• xapakia apo to 2011

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #46464  από βικακι
 Πέμ Ιαν 13, 2011 8:48 am
Έχω μιλήσει και εγώ για το θέμα αυτό και μου είπε οτί σε ασθενεις που το έχουν πάρει έχει εμφανιστεί ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ και μάλιστα στις σκανδιναβικές χώρες που δεν υπάρχει αρκετός ήλιος.Φανταστήτε τι θα γίνει στην Ελλάδα με το κλίμα που έχουμε!Οπότε καλύτερα να το ξεχάσουμε προς το παρών.
 #46519  από Katrin
 Παρ Ιαν 14, 2011 1:43 pm
kakia έγραψε:ANTE NA BGOUNE K EGO KLATEUTHIAN THA TO PARO XORIS DEUTERI SKEPSI PAIDIA
Kakia kalhmera se afto na eisai sigouri kai egw mazi soy..................
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #46520  από FANTOMAS
 Παρ Ιαν 14, 2011 2:01 pm
βικακι έγραψε:Έχω μιλήσει και εγώ για το θέμα αυτό και μου είπε οτί σε ασθενεις που το έχουν πάρει έχει εμφανιστεί ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ και μάλιστα στις σκανδιναβικές χώρες που δεν υπάρχει αρκετός ήλιος.Φανταστήτε τι θα γίνει στην Ελλάδα με το κλίμα που έχουμε!Οπότε καλύτερα να το ξεχάσουμε προς το παρών.

ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΑΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.......
 #46523  από loulou_1976
 Παρ Ιαν 14, 2011 3:32 pm
malon kiegw tha eime epifilaktikos meta to tysabri pou me girise arketa piso

Kalispera sas!!!
Einai i prwti fora pou grafw se ayto to forum an k diavazw poly kairo tis anartiseis sas.
O syzigos mou pasxei apo ms kai prospa8w na enimeronomai oso mporw.

I8ela na rwtisw to Mano81...
Giati se gyrise pisw???? to epairne k o syzigos mou gia peripou 6 mines k to stamatise
afenos giati fobi8ike ola osa ma8ame gia tis anakoinwseis twn parenergeiwn k afeterou
giati eipe oti den ton pige kala k ais8an8ike epideinwsi.

Gia na eimai apolyta eilikrinis imoun ligaki epifylaktiki me ayti tou tin apopsi alla twra pou to akouw k apo allon .....!!!!!

Eyxaristw ek twn proterwn gia tin apantisi sou :text-thankyouyellow: ...
 #46847  από manos81
 Κυρ Ιαν 23, 2011 5:22 pm
egw den kserw me ta xapia ti tha kanw.......oso gia to tysabri pou eipa pos me girise piso...einai lathos ekfrasi...me pige pola xronia brosta giro sta 15 upologizw ego.giati mexri kai to tisabry pigena kai 2 ores gimnastirio!perpataga kai 2-3 xiliometra ti mera!ekana kai psarotoufeko 2 ores to kalokeri...tora auta exoun perioristi sto 20% apoti prin.emena ekane antisomata mou eipan epita apo analisi tou aimatos pou stilame stin eteria..kapies alergies mou ekane ala htan stigmiees.auta..an thes kati alo na sou pw! :confusion-seeingstars:
 #47684  από Μιμικαμ
 Κυρ Φεβ 06, 2011 11:49 am
Συμφωνώ απόλυτα με τον sou. Καλό είναι να υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση
στον ασθενή για το τι ακριβώς του δίνουν για την υποτιθέμενη θεραπεία του.

Το μόνο βέβαιο είναι, οτι οι κερδισμένοι της υπόθεσης θα ειναι αυτοί που ποντάρουν
στην αδυναμία μας και μας πλασάρουν οτιδήποτε ειναι το πιο κερδοφόρο
για την τσέπη τους!!!!! Απ' οτι ακουσα τα νεα χάπια θα κοστίζουν γύρω
στα 3.000 Ευρω!!!!
Πάρτε κανένα χαπάκι ρε παιδιά, δεν δαγκώνει, ελεημοσύνη θα κάνετε.
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #47686  από Biskoto10
 Κυρ Φεβ 06, 2011 2:00 pm
sou έγραψε: ο οποίος δεν ακολουθούσε καμία αγωγή για 2 χρόνια, ξεκίνησε Gilenya για 6 μήνες και διεγνώσθη με δερματικό καρκίνο.
Αληθεια ειναι , εμενα μου το ειχαν επισημανει (οπως και στο ταισαμπρι) οτι υπαρχει κινδυνος για δερματικο καρκινο.
Αρα αν το ταισαμπρι μου εκανε αλλεργικο σοκ αυτο μεχρι που θα φτασει? :techie-studyingbrown:
 #47690  από FANTOMAS
 Κυρ Φεβ 06, 2011 5:50 pm
Βλέπω με μεγάλη μου χαρά ΟΛΟ και περισσότερο κόσμο να είναι πια ενήμερος.

Ναι στην σωστή διατροφή , περπάτημα -οσο είναι δυνατόν- λήψη συμπληρωμάτων (βιταμίνες) και με λίγη έως αρκετή τύχη τα βλέπω στο ταμείο ανεργίας τα τυπάκια....

Βαστάτε ΟΣΟ μπορείτε η λύση έρχεται, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ
 #48230  από LL--MM
 Παρ Φεβ 18, 2011 8:11 pm
sou έγραψε: http://www.reuters.com/article/2011/02/ ... B720110217

Πωπω, κρίμα... Η Merck απέσυρε την αίτηση για έγκριση της κλαδριμπινης στην Ευρώπη. Περίλυποι εκατομμύρια ασθενείς συγκεντρώθηκαν για να βρουν άλλους τρόπους να αυτοκτονήσουν.
Ε, γι'αυτό, δε χρειάζεται να ψάξουν και πολύ! Το βιβλίο αναφοράς του Αιγινήτειου :techie-studyingbrown: αναφέρει το Ρεμπίφ ώς ειδικό για την αυτοκτονική χρήση αυτήν!
:obscene-hanged:

Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς την κλαδριμπίνη; Ήταν κι αυτή μια κάποια λύσις!

Εχεις απόλυτο δίκαιο Σταύρο, από τη ζωή μας η ποίηση έχει εκλείψει εντελώς: Πάλι καλά που υπάρχει και ο Καβάφης, πάντα επίκαιρος!

Περιμένοντας τους νευρολόγους;;;; :laughing-rolling:

-Γιατί ν' αρχίσει μονομιάς αυτή η ανησυχία
κ' η σύγχυσις. (Τα πρόσωπα τι σοβαρά που έγιναν). :doh:
Γιατί αδειάζουν γρήγορα οι δρόμοι κ' οι πλατέες,
(το πόσο γρήγορα με τα καροτσάκια, τα Π και τις βακτηρίες άλλο θέμα!)
κι όλοι γυρνούν στα σπίτια τους πολύ συλλογισμένοι; :?

Γιατί ενύχτωσε κ' η κλαδριβίνη δεν ήλθε. :angelic-little:
Και μερικοί έφθασαν απ' τα σύνορα, :auto-driving:
και είπανε πως κλαδριβίνη πια δεν υπάρχει. :scared-yipes:

Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς κλαδριβίνη; :crying-yellow:
Η ιντερφερόνη αυτή ήταν μιά κάποια λύσις. http://cavafis.compupress.gr/kavgr_29.htm (για το αυθεντικό κείμενο)

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #48232  από Μιμικαμ
 Παρ Φεβ 18, 2011 10:05 pm
Γιατί τόσα κακά μαζεμένα????
Εμ σταματήσαμε τις ενέσεις, απο την αλλη δεν μας δίνουν και τα χάπια,
πάνε ολες οι ελπίδες μας εξανεμίστηκαν, το μέλλον μας πλεον διαγράφετε κατάμαυρο!!! :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:

LL-MM η τροποποιηση του ποιήματος του Καβάφη πολύ ευστοχη!!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: