• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #60716  από panos59
 Τρί Σεπ 27, 2011 9:35 am
soulla έγραψε:ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΠΑΝΟ :greetings-waveyellow: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ :violence-hammer:
Πόσο δίκιο έχεις, βρε Σκεύη .... :romance-caress:
Κι εμείς/εγώ θα το ήθελα να είμαστε πιο κόντα!
Η απουσία σου όπως και πολλών άλλων, Αθηναίων και μη, θα είναι και πάλι αισθητή!
Να αναθέταμε ίσως στη Χρύσα κάτι σαν τηλεδιάσκεψη, μέσω chat/skype ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τρί Σεπ 27, 2011 7:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #60720  από panos59
 Τρί Σεπ 27, 2011 10:38 am
panos59 έγραψε:hey hey!!! :greetings-waveyellow:

Xθες βράδυ ήμουνα στον χώρο του Athens Mall για άλλη μια φορά!!! Μέχρι πολύ αργά!
Το έχω λατρέψει αυτό το κτίριο, αυτόν τον χώρο!!!!!!
Το λέω και το ξαναλέω: ''Με κάνει ΠΑΝΤΑ να αισθάνομαι και να κινούμαι τόσο άνετα, σαν ΑμΕΑ'' !!!!!!!!
Είναι τόοοσο φιλικά προσβάσιμο !!!! Οι άνθρωποί-του το ίδιο!!!! (''φιλικοί' εννοώ ... όχι ''προσβάσιμοι'' .... :-D )

Πρέπει να βλέπατε πώς με διευκόλυναν με το αμαξίδιό μου, να βρεθώ
με ειδικο ασανσέρ (και όχι με τις κυλιόμενες), μέσα στην αίθουσα του κινηματογράφου (μία από τις 15-16 που διαθέτει) πάνω-πάνω, σε ειδική θέση!!!!
Το ίδιο και φεύγοντας !!!! Με περίμεναν να με συνοδέψουν ως την έξοδο!!

Μιλαμε ... οι άνθρωποι δεν παίζονται!
Είναι ΑΨΟΓΟΙ !!!!!!!!!!
Φιλικοί, πρόθυμοι, ουσιαστικά εξυπηρετικοί :romance-heartsthree: ..... Νάναι καλά!!!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow:

Στο θέμα μας τώρα!
:romance-grouphug:
Μπαίνοντας στο πάρκινγκ τους, ζητήστε από τον υπάλληλο στην είσοδο να σας πάει στον ειδικό χώρο για αυτοκίνητα των ΑΜΕΑ !!!!!!
(τις Κυριακές, η χρέωση είναι ενιαία, 3 ευρώ, όση ώρα κι αν παρκάρεις!)

Σου ανοίγει τους κώνους και πάς και παρκάρεις
σε ειδικό όροφο-χώρο-σημείο
που έχει 10-15-20 θέσεις, δίπλα-δίπλα, σημασμένες μόνον για ΑΜΕΑ,
ακριβώς δίπλα σε ασανσέρ!

Για τη συνάντησή μας τώρα ......
:happy-jumpeveryone:
Δεν ξέρω ποιός-ποιοί θα είναι εκεί από την αρχή,
Έχετε -να υποθέσω- ήδη ανταλλάξει ΠΜ με κινητά τηλ/να κλπ
για να βρεθούμε και με τους καινούργιους/-ες της παρέας
που δεν γνωρίζουν ακόμα φάτσες.........

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

υ/γ
Κάντε (προτείνω) και μία διακριτική διαπραγμάτευση με το G.B.K.
Εστιατόριο είναι ..
Κυριακή μεσημέρι θα είναι ...
Κόσμο αρκετό (θα) έχει .....
Ένα τραπέζι 15-20-25 ...... ατόμων, μόνο με καφέδες (αρχικά) και για αρκετή ώρα...
μην ψιλο(ξ/τσ)ινίσουν ... αν βγάλουμε και τα τυροπιτάκια/μπακλαβαδάκια μας.....
:romance-threesome:

υ/γ 2
Κάποιες μαμάδες (να μη λέμε τώρα και ονόματα :-D ).....
μην ξεχάσετε τα :character-ariel: -άκια σας!!!!!!
:romance-heartsthree:
 #60736  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Σεπ 27, 2011 1:36 pm
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ....το Mall και οι...ανθρωποι του.....!!!!!! Εχω κι εγω δυσκολια στην κινηση...αλλα δεν φαινεται....!!!! Δεν μπορω να ανεβω-κατεβω με τις κυλιομενες....Καποτε,σε πλοιο,ζητησα βοηθεια απο το προσωπικο ,δηλαδη να σταματησουν τη σκαλα και να με ανεβασουν με το ενα σκαλοπατι..σαν ασανσερ !!! Με κοιτουσαν....με απορια...καχυποψια....!!!!! Τους ειπα λοιπον οτι υπαρχουν και προβληματα που...δεν φαινονται.... :violence-hammer: ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ MALL.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #60761  από billios
 Τρί Σεπ 27, 2011 5:40 pm
Η ωρα δεν εχει ρυθμιστει νομιζω,προτεινεται ωρα εναρξης,εγω θα ερθω μεσημερι γιατι εχω μια υποχρεωση πρωτα.Θα τα πουμε απο κοντα λοιπον
 #60764  από panos59
 Τρί Σεπ 27, 2011 6:58 pm
billios έγραψε:Η ωρα δεν εχει ρυθμιστει νομιζω, προτεινετε λοιπον ωρα εναρξης.............
Νομίζω ότι ο Γιάννης πρότεινε
12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

έχοντας γράψει:
Γιάννης έγραψε:Κυριακή 2 Οκτωβρίου 12.00
Gourmet Burger Kitchen
Τηλ: 210-6180161-2
3ος Όροφος
Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα το 12:00'..

προσωπικά, δεν θα είμαι από τους πρώτους που θα έρθουν .......

ας μιλήσουν λοιπόν καλύτερα οι πρώτοι που θα πάνε!
(εκείνοι που θα ''κλείσουν'' το μέρος,
που θα δώσουν κινητά για τους νεώτερους,
που θα φάνε το ξύλο,
κλπ κλπ :P :P :P :P )

Γιάννηςςςςςςς ........

Πάρηςςςςςςς ......

???????????

Εικόνα
 #60768  από Γιάννης
 Τρί Σεπ 27, 2011 7:52 pm
Για 12 πρότεινα, αν γουστάρετε μπορούμε να βρεθούμε και στις 11, πίνουμε ένα ζουμί και καπάκι πάμε παραδίπλα σε ένα σουβλατζίδικο να φαρμακώσουμε. Ο Πάνος λέει ότι είναι καλό.
 #60769  από billios
 Τρί Σεπ 27, 2011 8:01 pm
Γιάννης έγραψε:.. πίνουμε ένα ζουμί και καπάκι πάμε παραδίπλα σε ένα σουβλατζίδικο να φαρμακώσουμε. Ο Πάνος λέει ότι είναι καλό.

...Να φαρμακωσουμε !!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: και πολλυ ατακα λεμε
 #60771  από Μιμικαμ
 Τρί Σεπ 27, 2011 9:25 pm
Υπάρχει χώρος και για μένα στην βάρκα σας???? :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Δεν πιστεύω να με φαρμακώσετε???/ :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged:
Γιάννη?????? :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
 #60786  από panos59
 Τετ Σεπ 28, 2011 8:58 am
Μιμικαμ έγραψε:Υπάρχει χώρος και για μένα στην βάρκα σας???? :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Μα ... και το ρωτάς Μιμίκα? Ασφαλώς και υπάρχει χώρος! Ειδικά για σένα, άφθονος!
Η "βάρκα", είναι άλλωστε σαν την καρδιά μας!
Οι καλοί πάντα (θα) χωράνε!! :romance-kisscheek:

Έλα είπααααα........
Άντεεε ... Να οργανωνόμαστε σιγά-σιγάααα......
Άλλος για το καφεδάκιιιιι ....

(η πρόσκληση αφορά και κάποιους ''παλιούς/παλιές'' στο φόρουμ,
Αθηναίες και Αθηναίους,
που ποτέ δεν μας τίμησαν με την παρουσία τους!)
:-D

Εικόνα

:romance-grouphug:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τετ Σεπ 28, 2011 9:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #60787  από Μιμικαμ
 Τετ Σεπ 28, 2011 9:03 am
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:

Πάνο, εκτος απ' το κεφεδάκι, το μαγαζί προσφέρει extra bonus, γυαλιά, κινητό????τα θέλω.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12