• ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΠ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #69547  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 29, 2012 10:41 pm
ΑΛΛΟΣ ??????? Ας καλεσουμε κι αλλους, μη ασθενεις, συγγενεις και φιλους, για συμπαρασταση και ενημερωση πανω στα προβληματα μας !!! '' Εριξα'' προσκληση και στο fb μου !!!!!!!! :greetings-waveyellow:
 #69581  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 30, 2012 5:16 pm
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ GOOGLE....!!!!! Πατηστε ''Συλλογος ατομων με σκληρυνση κατα πλακας-facebook '' !!!!!! Επιλεξτε την ''ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ'' και.........ΔΙΑΒΑΣΤΕ.....ΔΙΑΒΑΣΤΕ.....!!!!!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ....ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.....για τα προβληματα μας !!!!!!!!! :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussing: ΑΙΣΧΟΣ....!!!!!!!!
 #69609  από elenipir
 Σάβ Μαρ 31, 2012 9:22 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ GOOGLE....!!!!! Πατηστε ''Συλλογος ατομων με σκληρυνση κατα πλακας-facebook '' !!!!!! Επιλεξτε την ''ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ'' και.........ΔΙΑΒΑΣΤΕ.....ΔΙΑΒΑΣΤΕ.....!!!!!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ....ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.....για τα προβληματα μας !!!!!!!!! :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussing: ΑΙΣΧΟΣ....!!!!!!!!

ΝΤΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ....
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ !!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥς ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥς ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ .....
 #69612  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 31, 2012 9:58 am
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΠΟΙΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ !!!!!! Ισως, καποιους,που η ζωη τους ειναι εντελως διαφορετικη απ'τη δικη μου !!!!! Αληθεια, ποσοι απο τους 10000 Ελληνες πασχοντες, ειναι μελη του συλλογου ???? ........Ειναι ξεκαθαρο, στηριζουν ολη την απανθρωπη πολιτικη της συγκυβερνησης, της δινουν αλλοθι, την διευκολυνουν να χτυπησει τους ασθενεις ,απο μεσα.......!!!!! Δεν εχουν ουτε τη στοιχειωδη αξιοπρεπεια, να απαντησουν στις π@π@ριες...περι μαϊμουδων......Μπαινουν στη λογικη του...''αν καποιος νευρολογος εδωσε ψευτικη γνωματευση για σκπ...''.....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ????????Ψαχνουν να βρουν νευρολογο, που εδωσε ψευτικη γνωματευση για σκπ?????....ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΙΑ !!!!!! Πριν δυο χρονια,την πηρα, απο Ββαθμια ΥΕ του ΙΚΑ !!!! Γραφει οτι, ΔΕΝ παρουσιαζω εστιακες εκδηλωσεις...οτι βαδιζω σε ευθεια γραμμη, μυτες-πτερνες...!!!!! Κι εγω, ημουν σε ωση, τοτε !!!!!! Το ειχα αναφερει,τηλεφωνικα, στο Συλλογο.....!!!!Ειχα, μερικες φιλικες συνομιλιες, περι ''γενικων αληθειων''...επι της ουσιας, ομως, ΤΙΠΟΤΑ...Κανεις ΔΕΝ προσφερθηκε να με βοηθησει να καταγγειλω την ψευτια, στους αρμοδιους....!!!!!!Δεν πηρα, λοιπον, το επιδομα τοτε....το παιδι μου ΔΕΝ μπορεσε να κανει μερικες ωρες φροντιστηριο....προσπαθησε ετσι...μονο του...!!!! Για λιγα μορια, ΔΕΝ τα καταφερε....!!!! Ενα, μονο, τμημα ηθελε.....Αυτο που λαχταρουσε η καρδια του !!!!! ''Μαμα μου...σε απογοητευσα...'' , μου ελεγε...!!!! Εκλαιγε...!!!! Ευχομαι στους ''εκπροσωπους'' μας, να μη βιωσουν ποτε αυτη την απελπισια, του αρρωστου γονιου που αδυνατει να προσφερει στο παιδι του τα στοιχειωδη !!!! Ευχομαι να μη νοιωσουν ποτε την αναγκη να πεθανουν...για να απαλλαξουν την οικογενεια τους απο ενα βαρος....ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ........!!!!!!!!!!!
 #69613  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 31, 2012 10:21 am
''Εριξα'' καλεσμα και στο disabled.gr :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #69631  από kate2002
 Σάβ Μαρ 31, 2012 9:59 pm
μη διαμαρτυρομαστε τοοοοοοοοσο πολυ. εδω που φτασαν τα χαλια μας, φταιμε κι εμεις. οχι, μαζι δεν τα φαγαμε. φταιμε γιατι επιτρεψαμε να γινεται παρτυ ομως, και δεν αντιδρασαμε, επειδή δε μας ακουμπουσε. τωρα μας χρεωσαν το λογαριασμο και μας τσουζει...άδικο; μέγα. όμως κοντός ψαλμός αλληλούια: προσεχως εκλογες: να στειλουμε στο διαολο οσους μας δουλευουν, οσους μας βιαζουν και εχουμε το θρασος να μη το φχαριστιομαστε.
ναι, πρεπει να διαμαρτυρηθούμε. και στο δρομο, και στο πεζοδρομιο, και στο διαδυκτιο, και στη δουλεια. ομως, ολα βρωμαν, ολα σκαρτεψαν. ολοι τα παιρνουν; οχι. αλλα οσοι το κανουν, καναν μεγαλη ζημια... φτασαμε να κοιταει ο ενας τον αλλο με μισο ματι και μίσος-το λιγοτερο. ο δημοσιος υπαλληλος τον ιδιωτικο και τουμπαλιν, ο υγιης τον αρρωστο!!!! ο ένας τον άλλον.... οι γερμανοι εχουν το 2011 7,5% ανεργία! εγκρίθηκε σε ολους αυξηση το λιγοτερο 6,3%!!! φυσικα, χρωσταν την καλοτυχια τους στη μαυρη μερα(ζωή) των γουρουνιων του νοτου, που Ούααα!!! εχουμε τα σκήπτρα, ... της κατρακύλας. ποια δωρεαν επεμβαση ονειρευομαστε;;;; θα ουρλιάααξω! αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!
εδω δεν εχουμε τα βασικα!!!! περιμενω να κολλησουν την ιωση οοοολα τα παιδια μου να παω στον παιδιατρο!!! ή θα παω μονο το ένα! εξετάσεις; αμοιβη γιατρου; φαρμακα; ο εοπυ στην περιοχη μου δεν εχει νευρολογο, δεν εχει ορθοπαιδικο, κι εχει 2 παιδιατρους σε οοοολη την ηπειρο!
μεθαυριο εχει εκλογες. θελουμε ανασταση; θελουμε ανασυγκροτιση του κρατους; να παμε οοοολοι να ψηφισουμε. απο το τι θα ψηφισουμε, εξαρταται η ζωη μας πια. ο καθενας μας θα ειναι υπευθυνος και υπόλογος για τη σταση του. εχουμε μια ευκαιρια. μία, πριν παμε πιο κατω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kate2002 την Σάβ Μαρ 31, 2012 10:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #69633  από kate2002
 Σάβ Μαρ 31, 2012 10:17 pm
ουρλιαξα μητσο μ΄.....

και διορθωσα μητσο μ΄.... :happy-smileyinthebox:
 #69639  από Μιμικαμ
 Σάβ Μαρ 31, 2012 11:15 pm
Kate, πολύ σωστά τα λες και καλά κάνεις και ουρλιάζεις, απο εδω και στο εξης αυτή δυστυχώς φαίνεται να είναι η μητρική μας γλώσσα.....ας ουρλίαξουμε οσο πιο δυνατά μπορούμε ολοι μας, εν οψει εκλογών και ας σκεφτούμε πάρα πολύ που θα δώσουμε την ψήφο μας...... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #69640  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 31, 2012 11:31 pm
Petro! έγραψε:Εγώ πάλι ως παρατηρητης τόσο καιρό αισθάνομαι ότι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.Αντι να κοιτάξουμε να εξεγερθούμε στο σύνταγμα για δωρεάν αγγειοπλαστική(όπως έπραξαν και οι Καναδοί στο βίντεο
).. σαν κλασικοί Έλληνες συσπειρωνόμαστε όταν μας κόβουν τα επιδόματα. Στο διάολο τα γαμημένα 600€ Εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να στέκομαι στα πόδια μου.

Αλλά που...???
Εδώ ακόμα εξετάζουμε ότι η σκλήρυνση είναι αυτοάνοση :angry-banghead:

Μπορεί ο λόγος μου να είναι πεζός και καθόλου λυρικός αλλά έτσι αισθάνομαι τώρα!
ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΛΥΡΙΚΟΣ ??? ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ????????ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....!!!! ΣΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ''ΤΣΙΜΠΗΣΩ'' ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙ...Ετσι , για να πηγαινω για μαλλια και νυχια....Οχι, ΔΕΝ εχω οικονομικη αναγκη...οχι...!!!!Μη σου πω οτι ειμαι ''μαϊμου'' ασθενης και γι αυτο ΔΕΝ νοιαζομαι για μελλοντικη αγγειοπλαστικη...Θελω μονο να τσεπωσω τα γ@μημεν@ 600 ευρω... ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΝ εσυ ΔΕΝ αντιμετωπιζεις σοβαρα οικονομικα προβληματα, για τα οποια βασικη αιτια ειναι η σκπ με τις επιπτωσεις της...ΑΝ δεν εχεις οικογενεια ΔΥΟ ανεργων με ενα παιδι που σπουδαζει...ΑΝ δεν εχεις αναγκαστει ποτε να περασεις απο ΥΕ, διεκδικωντας ενα γ@μημεο επιδομα επειδη το εχεις αναγκη........ΤΟΤΕ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΠ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!! Μην προσβαλεις , ομως κι εμας τους ταπεινους και τους ταπεινους στοχους μας !!!!!!!!!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14