• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #81221  από litsa
 Τρί Νοέμ 20, 2012 9:16 pm
περαστικούλια αθηνά47!!!!
όλα καλά και ωραία.. όσο αφορά τις πλάκες να μην παρεξηγούμαι....
ένα δεν κατάλαβα από το κατεβατό σου... σόρυ δηλ... σε ποιο σημείο είναι τα ...πουλάκια σου και πως φτάνεις στο ...άλλο πουλάκι??? κατάλαβες ?? την στάση μωρέ δεν μπορώ να καταλάβω.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: αλήθεια λέω... είμαι και γκάου σήμερα πολύ !! δεν λειτουργεί ο εγκέφαλος...
ήθελα να είμαι από μια μεριά να βλέπω τα μούτρα των γιατρών .... !! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :-D :-D :-D :-D :-D :-D
 #81222  από αθηνα47
 Τρί Νοέμ 20, 2012 9:25 pm
σοφια μου καλησπερα σου μου εληψες με την τρελα σου τα μπρικια μου μεσααααααααααα.λιτσα καλησπερα και σε ευχαρηστω για τα περαστηκασου.Λοιπον το τατουμου ειναι ενα φτερο που ξεκιναει απο τον αγκωνα και καταληγει στην αναστρωση της παλαμης σε πουλια που βγενουν απο μεσα και εχει και το ονομα του νικου μου.Τωρα για την αλλησου απορια ......δεν εχω απαντηση μια και δεν υπαρχη.Μην ανχωνεσε δεν ηταν εξηγηση για να την καταλαβει ο γιατρος απλα παντηση να τον τρελανω.Και ειμαι βεβεη οτι ολη την υποληπη μερα την ανεληε να το καταλαβει και αυτος.Μην σου πω οτι ζωγραφησε και το χερι της ετσι του και την εβαλε να του κανει παιχνιδι να το δει και στην πραξη.Δεν εχει λογηκη η αθηνα κοπελα μου.Τρελα μονο και υπομονη. :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος αθηνα47 την Τρί Νοέμ 20, 2012 9:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #81223  από sofia13
 Τρί Νοέμ 20, 2012 9:29 pm
Ρε χαμένο , καλά τους την πέφτεις, αλλά εγώ και πολλοί άλλοι αλαλάξαμε βλήμα με την απουσία σου. Σενάρια παίξαν εδώ χαζούλα μου......
Είμαι τόσο ''αλλού'' , που θα μου πάει καιρό να συνέρθω με την ''παρουσία σου τώρα'', ρε Αθηνά μη το ξανακάνεις το κολπάκι το σό'ι'' μου μέσα. .... Με καταλαχτάρησες γαμώτο...... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #81225  από αθηνα47
 Τρί Νοέμ 20, 2012 9:37 pm
αχ σοφια μου δεν ηταν στο χερι μου να μην παω εκει μεσα.Την επεσα σε φαση κωματος ο κοματος και ανοιξα το ματι το αληθορο με εναν παιδαρο σκημενω απο πανω μου να με ψαχουμεβει.Δεν ειμαι σε φαση που λεω για σεξ αυτη την στυγμη δεν εχω κανει μπιτε μην ανησηχητε λεει αυτος σε καποιον απο πησωτου ειναι μια χαρα.Λιγο χαμενα τα εχει αλλα θα συνελθει και λεει ο απο πησωτου μην σκας ειναι μια χαρα χαμενα τα εχει μονημα.Τωρα πως βρεθηκα εκει πως καταφερε ο νικος και με σηκωσε και με πηγε εκει μια και ειμαι ορκα σε οργασμο και αυτος σαν τον αγιο νουφριο δεν μπορο να το καταλαβω ακομα.Δεν μπορεις να φανταστης ποσο μου καθησε λοξα να μην μπορω να σε δω απο κοντα.Την περημενα πως και πως την φαση αυτη.Μεχρη και κομοτηριο ειχα κανονηση να παω οχι για να με δεις ομορφη και να με αγαπησης αλλα για να βγω κουκλαρα στις φωτο την συληψης.Μακαρι να το ξανακανετε συντομα αυτο και να τα πουμε τελικος.
 #81226  από sofia13
 Τρί Νοέμ 20, 2012 9:52 pm
Ρε συ Αθηνούλα, χέσε μας να πούμε με την ψιλικοκό τάχα κουβεντούλα......... Σε παίρνω για τη συνάντηση του ''καφέ'' , δεν απαντάς....( μεγάλο φάουλ κορτιτσάκι), σκοτώνομαι να σε ψάχνω μην έπαθες τίποτα, πάλι δεν απαντάς.....
Τώρα ξεκουβαλήθηκες σινάμενη- κουνάμενη και μείς ας πούμε απίκω;
Ε, καλά με μουτζώσαν κάποιοι στον καφέ.....ηλιθειότερη του ηλιθειοτέρου........έτσι με χαρακτήρισαν.......δεν πειράζει Αθηνούλα, εσύ νάσαι καλά..................................................
 #81227  από αθηνα47
 Τρί Νοέμ 20, 2012 10:05 pm
σοφια σωρη αν σου προκαλεσα θεμα με την μη εμφανηση μου.Αλλα κοπελα μου αλλο το θεμα της ασθενειας και αλλο το ψιληκοκο.Το γεγονος οτι δεν μπορουσα να μπω μεσα τοσες μερες δεν ηταν στο χερι μου και αν αυτο ειναι λογος να με μαστιγωνης οκ τοτε σωρη
 #81230  από sofia13
 Τρί Νοέμ 20, 2012 11:18 pm
Σιγά ρε σύ μη μαστιγώνω κιόλας'' ξύπνα λουλούδι του δάσους....'' , σιγά........
Απλά συγχίζομαι .... πολύ όμως.....
Αντε καλά να είσαι και τα υπόλοιπα .... δε βαριέσαι ρε ΑΘΗΝΑ.... μήπως ανυπεράσπιστα φιλιά πάλι να στείλω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
 #81258  από sofia13
 Τετ Νοέμ 21, 2012 8:24 pm
Eκείνο το παλιό τραγούδι που λέει ( απο τη Μελίνα το άκουσα σε ταινία της)
...Εγινε πρεξήγηση κι΄εξήγηση δεν δώσαμε, το φίλο μας προδώσαμε....κ.λ.π
Ο.Κ ΑΘΗΝΑ, εκτιμώ πολύ ότι πήρες να μου εξηγήσεις....
Καταχάρηκα , ειδικά με τα σχόλια του Νίκου που ακουγόταν στο βάθος.....
Πραγματικά χάρηκα Αθηνά.
Δεν μας παίρνει να χάνουμε ούτε '' γνωστούς'' εκ' του μακρόθεν, πόσο μάλλον ''δικούς'' μας.
Ελπίζω αυτό το χαζοασβέστιο να καταφέρεις να το ανεβάσεις.... Αρκετά έχουμε στο κεφάλι μας. Και μη φοβάσαι ρε Μινέρβα , μη.... Αλλωστε κολώνει το πεζικό στην κατηφόρα;;;;
Τόσα και τόσα παθαίνουμε κατά καιρούς.....και πάλι όρθιες και με το βλέμμα στο ξημέρωμα πάμε.
Αυτοσαρκασμός , κέφι και τρέλα. Αλλιώς δεν βγαίνει η πόρνη η ζωή. Και σιγά μην την πάρουμε
και στα σοβαρά. Μάχαιραν έδωσες κυρά μου; Ε μάχαιραν θα λάβεις παλιο.......α.
φιλιά σε σένα πολλά, στο Νίκο σου συγκρατημένα γιατί ζηλεύεις κιόλας, άπειρα και δυνατά
στη Χριστίνα και τον Γίωργο ( τι τραβάνε και τα παιδάκια σου όμως με τέτοια μάνα ε;)
Θα βρεθούμε κάποτε ρε Αθηνά.....θά βρεθούμε.... και να δώ πόσα λεπτά θα μας αντέξουν
οι γ'υρω μας ''μαζί''...
Για την επόμενη '' ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ'' λέω, αλλά μη βιαζόμαστε καλά;
Στην Ελλάδα ζούμε και τα χρήματα κομάτι ζόρι στην εποχή μας.
Αντε τα λέμε Αθηνά μου....Φιλιά.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #81261  από αθηνα47
 Τετ Νοέμ 21, 2012 9:34 pm
σοφια μου συγνωμες μεταξη συνηδηπορως δεν λεει ειναι ολα ανεκτα και η μαλακηνση μια χαραααααααα.Και τα μιαλα στα καγκελα λεω εγω και οσο για την ζωη που ειναι πουτ@ν@ να την βγαλουμε στο κουρμπετι και να τα μαζεωουμε τα φραγκα.Τσαμπα θα μας πηδαει;;;;;;.Ειμαι με το ασβεστιο στα πατωματα τα μιαλα στα ταβανια και τα νευρα με την απορηψη της κολοεπιτροπης στα κοκκινα.Ακομα προσπαθω να βρω τη να τους γραψω.Με το ζωρη κρατιεμε η καημενη μην τους παραθεσω τις αποψης μου στο αναλητηκο και στην διαλεκτο του λυμανιου που τοσο καλα γνωρηζω.
 #81262  από sofia13
 Τετ Νοέμ 21, 2012 10:01 pm
Κοίτα κρατήσου λίγο Αθηνά, αυτοί του ΚΕΠΑ , ακριβώς επειδή είναι ΑΣΧΕΤΟΙ, μόνο ζημιά θα σου κάνουν.
Μεγαλύτερη εννοώ.
Στείλε κάποιο Π.Μ για βοήθεια σύνταξης κειμένου 'ενστασης. Μη πάς στα τυφλά και κυρίως άσε τα ''μπινελίκια'' μόνο για εδώ μέσα.
Κάποιον θα έχεις ''δεί'' που γράφει συγκροτημένα και οργανωμένα εδώ μέσα, δε μπορεί !!!
Στην ανάγκη , αν δε βρείς βοήθεια εδώ, κάτσε και γράψε μόνη σου, ότι ενίστασαι με την απόφασή τους αλλά εμπεριστατωμένα και με σοβαρό λόγο και επιχειρήματα...
Αντε, καλή τύχη.
Αλήθεια πότε πρέπει να καταθέσεις την ένσταση.;
Ασε το φόρουμ και συγκεντρώσου τώρα στην ένστασή σου..... Αντε......Φιλιά. :greetings-waveyellow:
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 38