• ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΤΟ

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #12207  από mary_d_ath
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 2:12 pm
:lol: :lol: :lol:
Έλεγα να το πουλήσουμε για να βγάλουμε και χρήματα για το ταξίδι, αλλά μάλλον θα είναι πολύ καλύτερα αν το καπνίσουμε!!
Εγώ προσωπικά θα κάνω πολλά και θα πάω "ζαβλακωμένη" στο "χειρουργείο", δε γίνεται αλλιώς!! Είμαι "κότα" με αυτά τα ιατρικά!! :lol: :lol:
 #12209  από LL--MM
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 2:44 pm
Kαλέ, φλουριά κάνει το δέντρο του καφενείου; :o Κι εγώ που πίστευα ότι δεν φυτρώνανε στα δέντρα... :shock: Ρωτήστε τουλάχιστον καμιά επιπροσθετη πληροφορία πριν πάτε... :roll: Δε σας έχουμε και για αρνιά στη σφαγή... :cry:

Εδώ όμως πρέπει να ομολογήσουμε οτι στο μέηλ που έστειλε στο Φώτη ο γιατρός αυτος, φαίνεται πολύ πιο συγκρατημένος απ' όσο όλοι εσείς μαζί...

Σας εύχομαι καλες διακοπές στην τουριστική Ιταλία!!! 8-)

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Νοέμ 26, 2009 3:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #12211  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 2:50 pm
Κατερινα Ιταλικα δεν μιλω αλλα ξερω απεξω και ανακωτα ολη την περιοχη και την "κυκλοφορια" της ;)
Η προταση μου ειναι να μιλησουμε λιγο παραπανω με τους γιατρους μας για την περιπτωση και αφου περασουν οι γιορτες και συλλεξουμε και συγκρινουμε τις προτασεις και τα δεδομενα, κανονιζουμε μια "βολτιτσα" (αν συλλεκτικα αποφασισουμε τοτε το οκ)

Οσο για τα ξενοδοχεια, δεν χρειαζεται να κλειστουν απο εδω. Κοστιζουν εδω πανακριβα, ενω επι τοπου βρισκεις καταπληκτικα με 70 ευρω το μονοκλινο μαξιμουμ

Τι λετε για την προταση μου ?? :(
 #12213  από mary_d_ath
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 2:57 pm
Ναι, να πάμε!! Μετά τα γενέθλιά μου όμως!! Θέλω να κλείσω τα 23 πρώτα για να κάνω κάτι που θέλω (να πάω να παίξω στο καζίνο, να βγάλω και τα λεφτά εκεί!! :lol: :lol: ) και μετά ποιος μας πιάνει!!
Το σκέφτομαι σοβαρά να κοιτάξω τις φλέβες μου σε πρώτη φάση, τη δε δεύτερη φάση της "σφαγής" είναι που φοβάμαι σαν ιδέα προς το παρόν!! :lol: :lol:
 #12214  από Κατερίνα
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 3:07 pm
Θέλω κι εγώ να μιλήσω στο νευρολόγο μου,να δω τι θα μου πει και να τσεκάρω και τις φλέβες,μην πάω και πω γειά σας ήρθα και δεν έχω τπτ βουλωμένο... :D ρεζίλι...
Όπως κατάλαβες Γιάννη,μας αρέσει πολύ η ιδέα σου!Πρέπει μέχρι τότε βέβαια πρέπει να βρω άλλες 2 δουλειές... :( :roll:
Μακάρι να είναι η καλύτερη βολτίτσα που θα κάνουμε ποτέ... :P
 #12217  από LL--MM
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 3:33 pm
Μa così, ache a me mi piacerebbe la idea di Giovanni: E è tutto chò che io ho detto per la preparazione del viaggio della fellicità!!!

Μετάφραση: Mα έτσι, και εμένα θα μου άρεσε η ιδέα του Γιάννη: Και είναι αυτό που είπα κι εγώ για την προετοιμασία του ταξιδιού της ευτυχίας!!!
 #12218  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 4:47 pm
ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ

mary_d_ath
Δημοσιεύσεις: 587 Ναι, να πάμε!! Μετά τα γενέθλιά μου όμως!! Θέλω να κλείσω τα 23 πρώτα για να κάνω κάτι που θέλω (να πάω να παίξω στο καζίνο, να βγάλω και τα λεφτά εκεί!! ) και μετά ποιος μας πιάνει!!
Το σκέφτομαι σοβαρά να κοιτάξω τις φλέβες μου σε πρώτη φάση, τη δε δεύτερη φάση της "σφαγής" είναι που φοβάμαι σαν ιδέα προς το παρόν!!
ΗΡΕΜΗΣΕ ΜΑΡΑΚΙ! ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ! ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ "ΣΦΑΓΗ" ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΕΡΕΥΝΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ83
Δημοσιεύσεις: 110 Θέλω κι εγώ να μιλήσω στο νευρολόγο μου,να δω τι θα μου πει και να τσεκάρω και τις φλέβες,μην πάω και πω γειά σας ήρθα και δεν έχω τπτ βουλωμένο... ρεζίλι...
Όπως κατάλαβες Γιάννη,μας αρέσει πολύ η ιδέα σου!Πρέπει μέχρι τότε βέβαια πρέπει να βρω άλλες 2 δουλειές...
Μακάρι να είναι η καλύτερη βολτίτσα που θα κάνουμε ποτέ...
Α ΜΠΡΑΒΟ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ! ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΛΗ ΒΟΛΤΙΤΣΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ

LL--MM
Δημοσιεύσεις: 811 Μa così, ache a me mi piacerebbe la idea di Giovanni: E è tutto chò che io ho detto per la preparazione del viaggio della fellicità!!!

Μετάφραση: Mα έτσι, και εμένα θα μου άρεσε η ιδέα του Γιάννη: Και είναι αυτό που είπα κι εγώ για την προετοιμασία του ταξιδιού της ευτυχίας!!!
ΑΓΑΠΗΤΗ LL--MM, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ (ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ), ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΣΑΝ "ΤΑΞΙΔΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ". ΟΧΙ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ "ΞΕΣΗΚΩΣΩ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ
ΑΠΛΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ INTERNET
ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ????? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΜΕ. ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΡΧΙΚΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
CHILL OUT WOMAN ;)
 #12219  από Fotis
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:03 pm
Αν ήταν στην Νέα Ζηλανδία, θα είχα ήδη πάει να τον βρω. Την Άνοιξη που είχα πάθει την πρώτη μου ώση, προγραμμάτιζα ταξίδι το Πάσχα στην Ν. Ζηλανδία. Το έχασα εξαιτίας της ΠΣ (μου αρέσει τελικά περισσότερο το ΠΣ από το ΣΚΠ) και δεν της το συγχωρώ της κυρίας.

Γενικότερα τώρα παιδιά, ας μαζέψουμε ορισμένες γνώμες γιατρών (εκτός νευρολόγων που δεν περιμένω να είναι θετικοί), ας περιμένουμε λίγο τις εξελίξεις και μετά βουρ. Άλλωστε σε άλλες χώρες που υπάρχουν πιο οργανωμένες κοινότητες με το ίδιο πρόβλημα, ήδη πιέζουν για να διασταυρωθεί η αποτελεσματικότητα της μεθόδου. Οπότε θα έχουμε νεότερα πιστεύω σχετικά σύντομα.
 #12221  από soulla
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:11 pm
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕς ΦΟΡΕς ΕΠΕΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΑ :?: ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΚΛΑΨΑ :?: ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ :?: ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ :x ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ :cry: Η ΕΡΕΥΝΑ ΟΜΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ :roll: ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΤΟΥς ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ :lol: ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΑΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕ ΛΙΓΑΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ :lol: ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ :?: mary please βρες το :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9