soulla δεν θελω τετοια!
ααααααα θα σε μαλωσω!
ααααααα θα σε μαλωσω!
Η ζωή... είναι ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
mary_d_ath έγραψε:Αχ... Θυμάμαι που παλιά καυχιόμουν ότι είχα μνήμη ελέφαντα, τώρα όμως πολλές σπαστικές φορές (γιατί δε συμβαίνει πάντα)νομίζω ότι είμαι χρυσόψαρο!pwwwwwwwwwwwwwwww epitelous enas antrwpos na mporw na ekfrastw..........etsi einai glukia mou opws ta les....malakies mas balan sto trypaki k emeis mphkame....dld paliotera pou eixan skp k de to 3eran pathan tpt?an exeis fb tha xarw n ta poume k apo kei filia
Πολύ σπαστικό!!
Να πας να πεις κάτι σοβαρό πάνω στην κουβέντα και εκεί που ανοίγεις το στόμα σου και πας να αρθρώσεις τις λέξεις, φεύγει!! Δεν θυμάσαι τι ήθελες να πεις!! (αυτό μου συμβαίνει πολύ συχνά)
Και όταν το είχα αναφέρει στη νευρολόγο μου, μου είπε αυτό που επεσήμανε και η LL--MM, "μήπως έχεις κατάθλιψη;".
Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, δηλαδή...![]()
Εμείς τα δημιουργούμε όλα και για τα περισσότερα είναι απλά η ιδέα μας!!
Παιδιά, είμαστε κατά φαντασίαν ασθενείς!! Αυτό πάνε να μας πείσουν!! Οι μαγνητικές και τα απομυελινωμένα τμήματα του εγκεφάλου μας δε μας επηρεάζουν, γιατί στη σύγχρονη εποχή που είμαστε με τα τόσα όπλα-φάρμακα, δεν πρόκειται να πάθουμε τίποτα απολύτως!
Και οι ασπρίλες στον εγκέφαλό μας είναι απλά διακοσμητικά "λουλουδάκια"!!
Και αν γκρινιάξουμε καμία φορά, γιατί άνθρωποι είμαστε, δεν μπορούμε να βαράμε συνεχώς ενέσεις στο αμίλητο, θα έρθουν να μας υπενθυμίσουν ότι δεν έχουμε τίποτα και τα μεγαλοποιούμε εμείς!!
Τα έχω πάρει τώρα...