Καλημέρα σας!!!τι κάνετε?όλα καλά ελπίζω!!!
λοιπόν μετά τα χτεσινοβραδινά νέα του aoratou μπορώ να πω ότι πήρα λίγο τα "πάνω" μου!
τώρα περιμένουμε τα νέα της Κατερίνας!!!άντε βρε κούκλα ,καλά θα πάνε όλα και για σένα!
πόσο ρόλο παίζει τελικά η ψυχολογία...μεγάλο!
στην Αθήνα σήμερα χαρά θεού!!!ήλιος και ζέστη!!!
έρχεται Σαββατοκύριακο και σχεδιάζουμε, πρώτα ο θεός, να πάμε καμμιά μονοήμερη εκδρομή,να ξεσκάσουμε λιγάκι...!έτυχαν και διάφορα τώρα τελευταία...
κορίτσια με 10 ευρώ την ώρα σας σιδερώνω εγώ!!!!
30 ευρώ από την μια ,30 ευρώ από την άλλη ...το έβγαλα το μεροκάματο
τώρα βέβαια είμαι λίγο μακρυά ,αλλά θα μου τα στέλνετε με courier!
να σας πω κάτι να γελάσετε....είχα βγει για εξωτερικές δουλειές,καθότι τέλος μήνα,και πέρασα από την κεντρική πλατεία της περιοχής μας...
λοιπόν είχαν μαζευτεί ένα σωρό Παππούδες,είχαν και ένα αυτοκίνητο με μουσική,το είδος της μουσικής δεν το αναγνώρισα,έπιναν κάτι σε άσπρα ποτηράκια ,και κάτι έτρωγαν...λουκάνικα...ψητά?το τι γέλια έκανα!!!!
τελικά όλοι αυτοί περνάνε μια χαρά !!!πάντως από εμάς, καλύτερα!!!
και γκρινιάζουν και όλη μέρα,ότι πονάνε τα πόδια,τα χέρια κτλ....
τι άλλα νέα?δεν έχω να σας γράψω τίποτα άλλο....
προς το παρόν ...φιλιά πολλά σε όλους!!!!
Υ.Γ για την δουλειά που συζητάτε...μόνο να σας πω ότι παίρνω και στο σπίτι ,πολλές φορές...
υπομονή !!!καμμιά 30 χρόνια ακόμα και μετά θα το διασκεδάζουμε και εμείς!!!
λοιπόν μετά τα χτεσινοβραδινά νέα του aoratou μπορώ να πω ότι πήρα λίγο τα "πάνω" μου!
τώρα περιμένουμε τα νέα της Κατερίνας!!!άντε βρε κούκλα ,καλά θα πάνε όλα και για σένα!
πόσο ρόλο παίζει τελικά η ψυχολογία...μεγάλο!
στην Αθήνα σήμερα χαρά θεού!!!ήλιος και ζέστη!!!
έρχεται Σαββατοκύριακο και σχεδιάζουμε, πρώτα ο θεός, να πάμε καμμιά μονοήμερη εκδρομή,να ξεσκάσουμε λιγάκι...!έτυχαν και διάφορα τώρα τελευταία...
κορίτσια με 10 ευρώ την ώρα σας σιδερώνω εγώ!!!!
να σας πω κάτι να γελάσετε....είχα βγει για εξωτερικές δουλειές,καθότι τέλος μήνα,και πέρασα από την κεντρική πλατεία της περιοχής μας...
λοιπόν είχαν μαζευτεί ένα σωρό Παππούδες,είχαν και ένα αυτοκίνητο με μουσική,το είδος της μουσικής δεν το αναγνώρισα,έπιναν κάτι σε άσπρα ποτηράκια ,και κάτι έτρωγαν...λουκάνικα...ψητά?το τι γέλια έκανα!!!!
τελικά όλοι αυτοί περνάνε μια χαρά !!!πάντως από εμάς, καλύτερα!!!
και γκρινιάζουν και όλη μέρα,ότι πονάνε τα πόδια,τα χέρια κτλ....
τι άλλα νέα?δεν έχω να σας γράψω τίποτα άλλο....
προς το παρόν ...φιλιά πολλά σε όλους!!!!
Υ.Γ για την δουλειά που συζητάτε...μόνο να σας πω ότι παίρνω και στο σπίτι ,πολλές φορές...
υπομονή !!!καμμιά 30 χρόνια ακόμα και μετά θα το διασκεδάζουμε και εμείς!!!
'Ονειρα γεμάτα χρώματα πολλά
Και ειθε το αυριο να φέρει χαμόγελα γλυκά.

Και ειθε το αυριο να φέρει χαμόγελα γλυκά.