• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #85672  από free woman
 Τετ Φεβ 13, 2013 1:06 am
gioulaki.... :romance-kisscheek:

εμένα ο άντρας μου έπρεπε να μ' είχε χωρίσει....με μωρά παιδιά και όταν με πιάνουν οι πόνοι και πίνω τα χάπια...ξεχνάω να σηκωθώ....ξέρεις πόσες φορές τα παιδιά μου που με βλέπουν σα ζόμπι...κάνουν ησυχία και πάνε (3,5 και 2,5 τα μικρά μου) στη κουζίνα και ανεβαίνουν στο ντουλάπι για να φάνε κάτι...ή κάνουν ησυχία και παίζουν στο δωμάτιο τους μέχρι να γυρίσει ο πατέρας απ ΄τη δουλειά? Ο μεγάλος κλαίει στο δωματιό του και όλο με ρωτάει...θέλεις κάτι μαμά..και μου φέρνει ότι μπορεί? Τι να κάνουμε...αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα?

Στα λέω όλα αυτά για να δεις ότι όποιος σ΄αγαπήσει πραγματικά...θα είναι εκεί....έχω μια φίλη ελεύθευρη και έχει μια σχέση εδώ και 1 χρόνο...πάνε για γάμο...εδώ και 2 χρόνια έχει σκπ....και? αυτός τρελός και παλαβός γι΄αυτή....

μην λές τίποτα...κάνε το σταυρό σου.... και προχώρα....για όλους μας έχει ο Κύριος!

Mary K. :greetings-waveyellow:
 #85673  από free woman
 Τετ Φεβ 13, 2013 1:20 am
να σας πω μια μαντινάδα...μιας και έχω άντρα κρητικό...τώρα μου΄ρθε να σας το γράψω.....

ήθελα να΄μουνα μουγγός
και να σε συναντήσω
και να΄ναι η λέξη σ΄αγαπώ
αιτία να μιλήσω!

ήθελα να μου΄να τυφλός
αρκεί να ξέρω μόνο
πως θα κρατάς το χέρι μου
να περπατώ στο δρόμο!

παιδιά Νίκος Ζωιδάκης - φοβερός...
και μη μου πείτε πως αυτές οι μαντινάδες δεν σας λένε κάτι?

ακούστε κι αυτή....

στην εκκλησιά όντε θα πας
δυο κεριά ν΄ανάβεις φως μου
τα δυο για μας,το μοναχό για τσ΄άτυχους του κόσμου.......

καληνύχτα φίλοι μου! 8-)
 #85675  από panos59
 Τετ Φεβ 13, 2013 8:24 am
Νάστε γενναίοι και δυνατοί βρέεε !!!!!!!!

γιατί:

Τα βάσανα -λέει- ο Θεός
στους δυνατούς τα δίνει
για' (=γιατί) στις αδύναμες ψυχές
δεν έχει εμπιστοσύνη!

(κρητικιά μαντινάδα κι αυτή!) ;)
 #85707  από Nicoletta 67
 Τετ Φεβ 13, 2013 6:47 pm
panos59 έγραψε:Νάστε γενναίοι και δυνατοί βρέεε !!!!!!!!

γιατί:

Τα βάσανα -λέει- ο Θεός
στους δυνατούς τα δίνει
για' (=γιατί) στις αδύναμες ψυχές
δεν έχει εμπιστοσύνη!

(κρητικιά μαντινάδα κι αυτή!) ;)
σοφα λογια :bow-yellow: :text-thankyouyellow:
 #91150  από tyxer
 Τρί Ιουν 04, 2013 12:53 am
α μαλιστα ...!!διαβασα γρηγορα γρηγορα μερικα περι σχεσεων..!!εχω εκφρασει κ εγω την αρνητικη μου σκεψη εντονως..!!!
οκ..με εχουν παρατησει κ εμενα για την ασ8ενεια μου..κ οκ ξαναεφτιαξε το κλιμα κ ειμαι σε σχεση...
τελικα το φιλοσοφησα...ξερετε κατι?δεν ενοχλει τον αλλον..εμενα ενοχλει που εχω την ασθενεια..αισθανομαι πως θα ζω με την αγωνια πως δεν θα ειμαι αρκετη για τον αντρα μου κ τα παιδια μου(και τι μου φταινε αυτοι?)
Ετσι εχω παρει μια αποφαση..οταν τα πραγματα σοβαρευουν..θα απομακρυνομαι μονη μου..τουλαχιστον να φευγω με το κεφαλι ψηλα κ με αξιοπρεπεια...
γιατι αυτη την αλλαγη στην προσωπικοτητα ατομου που ειδα..αυτην την απορριψη στα ματια του-αυτη την αισθηση πως με κατηγορουσε για τον πονο που κ ο ιδιος βιωνε....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και σιγουρα εχω δωσει ευκαιρια στην νεα μου σχεση....αλλα επειδη την εκτιμαω-σεβομαι-(χωρις να θελω να πω μεγαλα λογια)αγαπαω :romance-heartsthree: δεν θα την ληξω με μενα ανημπορη..θελω να με θυμαται καλα κ χαμογελαστη!!
δικη μου οπτικη γωνια...ευχομαι να κανω λαθος...κ η ζωη να με διαψευσει...!! :pray:
 #91151  από tyxer
 Τρί Ιουν 04, 2013 12:55 am
καλα αυτο το colour-colour.......χαχαχαχαχαχα..πως το πετυχα...χαχαχαχαχ
 #91695  από LL--MM
 Παρ Ιουν 14, 2013 4:32 pm
Eδώ έχουν ειπωθεί τόσα κι αλλα τόσα με χρώματα κι αρώματα... και για φωκομέλειες...
http://shine.yahoo.com/healthy-living/f ... 10574.html
Αλήθεια, το στήθος, για "μέλος" θεωρείται ή όχι; Κάπου στην Αμερική, και στα Facebook και Google ιδιαίτερα, τώρα πλέον, επιτρέπεται να δείνοννται ΑΚΡΩΤΗΡΙΣΜΕΝΑ στηθη, αν ...είναι ωραία, δηλαδή, αν έχουν υποστεί ΚΑΙ τατουάζ με καλό γούστο: Τώρα ποιός κρίνει τα... γούστα αυτά...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #91696  από costas1968
 Παρ Ιουν 14, 2013 5:11 pm
Αυτα που λετε εδω ειναι μερικες φορες πολυ πιο σοβαρα ακομα και απο την ιδια την ασθενεια.Θα σας πω την δικη μου γνωμη και εμπειρια και μαλιστα σαν ανδρας.Και λεω σαν ανδρας γιατι νομιζω οτι εχει διαφορα.Και θα καταλαβετε τι εννοω
Ειμαι 45 και εχω 21 χρονια σκπ
Ολα αυτα τα χρονια απο τα 23 που ασθενησα - διαγνωστηκα η σκπ αποτελεσε αιτια αλλα και αφορμη για να μην κανω κατι σοβαρο στην προσωπικη μου ζωη.
Βεβαια σε εμενα δεν ξυπνησε το λεγομενο πατρικο ενστικτο - αν υπαρχει κατι τετοιο...
Τρεις σχεσεις εκανα.Οι 2 οταν τους ειπα στην πορεια της σχεσης τι εχω λακισαν...
Με ωραιο τροπο βεβαια αλλα σιγουρα ενοχληθηκα.
Η τριτη με αγαπησε μαλλον (αλλα μαλλον εγω δεν την αγαπησα ή δεν με αφησα να την αγαπησω)...
Οταν μαλιστα χωρισαμε μου ειπε με εμμεσο αλλα με σαφη τροπο οτι δεν κοιταω που εχω προβλημα και βρεθηκε αυτη να ειναι μαζι μου, την διωχνω κιολας....ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!
Βασικα πιστευω οτι αν θελεις κατι πραγματικα το κανεις.Η σκπ ειναιενας λογος δυσκολιας αλλα δεν ειναι αδυνατο!!Αυτος/η που μεινει διπλα μας σημαινει οτι μας αποδεχεται οπως ειμαστε και γ αυτο που δεν ειμαστε.Βεβαια παντα να ειστε επιφυλακτικοι γιατι στο μυαλο του καθε ανθρωπου δεν ξερεις ποτε τι υπαρχει....
Αν δεν φαινεται καποιο προβλημα πχ δυσκολια βαδισης,καροτσι τοτε τα πραματα ειναι πιο ευκολα.Και παντα μα παντα οταν βλεπετε οτι μια σχεση παει να εξελιχθει σε κατι σοβαρο λες τι εχεις.Αν δεν σε ενδιαφερει κατι σοβαρο και θες να περνας την ωρα σου και μαλιστα αν δεν εχεις κατι εμφανες απλα μην λες τιποτα!!!!
Ξερω οτι μπορει αρκετοι/ες να διαφωνησετε αλλα εγω καπως ετσι εχω βρει (αν την εχω βρει....) την δικη μου ισσοροπια!! :greetings-waveyellow:
 #91697  από Thor
 Παρ Ιουν 14, 2013 5:38 pm
συμφωνω
 #91734  από mitsos
 Σάβ Ιουν 15, 2013 11:10 am
καλημέρα...στην ηλικία μου οι σχέσεις είναι πολύ απλές αλλά παρ'αυτά έχω δει την αλλαγή σε συμπεριφορά λόγω σκπ...συχνά προσπαθώ να σκεφτώ την ζωή μου σε 10-15 χρόνια και προσπαθώ να δω αν θα είμαι μόνος ή όχι :P τέλος πάντων στην προηγούμενη συνάντηση του φόρουμ γνώρισα ένα παιδί και την γυναίκα του(δν μπορώ να θυμηθώ ονόματα,ας βοηθήσει κάποιος),που μπήκα στον πειρασμό να ρωτήσω αν πριν παντρευτούν γνώριζαν για την σκπ...η απάντηση της κοπέλας ήταν ''άντε καλε σιγά,ήξερα'' ...οπότε μάλλον είναι θέμα ανθρώπου...για όλους υπάρχει,δεν νομίζετε; νομίζω όλοι θα βρούμε αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που θα είναι μαζί μας,μόνο για να είναι μαζί μας και να είμαστε για αυτόν..
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37