προσκυνω κ εγω την Μαρια..!!!!!!!!!!!!!κορυφαιες ολες οι ατακες σου!!!!!!!!
ευχαριστω..
ευχαριστω..

Όποιος σε κλάσει, χ*σ* τον, μη βγει καλύτερός σου.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
nikolaras έγραψε:Σχεσεις ? Χμμμμ δν θα κατσω να βγαλω την πικρια μ κ την χολη μου ΜΕ ΟΛΕΣ π εμπλεξα γιατι γ@**** τα ... Αν παρω βαση την τελευταια μ σχεση καλυτερα μονος κ αν βρεθει ανθρωπος στην ζωη μου παρα με καποοιον π με εβρισκε ως σακο για να αραδιασει τα ψυχολογικα του κ τις ανασφαλειες του
nikolaras έγραψε:Σχεσεις ? Χμμμμ δν θα κατσω να βγαλω την πικρια μ κ την χολη μου ΜΕ ΟΛΕΣ π εμπλεξα γιατι γ@**** τα ... Αν παρω βαση την τελευταια μ σχεση καλυτερα μονος κ αν βρεθει ανθρωπος στην ζωη μου παρα με καποοιον π με εβρισκε ως σακο για να αραδιασει τα ψυχολογικα του κ τις ανασφαλειες του
Mερικοί μένουν μαζι μας "ως χάρη" -βλ. σελ 14, εδώ "πουλώντας εξυπηρέτηση στον ανάπηρο" μάλλον) ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ, λόγω των όποιων δυσκολιων που αντιμετωπίζει, δεν αξίζει καλύτερα από το να φορτωθεί και τις δικές τους: Αισχρή νοοτροπία, θυμίζει (ανάποδα, βέβαια, αλλά με το ίδιο νόημα) την παλιά φρασούλα του Καραγκιόζη: "τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου..."
Ασφαλώς κι έκανες καλά ν'απομακρυνθείς, Νικολάκη, αφού, εκτός αμοιβαιότητας, σχέση δεν υπάρχει: Δυστυχώς όμως, κι οι υγιείς έχουν απο δαύτα (ψυχολογικά κι ανασφάλειες): χρειάζονται κι αυτοί λοιπόν κατανόηση, όσο δε βρίσκουν, ώς πάτημα για τα προαναφερόμενα, "το θέμα μας". Να είσαι καλά,![]()
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Υ.Γ.: Αλλά βέβαια, εδώ μέσα, πολλοί μας "επιπλήττουν"![]()
![]()
, που δε χαμογελάμε αφού χαμογελάει κάποιος που δεν έχει μήτε χέρια μήτε πόδια: viewtopic.php?f=44&t=3341 Μήπως μόνο για μας ισχύει η ...υποχρεωτικότητα του χαμογέλου;
ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝ;![]()
Κι όμως, όλοι μας έχουμε προβλήματα: Κι αν κάνουμε ότι μπορούμε, όσο μπορούμε για τον εαυτό μας και για τους άλλους, θα μειωθούν κατά το δυνατό...Μόνο που το πόσο δυνατό είναι αυτο, δεν είναι ποτε αυτονόητο.
![]()
costas1968 έγραψε:Αμα ταιριάζεις φιλικά με τον άλλον και ξεκινήσει με φιλική διάθεση η γνωριμία τότε πιο εύκολα θα του πείς τι έχεις. Μετά άμα υπάρχει αμοιβαία έλξη ή εξελίσεται το φιλικό σε ερωτικό ή αν δεν είναι αμοιβαία παραμένει φιλικό
και κανένας δεν στεναχωρεί κανέναν. Αμα όμως κάποιος έχει καθαρά ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα και θέλει να μπεί αμέσως στο ψητό, εκεί δεν νομίζω να υπάρχει σεβασμός και αλληλοκατανόηση.