• "ΤΟ ΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #32904  από soulla
 Δευ Ιούλ 05, 2010 1:18 pm
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑς ΦΙΛΟς....ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟς ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΑς ...ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ :romance-kisscheek: ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΔΩ....ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ :romance-kisscheek:
Κάθε πρωινό ξυπνάω και τη βρίσκω καθισμένη δίπλα μου, στην άκρη του κρεβατιού μου. Μου δίνει ένα χαμόγελο σαν χλευασμό και ξεκινά τα παιχνίδια της. Τελευταία έχει μάθει νέα κολπάκια· δεν ξέρω ποιος της τα 'μαθε. Με πιάνει απ' τα πόδια, τα κρατά τόσο δυνατά που δεν μπορώ να τα κουνήσω καν. Μα που τη βρίσκει τέτοια δύναμη, σαν να έκλεψε τη δική μου. Μετά ανεβαίνει προς τα πάνω. Στα χέρια, στους αγκώνες, στις παλάμες, στα δάκτυλά μου. Τα τυλίγει με μια μαύρη γλώσσα και τα κρατά λυσσασμένα. Είναι μαρτύριο, αργό, βασανιστικό, κάθε πρωί και χειρότερο. Εγώ σφίγγω τα δόντια μου για να ξεφύγω. Δίνω μάχες. Κλαίω. Κουνάω το κεφάλι μου αριστερά δεξιά, της γνέφω, της φωνάζω σιωπηλά πως δε μ' αρέσει το παιχνίδι της. Δε μου αξίζει. Μα κείνη εκεί, πάντα δίπλα μου. Δε μ' ένιωσε ποτέ της. Μετά σέρνεται με τα χείλη της να ακουμπάνε στο λαιμό μου πάνω από τα μαύρα σημάδια που κάποτε άφησαν οι δραπέτες και μου ψιθυρίζει στο αυτί, πάντα με μια γλυκιά ειρωνεία. «Δεν τέλειωσα ακόμα μαζί σου, σου έχω κι άλλα, πολλά. Δε μου ξεφεύγεις. Είσαι δικός μου. Μ' ακούς; Δικός μου. Για πάντα.»
Έχεις δει τα μάτια της; Στάζουν αίματα. Εγώ έμαθα να τα κοιτάω και να σφίγγω την καρδιά μου. «Άλλη μια μέρα» λέω και σκύβω το κεφάλι· σκέφτομαι το ρολόι, είναι ΔΙΚΟ μου!
Όχι, δε θέλω ποτέ να δεις αυτά τα μάτια. Μου αρκεί η τόλμη κάποιων. Τρόμαξαν, έφυγαν μακριά.
 #32905  από anni
 Δευ Ιούλ 05, 2010 1:35 pm
soulla.........απλως δεν εχω λογια....... :cry:
δεν μπορει....θα ρθουν ομορφοτερες μερες........
και θα χαμογελασουμε ξανα.....
ειμαστε κοντα .........ας εχουμε πιστη και υπομονη
την αγαπη μου
 #32906  από kate2002
 Δευ Ιούλ 05, 2010 1:38 pm
σουλλλλλα με ανατιχιασες. :scared-shocked:
το επομενο αγγελμα παρακαλω να μην επηρεαζει ζωτικα οργανα...
εχουμε ολη τη μερα μπροστα μας...
 #32907  από soulla
 Δευ Ιούλ 05, 2010 1:46 pm
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΣΟΦΟς ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩς ΦΕΡΝΕΙ Η ΣΚΠ.
 #32919  από panos59
 Δευ Ιούλ 05, 2010 7:15 pm
soulla έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΣΟΦΟς ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩς ΦΕΡΝΕΙ Η ΣΚΠ.

xmmmmmmmmm....
γιατί άραγε νομίζω ότι μιλάει η σκλήρυνσή μας ????

"... και μου ψιθυρίζει στο αυτί, πάντα με μια γλυκιά ειρωνεία. «Δεν τέλειωσα ακόμα μαζί σου, σου έχω κι άλλα, πολλά. Δε μου ξεφεύγεις. Είσαι δικός μου. Μ' ακούς; Δικός μου. Για πάντα.»
Έχεις δει τα μάτια της; Στάζουν αίματα. Εγώ έμαθα να τα κοιτάω και να σφίγγω την καρδιά μου. «Άλλη μια μέρα» λέω και σκύβω το κεφάλι· σκέφτομαι το ρολόι, είναι ΔΙΚΟ μου
( αν τόγραφα εγώ, θα πρόσθετα, ειδικά μάλιστα για την kate )
:)
...KAI ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΩ : ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΤΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ !!
Τ' ΑΚΟΥΣΕΣ ΜΩΡΗ ??? Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΟΣ ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ...
ΟΧΙ ... ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΩ
:!: "

:think: :think: :think:
;) ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Δευ Ιούλ 05, 2010 7:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #32921  από panos59
 Δευ Ιούλ 05, 2010 7:40 pm
βικυ έγραψε:Pano ωραια η ιστορια με τον τοιχο.....

Εγω αυτο με την αγαπη το ηξερα....ετσι
Αν αγαπας κατι, αφησε το να φυγει.
Αν γυρισει,ειναι δικο σου.
Αν δεν γυρισει, δεν ηταν ΠΟΤΕ!

ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ .,...
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ !!!
πράγματι, έτσι πρωτοκυκλοφόρησε!
αυτό που ανάρτησα εγώ (κάποιου ξένου) δεν είναι παρά μία παρωδία του!
εύγε στην βίκυ
:-D :-D :-D
 #32923  από panos59
 Δευ Ιούλ 05, 2010 7:46 pm
anni έγραψε:Πανο,πολυ ωραια η ιστορια με τον τοιχο :-D :-D
πώς είσαι σήμερα anni ???
ελπίζω και εύχομαι, συνεχώς όλο και καλύτερα !!!

:romance-kisscheek:
 #32957  από Nick
 Τρί Ιούλ 06, 2010 10:41 am

Το ξέρω πως εδώ δεν βάζουμε αστεία βίντεο, απλώς μετά το κείμενο που έγραψε ο φίλος της σούλας, ήθελα να βάλω κάτι που να δείχνει ότι όταν το σώμα δεν είναι στα καλύτερά του, η ψυχή αναλαμβάνει να διεκδικήσει.
Η γριά είναι άπαιχτη και δεν φοβάται χάρο.
 #32963  από anni
 Τρί Ιούλ 06, 2010 11:49 am
panos59 έγραψε:
anni έγραψε:Πανο,πολυ ωραια η ιστορια με τον τοιχο :-D :-D
πώς είσαι σήμερα anni ???
ελπίζω και εύχομαι, συνεχώς όλο και καλύτερα !!!

:romance-kisscheek:
φιλε μου Πανο.........σ ευχαριστω
ναι νοιωθω λιγο καλυτερα........
το απογευμα θα παω στον γιατρο μου..........και θα σας ενημερωσω :text-thankyouyellow:

"Τα καλυτερα και πιο ομορφα πραγματα στον κοσμο δεν μπορεις να τα δεις
ή να τα αγγιξεις.Τα αισθανεσαι μονο με την καρδια"
 #32966  από panos59
 Τρί Ιούλ 06, 2010 12:25 pm
anni έγραψε:
panos59 έγραψε:
anni έγραψε: "Τα καλυτερα και πιο ομορφα πραγματα στον κοσμο δεν μπορεις να τα δεις
ή να τα αγγιξεις.Τα αισθανεσαι μονο με την καρδια"
έτσι ... έτσι... :!: :!: :!:
ΑΥΤΟ που εγώ ονομάζω ψυχική και πνευματική υγεία !
Και, φυσικά, στην εύχομαι !

:-D :-D :-D
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 203