• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #29373  από kate2002
 Κυρ Ιουν 06, 2010 11:10 pm
thesoftmachine έγραψε:Γεια σας! Ειμαι ο Γιαννης και γραφω πρωτη φορα. Μπορω να γραψω εδω τα αποτελεσματα του DOPPLER μου?
γεια σου και σενα γιαννη. ριχτα.
ΥΓ.υπαρχει και το τοπικ "Η ΧΕΝΦΑ και εγω", ντισαιτ...
 #29378  από soft-machine
 Κυρ Ιουν 06, 2010 11:45 pm
Δεν υπαρχει παλινδρομη ροη στις εν τω βαθει φλεβες του εγκεφαλου . Ελαφρα μεγαλυτερης διαμετρου ελεγχεται στο δεξιο ημισφαιριο η φλεβα great vein of galen.Οι σφαγιτιδες φλεβες καθως και οι σπονδυλικες ελεγχονται βατες χωρις σαφεις υπερυχογραφικες ενδειξεις υπαρξης στενωσης τουλαχιστον στην περιοχη του τραχηλου.Θα πρεπει να σημειωθει η εντονοτερη φασικοτητα της ροης του αιματος στην δεξια εσω σφαγητιδα αλλα και στη συστοιχη σπονδυλικη ιδιατερα λιγο πριν την εκβολη της με ηυξημενες ταχυτητες. Επισης θα πρεπει να σημειωθει η μη σημαντικη μεταβολη της διαμετρου των σπονδυλικων αμφω απο την μεταβολη αε θεση 0 στις 90 του εξεταζομενου.
Πως σας φαινεται?
 #29512  από kate2002
 Τρί Ιουν 08, 2010 11:20 am
sou έγραψε:Τυχαίο; Δε νομίζω!
11888!!!
αστα να πανε ςου, εκει μας εφτασαν

μη με παρεξηγησεις σου, αλλα ετσι οπως τοπες το "τυχαιο, δε νομιζω", μουρθε στο μυαλο η διαφημιση με το 11888. και επισης σκεφτηκα πως ετσι καπως εξηγουνται τα αυτοάνοσα, όπως ο τυπος εκει βγαζει το νουμερο αυτο.
 #29663  από Fotis
 Τετ Ιουν 09, 2010 4:51 pm
Επίσης, κάνοντας ερώτηση σε νευρολόγο σχετικά με τα θέματα διατροφής, μου απάντησε: "Ότι είναι καλό για την καρδιά και το κυκλοφοριακό". Μου το είπε έτσι γιατί όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουμε τι είναι καλό σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σκεφτόμουν ότι και αυτό κολλάει και μάλλον δεν είναι και αυτό τυχαίο.
 #29678  από Biskoto10
 Τετ Ιουν 09, 2010 9:06 pm
sou έγραψε:2. Ξεκίνησα Rebif 44.
Ασχετο αλλα το δικο μου λαθος ηταν που εκοψα το rebif για το betaferon 'η απλα ειναι στην ιδεα μας ολα! :mrgreen:
 #29764  από FANTOMAS
 Πέμ Ιουν 10, 2010 2:10 pm
Γιατι Σταυρο ''υποθηκευσες'' ολη σου την ζωη ? πιστευεις οτι μας εκανε ανεπανορθωτο κακο τελικα αυτο το ζουμι που εβαζα μεσα μου για 9 χρόνια ?
 #29769  από kate2002
 Πέμ Ιουν 10, 2010 2:31 pm
πάλι ςου εργασια για το σπιτι μας εβαλες;ΕικόναΕικόναΕικόναπεστο και με δικα σου λογια! ;)

αφου εφαγα μια ωρα να διαβασω οοοοολα αυτα με τα κουτσοαγγλικα που θυμαμαι, και όλα καταληγουν πως "Disease progression was not only worse than predicted but it was worse than that in the untreated control group", σκεφτομαι τι σκατα δηλητηρια μας πουλαν πανακριβα για φαρμακα...
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 82