• gamw to kerato

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10983  από mary_d_ath
 Κυρ Νοέμ 01, 2009 4:26 pm
Γενικά, θα πρέπει όλοι οι άνθρωποι να κοιτάμε και λίγο τον εαυτό μας και ό, τι μας ενοχλεί να το αλλάζουμε, έστω να προσπαθούμε!!
Τώρα για το "όσο πιο λίγα καταλαβαίνει κάποιος, τόσο πιο καλά" σε αυτό είμαι λίγο αμφιταλαντευόμενη, κάποιες φορές είμαι υπερ και κάποιες κατά.
 #10985  από Thor
 Κυρ Νοέμ 01, 2009 6:26 pm
Εχεις δικιο βρε Νικολάρας και εγω κατα καιρους τα παιρνω
Με τον κοσμο που με κοιτα σαν εξωγηινο οταν περπαταω
Με τους συγγενης που χαιρονται εφοσον δεν τους αγγιζει
Με κοσμο που κοτσομπολευει πισω απο την πλατη μου
Με την γειτονιασσα που φοβαται μην μπλεξει η κορη της μαζι μου.
Γενικα ειμαστε μια άκρως ρατσιστικη κοινωνια

Αλλα κουραγιο τι αλλο να πω
Σαν βγεις στον πηγαιμό για την ΣΚΠ
να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος
γεματος με περιοδους υφεσης κρισεων γεματος γνωσεις ψυχικες
Τους νευρολογους και τους ιατρικους επισκεπτες
τον θυμωμενο εαυτο σου μην φοβασαι
τετοια στον δρομο σου ποτε σου δεν θα βρεις....
κτλ κτλ.

Καλη δυναμη
 #11007  από nikolaras
 Δευ Νοέμ 02, 2009 2:30 am
File thor k egw exw dikio k h allh exoun dikio ... San atomo eimai dinato alla dn mporw na palepsw me ta podia m ... |Exw skeftei na fugw israhl gia blastokuttara alla dn to kanw ... Exw bare8ei tin kleisoura pragmatika ... Apo tote p to apoktisa klegomai ;/ K pistepsteme dn maresei ka8olou na klegomai k na exw ton ka8e blaka na me leipate p klegomai .. Alla ti na kanw prospa8w na antapeksel8w k na noiwsw kala k na bgainw .. Alla otan me koitane perierga 8elw na ximiksw k as me deiroune :@ :@
 #11020  από manos81
 Δευ Νοέμ 02, 2009 1:39 pm
NIKO NEATERTAL MIN ARXISEIS NA DERNEIS TOUS ANTHROPOUS GIRO SOU...ASTOUS NA KITAZOUN..OTAN I MIRA XTIPISI TI DIKIA TOUS PORTA THA SE THIMOUNTE KAI THA ESTANTHOUN ASXIMA..O PSEFTO IKTOS KAI KOROIDIA KAI I LIPISI MERIKES FORES POU NIOTHOUN THA GIRISEI PANO TOUS KAI EINAI XIROTERO GIATI AUTA EPISTREFOUN ME TIPSEIS POU DEN MPOREIS NA TIS VGALEIS APO TO MIALO SOU POLES FORES..

TI EIME RE POUSTI TELIKA FILOSOFOS?
 #11021  από soulla
 Δευ Νοέμ 02, 2009 1:51 pm
ο χειροτερος πολεμος ειναι αυτος που δεν εχει ξεκινησει ακομα :o τουλαχιστο εμεις ξερουμε τον αντιπαλο μας μακαρη να μην τους δωσει ο θεος αγνοηστε :lol:
 #11031  από soulla
 Δευ Νοέμ 02, 2009 4:30 pm
νομιζω δεν χρειαζεται το ξυλο :lol: δεν ειμαστε κριτες για να κρινουμε εμεις τους αλλους αλλωστε για αυτους ειμαστε αρρωστοι ανθρωποι :o τουλαχιστο εμεις ανηκουμε στο ειδος τω ν ανθρωπων και οχι των ζωων :lol: πολλοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι αλλα την αθανασια δεν την κερδισε κανεις :lol: αν δεν πονεσουν οι ανθρωποι δεν μπορουν να συμμεριστουν τον πονο κανενος δηστυχως ουτε του ιδιου τους του αδερφου
 #11032  από Thor
 Δευ Νοέμ 02, 2009 5:29 pm
Το θεμα ειναι τι κανουμε απο εδω και στο εξης φιλε κρητικε
Σκεφτομουν για κεντρο αποκαταστασης εδω Αθηνα
http://www.filoktitis.com.gr/
Υπαρχουν και Κρητη
http://www.olympion-sa.gr/index.php?opt ... &Itemid=62
απλα ειμαι επιφυλακτικος προς το παρον τουλαχιστον
μηπως το τραβανε πολυ για βγαλουν χρημα κτλ
Ισως αμα εχει ωραια γκομενακια
 #11040  από αλεξανδρος1
 Δευ Νοέμ 02, 2009 6:44 pm
Φίλε νικολάρα σου είπα τι πρέπει να κάνεις. Ένα μπουκαλάκι τσίπουρο και 2 μωρά απο τα καλά και να δείς που θα βγάλεις φτερά στα πόδια. Εαν σε κοιτάνε κάπως μία φορά κοίταξε τους και εσύ δέκα.