ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΠΟΙΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ !!!!!! Ισως, καποιους,που η ζωη τους ειναι εντελως διαφορετικη απ'τη δικη μου !!!!! Αληθεια, ποσοι απο τους 10000 Ελληνες πασχοντες, ειναι μελη του συλλογου ???? ........Ειναι ξεκαθαρο, στηριζουν ολη την απανθρωπη πολιτικη της συγκυβερνησης, της δινουν αλλοθι, την διευκολυνουν να χτυπησει τους ασθενεις ,απο μεσα.......!!!!! Δεν εχουν ουτε τη στοιχειωδη αξιοπρεπεια, να απαντησουν στις π@π@ριες...περι μαϊμουδων......Μπαινουν στη λογικη του...''αν καποιος νευρολογος εδωσε ψευτικη γνωματευση για σκπ...''.....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ????????Ψαχνουν να βρουν νευρολογο, που εδωσε ψευτικη γνωματευση για σκπ?????....ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΙΑ !!!!!! Πριν δυο χρονια,την πηρα, απο Ββαθμια ΥΕ του ΙΚΑ !!!! Γραφει οτι, ΔΕΝ παρουσιαζω εστιακες εκδηλωσεις...οτι βαδιζω σε ευθεια γραμμη, μυτες-πτερνες...!!!!! Κι εγω, ημουν σε ωση, τοτε !!!!!! Το ειχα αναφερει,τηλεφωνικα, στο Συλλογο.....!!!!Ειχα, μερικες φιλικες συνομιλιες, περι ''γενικων αληθειων''...επι της ουσιας, ομως, ΤΙΠΟΤΑ...Κανεις ΔΕΝ προσφερθηκε να με βοηθησει να καταγγειλω την ψευτια, στους αρμοδιους....!!!!!!Δεν πηρα, λοιπον, το επιδομα τοτε....το παιδι μου ΔΕΝ μπορεσε να κανει μερικες ωρες φροντιστηριο....προσπαθησε ετσι...μονο του...!!!! Για λιγα μορια, ΔΕΝ τα καταφερε....!!!! Ενα, μονο, τμημα ηθελε.....Αυτο που λαχταρουσε η καρδια του !!!!! ''Μαμα μου...σε απογοητευσα...'' , μου ελεγε...!!!! Εκλαιγε...!!!! Ευχομαι στους ''εκπροσωπους'' μας, να μη βιωσουν ποτε αυτη την απελπισια, του αρρωστου γονιου που αδυνατει να προσφερει στο παιδι του τα στοιχειωδη !!!! Ευχομαι να μη νοιωσουν ποτε την αναγκη να πεθανουν...για να απαλλαξουν την οικογενεια τους απο ενα βαρος....ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ........!!!!!!!!!!!
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!