• SIMBENOUN KAI AYTA..

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #1077  από LL--MM
 Σάβ Ιαν 10, 2009 11:53 pm
Σωστόοοος! Κυριακάτικα όμως ποιός απο δαύτους θα είναι εκεί; Πιστεύεις ότι θα τηλεφωνήσουν οι νοσοκόμες στον όποιο επιμελητή "σου" να χαλάσει το σαββατοκύριακό του για να σου δώσει εσένα στρεροειδή; βρές ένα που να εφημερεύει τουλάχιστον... Σου ευχόμαστε όλοι όλη τη δύναμη του κόσμου διότι όπως και να το κάνουμε, πας σ'ενα ναρκοπέδιο όπου συχνά αρνούνται την όποια διάγνωση. Το κεφάλαιο είναι το 28 του βιβλίου τους, εκτός από τα πολύ τεχνικά είναι για κοροϊδία. Χρησιμοποίησέ το άν μπορείς. Ηρεμία, και παλι περαστικά, και σύντομα να γυρίσεις υγειής και ακμαίος! ...Και καλό κουράγιο και στη γυναίκα σου...
 #1079  από dina
 Κυρ Ιαν 11, 2009 11:27 am
ΜΑΝΟς81 Ευχαριστα τα νεα απο τα αποτελεματα της μαγνητικης σου.Αφου πηρες την αποφαση να
κανεις την εισαγωγη περιμενε καλυτερα να ρθει η μερα Δευτερα. :roll:
Που να τρεχεις τωρα κι να εξηγεις :idea:
Καλη δυναμη :!:
 #1080  από litsa
 Κυρ Ιαν 11, 2009 4:00 pm
sto πεπαγνή χωρίς εφημερία δεν κάνουν εισαγωγή !! το έχω ζήσει!!
γιαυτό πήγαινε όταν εφημερεύει...
είμαστε μαζί σου!!
 #1099  από manos81
 Τετ Ιαν 14, 2009 8:34 pm
KALISPERA KAI APO EMENA KSANA EDO ME ENA NEO XAMOGEO KAI MIA ALI EPLIDA.KATARXIN OPIOS THELEI NA KANEI EISAGOGI KYRIAKI KAI XORIS EFIMERIA EINAI APLO..THA PAROUN PAREA TIN GYNEKA MOU TIN MANA MOU KAI TIN PETHERA MOU (PARALIGO NA FEROUNE TA SEKIOURITI NA MAS PETAKSOUN EKSW APO TIS FONES)KAI TOTE KANEI TO MAGIKO H PETHERA MOU KAI LEEI...LIGA LOGIA MARESOUN KAI PIO POLI TA ERGA. FERTE MOU TO KINITO MOU KAI ARXISE KAI EPERNE ASXETA NOUMERA.SE 10 LEPTA EIXAN STROSEI KRAVATI EIXAN SINENOITHEI ME TON GIATRO KAI ARXIZA KORTIZONI)
TESPA
HMOUN ASXIMA.ME TO KAROTSAKI PIGA MEXRI TIN NEYROLOGIKI KAI MOLIS SIKOTHIKA ME KRATAGE ENA ATOMO KAI O TOIXOS TIN DEUTERI MERA MONO O TIXOS TIN TRITI ME KRATAGAN TA PODIA MOU ALA KOURAZONTAN LIGAKI...E KE SIMERA SIKOTHIKA APO TIS 6 TO PROI APO TIN AGONIA MOU NA DW AN MPORW NA KANW KATI PARAPAW..EIMOUN KALITERA.
THA PERNW 15 MERES KORTIZONI APO TO STOMA GIA PIO OLOKLIROMENI EPOULOSI KAI APO DEYTERA KSANAMPENW STO CLAB TOU BETAFERON....
MAKARI NA TA PAW KALA!
MIN SAS ZALISW KATEYTHIAN THA TA LEME..PIRA KAI 15 MERES ADIA APO TI DOULIA..OLA KALA ;)
 #1100  από litsa
 Τετ Ιαν 14, 2009 9:59 pm
Μπράβο Μάνο!! χαίρομαι που είσαι καλύτερα!! και μάλιστα ανταποκρίθηκες στην κορτιζόνη. όλα θα πάνε καλά και χαλάρωσε τώρα, ξεκουράσου και τελικά ... τα κανάλια και οι απειλές κάνουν δουλειά!!
στην ελλαδίτσα είμαστε.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ!!
 #1104  από Παναγιώτα
 Πέμ Ιαν 15, 2009 10:14 am
makari na eisai kala mano kai na milame..oloi exoume thn idia pa8hsh kai katalabainoume k eimaste konta sou ...mhn fobasai ola 8a pane kala k panta 8a uparxoun an8rwpoi edw mesa pou 8a se katalabainoun k 8a einai konta sou..OLA 8A PANE KALA ;)
 #1105  από manos81
 Πέμ Ιαν 15, 2009 10:16 am
KSERETE TI ME FOVISE POLI?? OTI EKANA TYSABRI KAI DEN MPOROUSA NA KANW XRISI STEROIDON SE MIA ANAPANTEXI OSI..EPREPE NA EXEI PERASEI I DRASI TOU FARMAKOU GIA NA KANW KORTIZONI.ETSI TO AFISA PERIMENONTAS KAI TA IDA LIGO SKOURA..FOVITHIKA MIN MOU EXEI KANEI KAPIA VLAVEI POU THA HTAN DISKOLO NA ANTIDRASEI H KORTIZONI.EYTIXOS POU ANTAPOKRITHIKE H KORTIZONI OXI 100% ALA ENA 75% PISTEVW..
 #1107  από heidi
 Πέμ Ιαν 15, 2009 10:45 am
Μάνο,μπράβο....Εϊσαι πάλι μαζί μας και είσαι καλύτερα!Θα περάσουν όλα και θα ξαναβρείς τους καθημερινούς ρυθμούς σου.Εϊπαμε ,οι χιονοθύελλες είναι για τις οροσειρές!!Trysabi,στεροειδή και κορτιζόνη δεν πάνε μαζί;;;Εγώ κάνω betaferon,αλλά δεν μου έχουν πεί ότι πρέπει να αποφεύγονται συνδυασμοί φαρμόκων.Ίσως με την betaferon δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα. Να είσαι καλά και δυνατός, πάντα....
 #1108  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Ιαν 15, 2009 12:48 pm
Καλημέρα HEIDI επειδή για δύο περίπου χρόνια κάνω THYSABRI σου λέω ότι αποκλείεται η χορήγηση του μαζί με BETAFERON . Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω τον λόγο . Ακόμα για να καθαρίσω απο την ιντερφερόνη και να ξεκινήσω thysabri μου χορηγούσαν ενδοφλέβια για έξι μήνες κορτιζόνη . Αυτά και εις άλλα με υγεία . Τελικά μπορώ να πω ότι είμαι λίγο μπούφος .