• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #29254  από swt
 Σάβ Ιουν 05, 2010 11:51 pm
Από όσα λίγα καταλαβαίνω έχει κάποια ενδιαφέροντα νέα για τις εξελίξεις στην Ιταλία. Μπορεί μήπως κάποιος να το μεταφράσει;
http://www.unita.it/notizie_flash/11417 ... alianaansa
 #29258  από Biskoto10
 Κυρ Ιουν 06, 2010 12:00 am
LL--MM έγραψε:Ασφαλώς, η αλήθεια που μου σέρβιρε μια κεφαλή νευρολογίας ήταν αξέχαστη:"Δεν είσαι καθόλου καλή ασθενής, οφείλεις να μας υπακούς εμάς, είμαστε εδω για ν'αποκλείσουμε ότι έχεις σκπ..."
Επισης μετα αφου οι "μονοι γνωστες" σου εχουν δωσει ολα τα φαρμακα που υπαρχουν στην "αγορα" σου λενε "Ε, εισαι και ατυχος..."!
Δηλαδη αυτους που λεμε οτι εχουν σπουδασει και κατι ξερουν τι ακριβως μαθανε? Να στηριζονται στην τυχη?? Αυτη ειναι επιστημονικη αντιμετωπιση?

Αφου λοιπον ειναι απλοι ανθρωποι και δεν μπορουν να κανουν τιποτα αλλο, αλλαζεις ανθρωπους!
Αφου ουτε ο θεος δεν μπορει να κανει τιποτα, αλλαζεις θεο!
Αφου ολα πανε χαλια μηπως να αλλαξεις και συ ο ιδιος?

Σαφως αν ολα πανε καλα ολα αυτα μην τα περνετε υποψιν! :P
 #29272  από Νικος
 Κυρ Ιουν 06, 2010 1:28 am
ΜΙΜΙΚΑ Μπραβο και απο μενα κοπελια :D
Περιμενω τα νεα σου, ποσταρετο και στο "Ιστορικό Επεμβάσεων CCSVI (ΧΕΝΦΑ)" ολα καλα θα πανε θα δεις ;)
 #29273  από Γιαννης62
 Κυρ Ιουν 06, 2010 1:35 am
μιμικα ,οοοοοοοοολα θα πανε καλα .καθε μερα κ. καλητερα .ακου τον παπου! κατι ξερη! τα εχει ολα μπρωστα στα ματιατου. γιασου κ. να εισαι καλα!
 #29274  από kate2002
 Κυρ Ιουν 06, 2010 1:39 am
γιαννη62 , καλησπερα.
παει καλυτερα η κόρη σου;
 #29283  από FANTOMAS
 Κυρ Ιουν 06, 2010 9:30 am
Μιμη ευγε για την αποφαση σου καλη αναρωση , σημερα πρεπει να εισαι αρκετα καλυτερα μετα την επεμβασουλα (εγω ειμαι ).

Με την ευκαιρια σκεφτομαι να γυρισω και εγω ενα DVD αφου ειμαι ετοιμος ...... ξερεις εσυ τι εννοω :lol: :D :lol: :D :oops:
 #29285  από litsa
 Κυρ Ιουν 06, 2010 9:51 am
Μιμικούλα μας!!!
σου εύχομαι καθε μέρα και καλυτερα!!
το είπε και ο παππούς!!!!!!!!!!!!!!!!
σε φιλώ!!!!!!!!!!!!!
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36