• Επόμενη συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #3989  από elena
 Πέμ Μάιος 14, 2009 9:52 am
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Αλεξάνδρα καλως ήρθες . Α μην το ξεχάσω ελπίζω να σου αρέσουν τα γλυκά - Άσχετο
και πρόσεξε ,αν έρθεις σε καμμιά συνάντησή μας ,μην κάτσεις δίπλα στο Γιώργο...σίγουρα θα σου
φάει το γλυκό...γιαυτό σε ρωτάει αν σου αρέσουν τα γλυκά :D :D
 #3993  από αλεξανδρα
 Πέμ Μάιος 14, 2009 11:35 am
Καλημερα σε ολους ....Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια,και τις συμβουλες σας,απο οτι εχω καταλαβει ειμαι πρωινος τυπος λογο δουλειας,επομενος εγω θα σας μιλαω το πρωι και εσεις θα μου απαντατε το βραδυ....ΑΑΑΑ εχω μεγαλη αδυναμια στα γλυκα...Γιωργο μου δεν εισαι μονος,εχεις καλη παρεα.... :D
 #4018  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 14, 2009 5:29 pm
'Αρα, η επόμενη συνάντηση, πρέπει να έχει τα ακόλουθα ελάχιστα:
1. Τραπέζι στο ισόγειο ή, τουλαχιστον ασανσέρ που να μήν κουνάει πολύ
2. Τουαλέτες στο ίδιο πάτωμα,
3. Καθόλου ή σιγανή "soft" μουσική και
4. ΓΛΥΚΑ!

Επειδή μου στέρεψαν οι ιδέες για το ιδεώδες αναψυκτήριον, (οι δύο που έριξα πήγαν φούντο) πήτε καμια και εσείς...

Χίλια ευχαριστώ στη Μαρία 77 για την υποστήριξή της: κάποιες φορές, ιδίως άμα έχουμε μπλεξίματα με καταρτισμένους, είναι πολύ "to the point" (αυτό που χρειάζεται κανείς) :D
 #4020  από mary_d_ath
 Πέμ Μάιος 14, 2009 6:15 pm
Εμένα το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό, είναι μία ξενέρωτη-κυριλέ (από άποψη μουσικής :lol: ) καφετέρια στο Ν. Ηράκλειο, αλλά παρ' όλο που είναι πολύ γνωστή αλυσίδα, δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα!! :lol:
Ούτε μπορώ να θυμηθώ αν έχει τουαλέτες στον ίδιο όροφο...
Από την άλλη, είναι και μία ακόμα που είναι μέσα σε άλσος και έχει σίγουρα τις τουαλέτες στο ισόγειο, αλλά είναι ολίγον μακριά από σιδηροδρομικό σταθμό (ο πλησιέστερος είναι της Βικτώριας). Μετά θέλει ένα 10λεπτο περπάτημα, οπότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το Ν. Ηράκλειο όπου έχει αρκετές καφετέριες απ' όσο μπορώ να θυμηθώ.
Από την άλλη και το "the mall" έχει αρκετές καλές καφετέριες...
 #4051  από αλεξανδρα
 Παρ Μάιος 15, 2009 12:17 pm
THE MALL....σε αυτο το μερος με εχει πιασει κριση πανικου... :P :P :P εγω μενω στο Π.Φαληρο,καφετεριες δεν εχουμε,και αυτες που υπαρχουν ειναι για κλαματα,μηπως σε καποιο κεντρικο hotel....
 #4053  από elena
 Παρ Μάιος 15, 2009 12:25 pm
THE MALL....σε αυτό το μέρος έχω πάθει ώση :D :D (σοβαρά μιλάω)
 #4056  από αλεξανδρα
 Παρ Μάιος 15, 2009 12:44 pm
απιστευτο μερος το the mall μονο που το σκεφτομαι με πιανει πανικος : κοσμος ,φασαρια,τρεχουν ολοι σαν τρελοι...εγω ειμαι ηρεμος ανθρωπος,οταν βλεπω αυτες τις καταστασεις φευγω ........καιδεν ξαναγυριζω για κανεναν λογο :D
 #4062  από mary_d_ath
 Παρ Μάιος 15, 2009 3:12 pm
Εγώ μόνο για bowling και κινηματογράφο το επισκέπτομαι κυρίως.
Αλλά τις 3-4 φορές που έκατσα για καφέ, καλό μου φάνηκε.
Θυμάμαι και μία πολύ ήσυχη καφετέρια με καταπληκτικά γλυκά εκεί μέσα.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...
Και η ιδέα της Αλεξάνδρας είναι πολύ καλή, σε κάποιο κεντρικό ξενοδοχείο, τύπου hilton, ήσυχα θα 'ναι...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 16