχολογική η νόσος μας? ??

λέω εγώ τώρα η ανίδεη και χαζή...

- ή μήπως δεν πρέπει να μας πουν και τα αρνητικά??
- αλήθεια οταν πας για χενφα, σε βάζουν να υπογράψεις και χαρτί??
- αλλα τι ρωτάω εδώ? στο φόρουμ ... είμαι σοβαρή??
να πάρω τηλ. και να αξιολογήσω τον γιατρό που θα μου μιλήσει τι θα μου πει και τι ρίσκο θα αναλάβω..!!
- το τηλ του τσαμόπουλου παρακαλώ, όποιος έχει ευχαρίστηση, του Καρκαλέτση το έχω..
αν κατάλαβα καλά, είναι εκπαιδευθείς στον Ζαμπόνι και κρατάει και πρωτόκολλο??

- θα ξεκινήσω διαδικασία γιατί θα αποτελειωθώ.. πρέπει να σταματήσω να επισκέπτομαι το σάιτ...

αυτά τα ολίγα...
πλιζ μην ξεκινήσετε τα κατεβατά επι κατεβατών ... δεν θα το αντέξω!
 #72376  από litsa
 Σάβ Μάιος 26, 2012 1:19 am
krevasilis

το θέμα είναι το όνειρο... όνειρο ζω και εγώ...

η πραγματικότητα είναι ότι εχουμε σκλήρυνση κατά πλάκας ....

αυτό το λέω για να το χωνέψω και εγώ...

και μακάρι να ήταν όλοι καλά μετά την χένφα... κάποιοι όμως δεν είναι και δεν ειναι και εδώ για να το πουν...

τέλος πάντων ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει όπως νιώθει καλύτερα...

:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #72379  από krevasils
 Σάβ Μάιος 26, 2012 1:23 am
litsa έγραψε:krevasilis

το θέμα είναι το όνειρο... όνειρο ζω και εγώ...

η πραγματικότητα είναι ότι εχουμε σκλήρυνση κατά πλάκας ....

αυτό το λέω για να το χωνέψω και εγώ...

και μακάρι να ήταν όλοι καλά μετά την χένφα... κάποιοι όμως δεν είναι και δεν ειναι και εδώ για να το πουν...

τέλος πάντων ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει όπως νιώθει καλύτερα...

:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.... :)
ΑΠΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ Η ΧΕΝΦΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;
ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΟΣΟ TOY DEVIC ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΚΠ....ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΡΑΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΕ;;; ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ....ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ.....
 #72380  από litsa
 Σάβ Μάιος 26, 2012 1:27 am
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.... :)
ΑΠΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ Η ΧΕΝΦΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;
.ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ.....[/quote]

οχι δεν αποκλείω τίποτα...για αυτο και ειναι ανίατη η νόσος μας...

και βέβαια, ακόμα και εγώ προβληματίζομαι... συνέχεια..
και θα αρχίσω να παιρνω τηλ.. για αυτό ζήτησα έστω σε πμ το τηλ του τσαμόπουλου..

να δω τι θα βγει... θα πάω αθήνα και θα γυρίσω όλους τους γιατρούς ..
:sad-roulette:
 #72381  από krevasils
 Σάβ Μάιος 26, 2012 1:29 am
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....
 #72383  από krevasils
 Σάβ Μάιος 26, 2012 1:32 am
Mitsos83 έγραψε:Μίλησα εγώ για ΧΕΝΦΑ..?

Σύ είπας..
'
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΥΓΝΩΜΗ...ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ ΛΙΓΟ...ΠΡΟΠΣΑΘΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΜ
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9