• Ε-Ε-ΕΦΤΑΣΕ !!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #54808  από Μαριάννα
 Σάβ Ιουν 18, 2011 12:15 am
Κώστας έγραψε:Παιδιά!, ας μην καταδικάζουμε τόσο εύκολα τους εαυτούς μας αυτοχαρακτηριζόμενοι σαν αφελείς, μ.. λάκες, ευκολόπιστοι κλπ.
Κανένας μας κατά βάθος δεν πίστεψε πως μόλις φορέσει το γιλέκο θ΄ αρχίσει να τρέχει ανέμελα στους αγρούς.
Όλοι κατά βάθος ξέραμε πως μάλλον πρόκειται περί μπουρούχας.
Παρ΄ όλα αυτά το παραγγείλαμε!
Το παραγγείλαμε γιατί κατά βάθος, θέλαμε να ζήσουμε έστω και για λίγο, με την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει.
Σίγουρα γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ καλό για νάναι αληθινό!
Το αν αποδείχθηκε "άνθρακες ο θησαυρός", δεν διαφέρει σε τίποτα από όταν παστωνόμαστε με χάπια, ενέσεις κλπ. τα οποία αποδεικνύονται επίσης άνθρακες.
Και στις δύο περιπτώσεις το κοινό ζητούμενο είναι ένα και λέγεται ΕΛΠΙΔΑ.
Σ΄ αυτήν ποντάραμε και για άλλη μια φορά παίξαμε και χάσαμε!
Δηλαδή αν αύριο κυκλοφορήσει ένα νέο χάπι που θα υπόσχεται αποκατάσταση κατά 48.725% και θα μας το προτείνουν σύσσωμοι οι γιατροί, εμείς τι θα κάνουμε; Δεν θα το πάρουμε; Κι΄ όταν αποδειχθεί ότι τελικά δεν κάνει τίποτα τι θα λέμε; Ας προσέχαμε;
Βέβαια υπάρχει μια τεράστια διαφορά. Το ένα το προτείνει ο εκάστοτε Τριανταφυλλόπουλος, ενώ το άλλο οι γιατροί.
Και ποιος μας λέει πως όλοι οι γιατροί είναι άμεπτα και ηθικά άτομα και μπορούμε να τους έχουμε εμπιστοσύνη!;
Ας μην κατηγορούμε τον εαυτό μας για το δικαίωμά του στην ελπίδα, έστω κι΄ αν αυτή συνεπάγεται αυθορμητισμό και ίσως λανθασμένη κρίση.

Μια απο τα ιδια γι'αυτο το παρηγγειλε και ο αντρας μου γι'αυτη την ελπιδα αλλα .....
''το καρπουζι βγηκε μάπα'' οπως λεμε εμεις οχι οτι δεν το περιμεναμε αλλα ειχαμε περιεργεια

μα τι γιλεκο θαυματουργο ειναι αυτο !!!!
 #54815  από Κώστας
 Σάβ Ιουν 18, 2011 2:48 am
Sou, είσαι ορθολογιστής και προσωπικά το εκτιμώ πολύ.
Για πες μου όμως, αν αύριο κυκλοφορήσει ένα νέο χάπι που θα υπόσχεται αποκατάσταση κατά 48.725% και θα μας το προτείνουν σύσσωμοι οι γιατροί, εμείς τι θα κάνουμε; Δεν θα το πάρουμε; Κι΄ αν αποδειχθεί ότι τελικά είναι καρότο δεμένο σε καλάμι στη πλάτη μας, τι θα λέμε; Ότι τουλάχιστον είχαμε τεκμηριώσει την επιλογή μας επιστημονικά;
Το ζητούμενο δεν είναι το άλλοθι που συνοδεύει την όποια απόφαση μας, αλλά το αποτέλεσμα της, το οποίο δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε εξ αρχής.
Έτσι λοιπόν κι΄ εγώ,
στην περίπτωση του γιλέκου λειτούργησα παρορμητικά και επιπόλαια.
Στην περίπτωση του χαπιού λειτούργησα σύμφωνα με την κοινή λογική και την επιστημονική τεκμηρίωση.
Και στις δύο περιπτώσεις όμως η ελπίδα μου καταρακώθηκε!...

Συμπέρασμα.
Δοκιμάζω, τουλάχιστον ότι δεν φαίνεται επικίνδυνο (σύμφωνα με τα προσωπικά κριτήρια και τις γνώσεις μου), διατηρώντας το δικαίωμά μου στην ελπίδα!

Υγ1. Η διεκδίκηση αυτή, κάποιες φορές μπορεί να έχει οικονομικές επιπτώσεις. Εκεί μπαίνει το ρίσκο της απόφασης που παίρνουμε και φυσικά η δυνατότητα της τσέπης μας.
Υγ2. Είμαι σίγουρος πως κάτι θα έχεις να πεις. Μακάρι οι συζητήσεις αυτές να προσφέρουν κάτι χρήσιμο σε όλους μας και να μην είναι απλές αντιπαραθέσεις ιδεών.
 #54817  από Biskoto10
 Σάβ Ιουν 18, 2011 4:51 am
chryssa έγραψε::angry-tappingfoot: :violence-smack:
http://www.nano.gr/nanotechnology_detai ... 1&iType=94

:character-oldtimer: στερνη μου γνωση ......

για να το ξερετε .... η σελιδα
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=287749&cid=9 πεταξε :angelic-whiteflying: τυχαιο;;
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Πιθανή απάτη στην Ελλάδα.

Φαίνεται ότι κάποια πρόσωπα και/ή εταιρείες, χρησιμοποιώντας διαδικτυακούς τόπους ενημέρωσης όπως το Zougla, Alibaba και πιθανώς άλλες ιστοσελίδες, παρουσιάζονται ψευδώς ότι έχουν Nanobionic προϊόντα (γιλέκα, μπαντανάς, προστατευτικά), με ιδιότητες όπως της FIR-TEX ή μέχρι και χρησιμοποιούν το όνομα της FIR-TEX Ltd ως εγγεγραμμένο/προστατευμένο εμπορικό σήμα. Φωτογραφίες και προϊόντα της FIR-TEX τα οποία προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα (copyright) αντιγράφονται και χρησιμοποιούνται παρανόμως.

Διαδίδονται αναληθείς πληροφορίες ότι τα προϊόντα της Nanobionic είναι τα ίδια με αυτά της FIR-TEX και ότι μάλιστα ότι η FIR-TEX έχει αλλάξει όνομα.
Επίσης ισχυρίζονται ότι η FIR-TEX καθυστερεί 6 και μερικές φορές 8 βδομάδες με την παράδοση των προιόντων. Αυτό δεν αληθεύει! Σε περίπτωση που τα προιόντα παραγγελθούν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, στις πλείστες περιπτώσεις, η παράδοση είναι άμεση και σε πολύ μεμονωμένες περιπτώσεις το προιόν αποστέλλεται σε 2 εβδομάδες το αργότερο!
Όλα τα πιο πάνω, όχι μόνο παραπλανούν το κοινό και τους πελάτες μας αλλά συνιστούν και ποινικά αδικήματα.. Συνεπώς καλούμε τον κόσμο να είναι προσεχτικός έναντι τέτοιων πιθανών ενεργειών που συνιστούν απάτη.
Μέχρι τώρα δεν έχουμε εντοπίσει το κύκλωμα ή τους υπεύθυνους που κρύβονται πίσω από τις εν λόγω ψευδή δηλώσεις αλλά καλούμε το κόσμο που έχει οποιεσδήποτε πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να σταματήσουμε αυτή την απάτη όπως επικοινωνήσουν μαζί μας στο legal@fir-tex.com
Παρακολουθούμε το όλο θέμα επί εικοσιτετράωρης βάσης και είμαστε στη διάθεση των πελατών μας για τη παροχή κάθε πληροφορίας.

FIR-TEX Ltd.
http://www.fir-tex.com/warning.html
 #54818  από Γιάννης
 Σάβ Ιουν 18, 2011 7:30 am
Θέλω να πάρω και το original ΤΩΩΩΡΑ !!!!!!!! :banana-dreads:
 #54819  από elenipir
 Σάβ Ιουν 18, 2011 7:56 am
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #54820  από Γιάννης
 Σάβ Ιουν 18, 2011 8:16 am
Γκαρσόν πιάσε ένα και για την κοπέλα, ο λογαριασμός σε μένα
 #54821  από panos59
 Σάβ Ιουν 18, 2011 8:24 am
Να αγοράσεις Γιάννη και ένα φωσφορίζον,
για το βραδυνό σου τζόκιν',
που να γράφει στην πλάτη :

WARNING!
THIS T-SHIRT CONTAINS A NIGHT-RUNNER!

:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Εικόνα
 #54831  από Κώστας
 Σάβ Ιουν 18, 2011 11:21 am
Να! γιατί χρειάζεται η σύσταση ενός νομικού τμήματος. Τώρα θα τους ταράζαμε στις μηνύσεις με αξιώσεις!
Ομοιοπαθούντες και μη, φίλοι δικηγόροι, δώστε μας τα φώτα σας.
Δεν μπορεί.
Κάποιος τρόπος θα υπάρχει
 #54842  από panos59
 Σάβ Ιουν 18, 2011 1:18 pm
Κώστας έγραψε:Να! γιατί χρειάζεται η σύσταση ενός νομικού τμήματος. Τώρα θα τους ταράζαμε στις μηνύσεις με αξιώσεις!
Ομοιοπαθούντες και μη, φίλοι δικηγόροι, δώστε μας τα φώτα σας.
Δεν μπορεί.
Κάποιος τρόπος θα υπάρχει
τι έχουν να πουν η popi, η LL-MM, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤ/ΡΟΣ, ο κωστας, όλοι οι ΠουΠουΨου ?????

σ/σ
ΠουΠουΨου= Π.Π.Ψ.= Πάρα Πολύ Ψαγμένοι !!!

:-D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7