• ΙΛΛΙΓΓΟΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #12479  από Giota
 Τετ Δεκ 02, 2009 3:27 pm
αυτη τη φορα δεν την γλιτωνω. κατι θα μου αφησει κληρονομια. δεν αντεχω αλλο. ειναι πολυ επωδυνος αυτος ο κολ..... ιλιγγος.
 #12487  από sofi
 Τετ Δεκ 02, 2009 9:15 pm
:DGIOTA ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΤΑΙ :D
:D ΕΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ :D
:D ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ :D
 #59516  από evdokia
 Σάβ Σεπ 10, 2011 2:24 pm
Συγνώμη παιδιά για την χρονολογική καθυστέρηση στην δημοσίευση αυτή...αλλά επειδή παλεύω με τα ίδια...μπορείτε να μου πείτε πώς πάτε;
Ο πόνος/βοητό στα αυτιά; Προβλήματα με τα μάτια μετά τους ιλλίγγους; Εγώ δεν μπορώ να διαβάσω να δώ τηλεόραση πάνω απο έναν χρόνο τώρα. Στα οπτικά και ακουστικά δυναμικά μου βρέθηκε "παράταση σήματος". Κανένας δεν μου έχει μέχρι τώρα τι έχω.
 #59548  από pelopidas
 Σάβ Σεπ 10, 2011 8:25 pm
evdokia έγραψε:Συγνώμη παιδιά για την χρονολογική καθυστέρηση στην δημοσίευση αυτή...αλλά επειδή παλεύω με τα ίδια...μπορείτε να μου πείτε πώς πάτε;
Ο πόνος/βοητό στα αυτιά; Προβλήματα με τα μάτια μετά τους ιλλίγγους; Εγώ δεν μπορώ να διαβάσω να δώ τηλεόραση πάνω απο έναν χρόνο τώρα. Στα οπτικά και ακουστικά δυναμικά μου βρέθηκε "παράταση σήματος". Κανένας δεν μου έχει μέχρι τώρα τι έχω.

εχεις χενφα!
 #59630  από triton
 Δευ Σεπ 12, 2011 5:51 pm
Παρόμοιο θέμα είχα αναρτήσει κι εγώ, δεν ήξερα αν ο ίλιγγος είναι από το αυτί ή από τη ΣΚΠ

Πήγα σε άλλον ΟΡΛ ο όποίος μου βρήκε ότι τα αυτιά μου είναι μια χαρά και ότι ο ίλιγγος δεν είναι από Λαβύρινθο όπως μου έλεγε ο προηγούμενος καραγκιόζης ΟΡΛ (δεν μας φτάνουν οι νευρολόγοι τώρα αποδεικνύονται ότι υπάρχουν πολοί άσχετοι και ΟΡΛ).
Τεσπα, αυτό που μένει να δω είναι στη μαγνητική που θα κάνω τον Δεκέμβρη όπως κάθε χρόνο αν υπάρχει νέα εστία ή όχι. Πέρυση η μαγνητική είχε δείξει νέα εστία στον εγκέφαλο μετά τον ίλιγγο, ο νευρολόγος βέβαια επέμενε ότι ο ίλιγγος είναι ασχετος με την εστία αλλά αυτός οφείλεται σε λαβύρινθο.

Πελοπίδα, και σε μένα είχες πει ότι πιθανότατα ο ίλιγγος προκαλείται από ΧΕΝΦΑ.
Που ξέρεις ότι η ΧΑΕΝΦΑ προκαλέι ιλίγγους?

Είναι μια πολύ πιθανή εξήγηση αλλά δεν έχω δει πουθενά μαρτυρίες για ίλιγγο από χενφα.
 #59632  από pelopidas
 Δευ Σεπ 12, 2011 7:49 pm
triton έγραψε:Παρόμοιο θέμα είχα αναρτήσει κι εγώ, δεν ήξερα αν ο ίλιγγος είναι από το αυτί ή από τη ΣΚΠ

Πήγα σε άλλον ΟΡΛ ο όποίος μου βρήκε ότι τα αυτιά μου είναι μια χαρά και ότι ο ίλιγγος δεν είναι από Λαβύρινθο όπως μου έλεγε ο προηγούμενος καραγκιόζης ΟΡΛ (δεν μας φτάνουν οι νευρολόγοι τώρα αποδεικνύονται ότι υπάρχουν πολοί άσχετοι και ΟΡΛ).
Τεσπα, αυτό που μένει να δω είναι στη μαγνητική που θα κάνω τον Δεκέμβρη όπως κάθε χρόνο αν υπάρχει νέα εστία ή όχι. Πέρυση η μαγνητική είχε δείξει νέα εστία στον εγκέφαλο μετά τον ίλιγγο, ο νευρολόγος βέβαια επέμενε ότι ο ίλιγγος είναι ασχετος με την εστία αλλά αυτός οφείλεται σε λαβύρινθο.

Πελοπίδα, και σε μένα είχες πει ότι πιθανότατα ο ίλιγγος προκαλείται από ΧΕΝΦΑ.
Που ξέρεις ότι η ΧΑΕΝΦΑ προκαλέι ιλίγγους?

Είναι μια πολύ πιθανή εξήγηση αλλά δεν έχω δει πουθενά μαρτυρίες για ίλιγγο από χενφα.

οκ, διαβασε λιγο ακομα!
ρωτουν για ζαλη και σφυριγμα στο αυτι, πολλοι ρωτουν και για ιλιγγο
αλλα βασικα κανε εναν υπερηχο
αν λοιπον βρεθει κατι (που θα βρεθει), τοτε τι θα κανεις?
αυτο σκεψου και πραξε
 #60331  από triton
 Τρί Σεπ 20, 2011 1:48 pm
To Antivom δεν κάνει τίποτα, εμένα το μόνο που με βοήθησε είναι το Vertigo Vomex
 #60341  από βικυ
 Τρί Σεπ 20, 2011 3:09 pm
Την πρωτη μερα που θα παρω Vertigo Vomex εχω βελτιωση.
Την 3η ,το πολυ την 4η ημερα η ζαλη εχει φυγει τελειως........μετα εχω ενα κεφαλι "καζανι" για πολυυυυυυ καιρο αλλα οχι ζαλη.Τωρα παιρνω ribrain και diertina 6mg γιατι ο ιλιγγος προερχεται απο τον λαβιρυνθο με την ελπιδα να "ελαφρυνει" το κεφαλι ...μετα απο μια εβδομαδα ειμαι ηδη καλυτερα.
antivom 16mg δεν εχω παρει.
 #60650  από βικακι
 Δευ Σεπ 26, 2011 11:42 am
Εγω για τον ίλιγγο παιρνω stugeron και οι νευρολογοι μου ειπαν οτι δεν ευθύνεται η σ.κ.π.
Με τα χαπια ειμαι καλυτερα .Ουτε και για αυχενικο μου ειπαν αφου έχω εναν απλο ευθειασμο.
Το κεφαλι σας και ο αυχενας δεν ποναει;
Τυχαιο που μας πιανει ολους ιλιγγος;Δεν νομιζω!!
 #60655  από pelopidas
 Δευ Σεπ 26, 2011 1:00 pm
ναι, ετσι ειπαν λοιπον?
πως ομως εξηγουν οτι μετα το μπαλονακι, περασαν ολα?
και ο ιλιγγος, και η ζαλη, και ο πονοκεφαλος και το αυχενικο?