• καφες πρωι καθημερινης ιδεες & συμμετοχες

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #127974  από Criss
 Πέμ Μάιος 18, 2017 10:39 am
Καλημέρα παιδιά. Καιρό έχουμε να τα πούμε. Σας ενημερώνω ότι την Κυριακή 21\5 και ώρα 11.30 γίνεται ομιλία με θέμα φυσικοθεραπεία και σκπ στην Ηλιούπολη Βουλιαγμένης 507 και Λεωνιδίου 1. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Είναι μία καλή ευκαιρία να ξαναβρεθούμε. Καλή μέρα σε όλους, και ελπίζω να σας δω εκεί.
 #128128  από Criss
 Δευ Ιουν 12, 2017 12:06 pm
Καλημέρα παιδιά. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Η επόμενη συνάντηση πειράζει αν θα είναι πάρτυ; Η ιδέα δεν είναι δική μου, είναι προσφορά του συλλόγου. Η συνάντηση λοιπόν είναι για το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 20:30 στο Πάρκο Φλοίσβου. ΠΡΟΣΟΧΗ! Υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 21/6! Ελπίζω να τα πούμε όλοι εκεί! Ενημερώστε όμως πόσοι θα συμμετάσχετε για να μην πάω πάλι μόνο εγώ με τον Στάθη!
Να έχετε όλοι μία υπέροχη μέρα!
 #128153  από Criss
 Δευ Ιουν 19, 2017 11:20 am
Παιδιά καλημέρα. Ως συνήθως έκανα μισή δουλειά. Για την εκδήλωση στο πάρκο Φλοίσβου που σας έγραψα το τηλέφωνο για τη δήλωση συμμετοχής είναι το: 210-9600131. Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει τίποτα άλλο. Να έχετε όλοι μία υπέροχη μέρα!