αυτη τη φορα δεν την γλιτωνω. κατι θα μου αφησει κληρονομια. δεν αντεχω αλλο. ειναι πολυ επωδυνος αυτος ο κολ..... ιλιγγος.

Σκλήρυνση κατά πλάκας
evdokia έγραψε:Συγνώμη παιδιά για την χρονολογική καθυστέρηση στην δημοσίευση αυτή...αλλά επειδή παλεύω με τα ίδια...μπορείτε να μου πείτε πώς πάτε;
Ο πόνος/βοητό στα αυτιά; Προβλήματα με τα μάτια μετά τους ιλλίγγους; Εγώ δεν μπορώ να διαβάσω να δώ τηλεόραση πάνω απο έναν χρόνο τώρα. Στα οπτικά και ακουστικά δυναμικά μου βρέθηκε "παράταση σήματος". Κανένας δεν μου έχει μέχρι τώρα τι έχω.
triton έγραψε:Παρόμοιο θέμα είχα αναρτήσει κι εγώ, δεν ήξερα αν ο ίλιγγος είναι από το αυτί ή από τη ΣΚΠ
Πήγα σε άλλον ΟΡΛ ο όποίος μου βρήκε ότι τα αυτιά μου είναι μια χαρά και ότι ο ίλιγγος δεν είναι από Λαβύρινθο όπως μου έλεγε ο προηγούμενος καραγκιόζης ΟΡΛ (δεν μας φτάνουν οι νευρολόγοι τώρα αποδεικνύονται ότι υπάρχουν πολοί άσχετοι και ΟΡΛ).
Τεσπα, αυτό που μένει να δω είναι στη μαγνητική που θα κάνω τον Δεκέμβρη όπως κάθε χρόνο αν υπάρχει νέα εστία ή όχι. Πέρυση η μαγνητική είχε δείξει νέα εστία στον εγκέφαλο μετά τον ίλιγγο, ο νευρολόγος βέβαια επέμενε ότι ο ίλιγγος είναι ασχετος με την εστία αλλά αυτός οφείλεται σε λαβύρινθο.
Πελοπίδα, και σε μένα είχες πει ότι πιθανότατα ο ίλιγγος προκαλείται από ΧΕΝΦΑ.
Που ξέρεις ότι η ΧΑΕΝΦΑ προκαλέι ιλίγγους?
Είναι μια πολύ πιθανή εξήγηση αλλά δεν έχω δει πουθενά μαρτυρίες για ίλιγγο από χενφα.