• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #91736  από Γιάννης
 Σάβ Ιουν 15, 2013 12:03 pm
mitsos έγραψε:στην προηγούμενη συνάντηση του φόρουμ γνώρισα ένα παιδί και την γυναίκα του
Ε όχι και παιδί 47μιση Μαϊων, sorry είμαι σε μυστήρια φάση με τα ψυχολογικά μου και δεν θέλω να συμμετάσχω σ' αυτή την κουβέντα.
 #91740  από mitsos
 Σάβ Ιουν 15, 2013 1:03 pm
χαχαχαχ...παιδί παιδί εισαι ;)
 #91741  από Ιωάννα
 Σάβ Ιουν 15, 2013 1:57 pm
Ρε σποράκι :romance-kisscheek:
τι κάθεσε κ σκέφτεσαι από τώρα;;;;;;
Ξέρεις αν αύριο το πρωί φύγεις...εσύ ...εγώ ....ή οποιοσδήποτε άλλος ....από ΣΚΠ ή του ρθει ένα μπαλκόνι στο κεφάλι και...τελεστέτ!
Όλοι που είναι ελεύθεροι εχουν ΣΚΠ ή όσοι είναι παντρεμένοι νομίζεις έχουν βρει το ιδανικό ταίρι;;;;
Κούνια που σε κούναγε :teasing-neener:
Κοίτα να περνάς την καθε μέρα που περνάει όσο καλύτερα γίνετε γιατί δεν ξαναγυρίζει πίσω!
Όλα είναι μέσα στη ζωή φιλαράκο μου...μικρέ! :romance-kisscheek:
 #91748  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 15, 2013 6:47 pm
IKTIST22 έγραψε:Ρε σποράκι :romance-kisscheek:
τι κάθεσε κ σκέφτεσαι από τώρα;;;;;;
Ξέρεις αν αύριο το πρωί φύγεις...εσύ ...εγώ ....ή οποιοσδήποτε άλλος ....από ΣΚΠ ή του ρθει ένα μπαλκόνι στο κεφάλι και...τελεστέτ!
Όλοι που είναι ελεύθεροι εχουν ΣΚΠ ή όσοι είναι παντρεμένοι νομίζεις έχουν βρει το ιδανικό ταίρι;;;;
Κούνια που σε κούναγε :teasing-neener:
Κοίτα να περνάς την καθε μέρα που περνάει όσο καλύτερα γίνετε γιατί δεν ξαναγυρίζει πίσω!
Όλα είναι μέσα στη ζωή φιλαράκο μου...μικρέ! :romance-kisscheek:
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Σωωωωωωωστη !!!!!! Πολυ σωωωωωωωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μητσο , ακου και μας, τα ...μεγαλα κοριτσια.....Κατι ξερουμε !!!!!!!!!!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #91755  από sofia13
 Σάβ Ιουν 15, 2013 10:36 pm
κορίτσια sorry, αλλά νομίζω ότι ο Γιάννης δεν πάει καλά ψυχολογικά ..........

-Γιατί Γιάννη; εντάξει μην απαντήσεις. Αλλωστε τι να πείς;
Να ξέρεις μόνο, πού το ξέρεις ρε Γιάννη , ότι όλοι φοβόμαστε και όλοι το παλέυουμε γα@@το...
Τήν κάθε μέρα τρέμουμε γιατί δεν ξέρουμε τι θα ''δοκιμάσει'' πάλι πάνω μας η επόμενη........
Τι να κάνω τώρα για να ξεχαστείς φίλε;
Το βρήκα !!!!!!!! Θα σου τραγουδήσω κι΄αν δεν ''τρέξεις'' να κρυφτείς.....ε, κακό του κεφαλιού σου !

Πάρε king crimson - 21st century schizoid men.
και δυό φιλιά μαζί. (ένα για σένα κι΄ένα για το υπέροχο Λιζάκι)
Χαιρετώ με αγάπη αρχηγέ μου !
 #91870  από mitsos
 Δευ Ιουν 17, 2013 9:05 pm
εεεε οχι και σπορακι 2 μετρα αντρας...:P νταξ θα αφησω τον χρονο να μου λυσει τις αποριες :)
 #91876  από tyxer
 Δευ Ιουν 17, 2013 9:37 pm
να πω κατι??το θεμα αυτο τρεχει απο το 2010...!!!καποιος που εγραψε τοτε ...τωρα συμφωνει ακομα με τα λεγομενα του η'αλλαξε κατι στην πορεια της ζωης του???!!ελπιζω να καταλαβατε πως το εννοω..!!
υ.γ.βεβαια θα μου πει καποιος ...να καθησω να μελετησω τους διαλογους απο τοτε μεχρι τωρα...αλλα..ξερετε...ειναι πολληηηηηηηηηηηηη δουλειαααααα αυτο .... :teasing-neener:
 #91882  από tyxer
 Δευ Ιουν 17, 2013 9:48 pm
και να πω κ κατι αλλο που αποτελει τροχοπεδη σε μια σωστη σχεση δικη μου..??
μα εγω δεν εχω το αγχος μονο επειδη εχω σκπ...αλλα κ γιατι θελω να ειμαι ομορφη....θελω να εχω παντα ορεξη να τον ευχαριστω..θελω να του φαινομαι παντα οπως την πρωτη φορα..δλδ βαρεια ανασφαλεια...οχι αστεια..οποτε τι να λεμε????//η ασθενεια μου φταιει εμενα?αφου σκεφτομαι οτι την προκαλεσα την ατιμη την σκπ..οτι ειμαι κ υπευ8υνη..φαναταστειτε.....!!αχ!!!
θεε μου....................οσο το σκεφτομαι....απορω.....!!!αφου επειδη ειχα παχυνει στις πανελληνιες κ καποιοι εχουν χρονια να με δουν κ μου λενε οτι αδυνατισα(λογικο)εμενα μου φαινεται λες κ τι μου λενε..οτι ημουν η Μαρια η Ασχημη κ εγινα..αλλος ανθρωπος..!!παιδια ειμαι σοβαρα ...το νιωθω..!!γι αυτο λεω..μπα δεν φταει η σκπ σε μενα..η βλακεια μου φταει η μεγαλη..οτι δινω βαση κ εκει που δν πρεπει..!!κ στην παραμικρη ασημαντη βλακεια..κ δεν κοιταω την ουσια της υποθεσης.....!!ντροπη σημερα με ο,τι γραφω..ντροπη!!
αχ ποτε θα γινω ενας σωστος -ωριμος ανθρωπος..για να με εμπιστευτει καποιος κ να αισθανθει οτι θελει να μεινει μαζι μου για τον χαρακτηρα μου κ την σκεψη μου????!!
τι με επιασε σημερα???!!!!!!!!!!
 #91888  από maria E
 Δευ Ιουν 17, 2013 11:18 pm
Μitso μου,και βεβαια υπαρχει ενας ανθρωπος για ολους μας,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Οσο για την αντιδραση των αλλων στο ακουσμα της σκληρυνσης,θα συναντησεις πιθανον μια ποικιλια απο αυτες!Καποιοι ανθρωποι θα αντιδρασουν πολυ ομορφα και γλυκα,και καποιοι αλλοι θα αντιδρασουν σαν να τους ειπες οτι εκπεμπεις ραδιενεργεια :-D Μην απογοητευτεις αν σου τυχει αυτο!ΠΡΟΧΩΡΑ ΛΕΜΕ! :happy-cheerleadersmileygirl:

Τyxer κοριτσακι μου,τι αγχος ειναι αυτο?Ποιος ανθρωπος ειναι τελειος και πρεπει κι εσυ να εισαι τελεια???Σκεψου οτι αν καταπιεζουμε ετσι τον εαυτο μας,στερουμε απο τους γυρω μας την χαρα του να μας καταπιεζουν αυτοι!Δεν ειναι αδικο αυτο? :teasing-tease: Λοιπον,εμεις πρεπει να φερομαστε στον εαυτο μας με αγαπη και κατανοηση,γιατι μας ετυχε στη ζωη μας αυτη η γκαντεμια,οποτε εχουμε την υποχρεωση να μην χολοσκαμε με βλακειουλες!Αποδεχομαστε τον εαυτο μας ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,πρωτον γιατι μονο ετσι θα μας αποδεχτουν και οι αλλοι,και δευτερον γιατι ειμαστε και γαμω τα παιδια!Οριστε μας! ;)
 #91904  από Κώστας
 Τρί Ιουν 18, 2013 12:50 am
maria E έγραψε: Σκεψου οτι αν καταπιεζουμε ετσι τον εαυτο μας,στερουμε απο τους γυρω μας την χαρα του να μας καταπιεζουν αυτοι!Δεν ειναι αδικο αυτο?
Φοβερή ατάκα. Μαρία :bow-yellow:
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37