• Ζαμπόνι, ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ - Zamboni, CCSVI and MS

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #29184  από michaelz21789
 Σάβ Ιουν 05, 2010 2:15 pm
sou έγραψε:
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:sou ειδα οτι εισαι στο φορουμ
θα μαλωσουμε αργοτερα παω για φαγητο με την αλλη μιση ζωη μου -νικος-
Χαχαχαχαχα! Ας το κάνουμε στο άλλο thread για τους καβγάδες όμως, οκ;
αχαχαχαχαχα, οτι να ναι ημαστε ρεεεε.. πωωω αυτα ειναι.
 #29197  από elena
 Σάβ Ιουν 05, 2010 2:56 pm
sou έγραψε: Θα στήσω άγαλμα του Rivers στην Ομόνοια, θα πέσω γυμνός στα γόνατα και θα σκίσω μπροστά του το πτυχίο μου κλαίγοντας.
μισό λεπτό....μια ερώτηση:όταν λες γυμνός ...τι ακριβώς εννοείς?γυμνός...γυμνός... :D :D ή με ολίγα ρούχα!
οκ!!!πάω να βρω αυτά που ζητάς... ;)
 #29214  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Ιουν 05, 2010 7:03 pm
Χρυσά μου, τελειώσαμε (προς το παρόν). Είχα πρόβλημα και στις 2 σφαγίτιδες αλλά η δεξιά ήταν χάλια. Εγινε η διάνοιξη επιτυχώς και από δω και πέρα θα περιμένω τον οργανισμό μου να αναλάβει την κατάσταση και αυτή τη φορά ελπίζω να δράσει καλύτερα από πριν (το καλό που του θέλω :evil: ). Αυτό που είδα μέχρι τώρα είναι τα ποδαράκια μου που πήραν ροζέ χρώμα γιατί την τελευταία δεκαετία είχαν ένα χρώμα προς το μελανούλι. Κατά τα άλλα, επειδή είμαι πολύ επιβαρυμένη από 10ετή καθημερινή χρήση φαρμάκων και από 3ετή χρήση τοξικών φαρμάκων και επειδή ο οργανισμός μου δεν έχει "καταλάβει" ακόμη τι του έχει συμβεί (εννοώ χωρίς φάρμακα) θα αργήσω "να πάρω φόρα" και μπορεί μάλιστα να είναι ήδη αργά. Πάντως, θα κάνω τις προσπάθειές μου, την άσκησή μου και ελπίζω τουλάχιστον ότι δεν θα χειροτερεύσει η κινητική μου κατάσταση (αν καλυτερεύσει :roll: θα προσπαθήσω να το αποδεχτώ :D ).
Φιλιά σε όλους σβουρηχτά.
Εύχομαι και στα δικά σας καλύτερα.
 #29215  από alexia
 Σάβ Ιουν 05, 2010 7:10 pm
ΜΙΜΙΚΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΚΑΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΝΑ΄ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ;)
 #29216  από kate2002
 Σάβ Ιουν 05, 2010 7:12 pm
μπραβο μιμικα, δεν ξερεις ποσο χαρηκα!
ολα θα πανε καλα, θα προσπαθησεις κι εσυ, και θαναι ολα ενταξει.
μακαρι καθε μερα να βλεπεις απο κατι καλο , οσο μικρο κι αν ειναι...
πως λεει η παροιμια "φασουλι το φασουλι..."
να γινεις καλα και να παραμεινεις καλα, μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι... :lol:
 #29217  από soulla
 Σάβ Ιουν 05, 2010 7:17 pm
ΕΛΑ ΚΑΡΜΑ :DΜΙΜΗΚΑ :D ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟς ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΝΑ ΔΕΙς ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΠ...............ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ ........
Εικόνα
 #29218  από michaelz21789
 Σάβ Ιουν 05, 2010 7:20 pm
Μιμικα ελπιζω να χεις τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα. :D Απο τον τροπο που μιλας για καποιο λογο σε συμπαθω πααααρα πολυ, πρεπει να εισαι τρομερη :!: :D :D
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 82