Nαί, βέβαια. Αλλά να το να περιθωριοποιούμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ατομα στην κατάσταση των οποίων κινδυνεύουμε να βρεθούμε, αγγίζει τα όρια του παραλόγου. ΔΕΝ Θ'ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ επιδή δε μπορούμε να βλέπουμε τον άλλο που είναι ήδη καθηλωμένως μέσα, δυστυχώς. Η σκλήρυνση δεν είναι λοιμώδης νόσος. Αν ήταν, τέτοιες αντιδράσεις θα δικαιολογούνταν, ΙΣΩΣ. Αλλάσπό τη στιγμή που ακόμα και τους φορείς του έηντς αποδεχόμαστε, γιατί εμείς να είμαστε διαφορετικοί; Και όλοι το έχουμε λίγο-πολύ υποστεί, και όταν συμβαίνει μεταξύ μας είναι ακόμα πιό επίπονο... 
Να σας θυμίσω τη σοφή ρήση, ή μάλλον πρακτική, του βασιλιά Δαϋίδ: Ναι, ναι, αυτόν που τον μαθαίναμε στην 3η δημοτικού, στην Παλαιά Διαθήκη:
"Οι καλύτεροι φίλοι μου είναι οι εχθροί των εχθρών μου"
Νίκ, Η κοινωνία μας δεν προβλέπει τις αξίες και άλλα αγαθά που αναφέρεις. Ας ενωθούμε, τουλάχιστον, στο χαμηλό αυτόν παράγοντα, προς ίδιον όφελος, δηλαδή, απλή επιβίωση.
Kαί όχι, δεν μπορούμε ν'αποκλείσουμε το ότι θα βρεθούμε στο καροτσάκι, ίσως αυτό που θα έπρεπε να μας φοβίζει παραπάνω είναι το πως θα μας φέρονται οι άλλοι άμα βρεθούμε εκεί
Και, Σία μου, άν έχεις καλύτερη πρόταση, την ακολουθώ ευχαρίστως...
Η γιαγιά η Κασσάνδρα

Να σας θυμίσω τη σοφή ρήση, ή μάλλον πρακτική, του βασιλιά Δαϋίδ: Ναι, ναι, αυτόν που τον μαθαίναμε στην 3η δημοτικού, στην Παλαιά Διαθήκη:
"Οι καλύτεροι φίλοι μου είναι οι εχθροί των εχθρών μου"
Νίκ, Η κοινωνία μας δεν προβλέπει τις αξίες και άλλα αγαθά που αναφέρεις. Ας ενωθούμε, τουλάχιστον, στο χαμηλό αυτόν παράγοντα, προς ίδιον όφελος, δηλαδή, απλή επιβίωση.

Kαί όχι, δεν μπορούμε ν'αποκλείσουμε το ότι θα βρεθούμε στο καροτσάκι, ίσως αυτό που θα έπρεπε να μας φοβίζει παραπάνω είναι το πως θα μας φέρονται οι άλλοι άμα βρεθούμε εκεί

Ίσως το μόνο αισιόδοξο για εμάς τους νεώτερους με ΣΚΠ είναι ότι την τελευταία 15ετία υπάρχουν φάρμακα που αντιμετωπίζουν την ασθένεια και ο θεός βοηθός.Συγγνώμη, οι παλαιότερα διαγνωσμένοι, είναι παιδιά κατώτερου θεού; Σ'αυτόν τον κατώτερο δε μπορώ εγώ να πιστεύω, αφού είναι και κατώτερος

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Για να επικρατήσει το κακό, αρκεί όλοι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα Εdmund Burke