• Την Προσοχή σας σχετικά με το NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #114509  από maria E
 Πέμ Ιαν 14, 2016 10:14 pm
Τι ρεζιλικια ειναι αυτα καλε?Δεν παμε καλα...
Τι εχει να απαντησει αυτος ο κυριος και οι συνεργατες του,την εταιρια των οποιων εμπιστευτηκαμε και πληρωσαμε?
 #114512  από billios
 Πέμ Ιαν 14, 2016 11:16 pm
Που εισαι βρε λοστρομε !
(μην μου παρεξηγηθεις τωρα ! τιτλος ευγενειας ειναι μπροστα στα υπολοιπα που εχω κατα νου..)
Πρεπει να πεις κατι αν εχεις λιγη αλογομυγα πανω σου,εχεις ??
 #114513  από ΝΤΙΑΝΑ
 Πέμ Ιαν 14, 2016 11:37 pm
Κατα τη γνωμη μου,παιδια,δεν πρεπει να καταδικασουμε και το προ'ι'ον.Αλλο η επιστημονικη ομαδα που το δημιουργησε και αλλο η εταιρεια που το προωθει.Δυστυχως η καταναλωτικη κοινωνια μας σε συνδυασμο με τη σηψη των ανθρωπων εξαιτιας του κερδους,τετοια φαινομενα εχει να παρουσιασει!
 #114515  από adrCy
 Παρ Ιαν 15, 2016 1:35 am
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:Κατα τη γνωμη μου,παιδια,δεν πρεπει να καταδικασουμε και το προ'ι'ον.Αλλο η επιστημονικη ομαδα που το δημιουργησε και αλλο η εταιρεια που το προωθει.Δυστυχως η καταναλωτικη κοινωνια μας σε συνδυασμο με τη σηψη των ανθρωπων εξαιτιας του κερδους,τετοια φαινομενα εχει να παρουσιασει!
ο εν λόγω "κύριος" ανήκει στην επιστημονική ομάδα που το δημιούργησε.
team
 #114519  από Κώστας
 Παρ Ιαν 15, 2016 9:09 am
litsa έγραψε: ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία για το τι έκανε.

Να μας πει συγνώμη, γιατί θεώρησε ότι είμαστε τι??
Χαμηλής νοημοσύνης?? Ασθενείς? Ποναμε? Ότι ψαχνομαστε?? Ότι μας κυνηγάει το σύστημα? Ότι είμαστε εμεις οι άλλοι?? Ότι, για ότι έχουμε καταφέρει, το έχουμε κάνει χωρίς το κράτος δικαίου, χωρίς τους γιατρούς??? Μόνοι μας , μεταξύ μας τα έχουμε καταφέρει!!! Με την μεταξυ μας ειλικρίνεια τα έχουμε καταφέρει!!!

:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping:
 #114520  από Γιάννης
 Παρ Ιαν 15, 2016 10:02 am
Στις "σοβαρές" εταιρείες
1. Ασχολούνται πρωτίστως με το πως θα αυξήσουν τα κέρδη τους
2. Ο αμοραλισμός είναι το κύριο χαρακτηριστικό των στελεχών τους
3. Τα στελέχη-αμοραλιστές πρέπει να προσέχουν να μην εκθέτουν την εταιρεία,
όλα πρέπει να φαίνονται αγνά και ανθρωπιστικά

Η εταιρεία παράγει μόνο αυτό το ματζούνι. Ο συγκεκριμένος τυπάκος ετός από αμοραλιστής είναι και ερασιτέχνης (σε όλα του) άρα δεν έχω καμία εμπιστοσύνη και στο ματζούνι του. ΤΕΛΟΣ

Για όποιον θέλει τον πλήρη ορισμό του αμοραλισμού είναι εδώ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE ... F%8C%CF%82
 #114522  από Κώστας
 Παρ Ιαν 15, 2016 10:36 am
Αμοραλισμός!!!!! Εξαιρετική επιλογή όρου! Νονέ μ΄ εντυπωσίασες!!!!
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Παρ Ιαν 15, 2016 11:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #114524  από litsa
 Παρ Ιαν 15, 2016 11:14 am
O Γιάννης έγραψε το λινκ πιο πάνω..
Για όποιον θέλει τον πλήρη ορισμό του αμοραλισμού είναι εδώ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE ... F%8C%CF%82

Ο αμοραλισμός είναι μία από τις πολλές φιλοσοφικές έννοιες, και συναντάνται στην Ηθική φιλοσοφία.

Αμοραλιστής είναι ο ανήθικος, αυτός δηλαδή που απορρίπτει και δεν αναγνωρίζει τις ηθικές αξίες,[1] ενώ επίσης μετά από μία παράνομη πράξη, δεν αισθάνεται τύψεις. Ο αμοραλισμός διαφέρει από τον αηθικισμό στο γεγονός ότι ο δεύτερος αρνείται μόνο τις εκάστοτε ισχύουσες ηθικές αξίες[2] για χάρη άλλων, που τις θεωρεί υψηλότερες και ηθικότερες.

και κάτι ακόμα... ας μην ξεχνάνε, όλοι αυτοί που υποτιμούν απλά την νοημοσύνη μας, ότι όλοι ... ακούτε??? όλοι, είμασταν και είμαστε, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ευαίσθητοι, με αξίες που τελικά ούτε έχουν ονειρευτεί στην δικιά τους ζωή!!

και επίσης όλοι μα όλοι, είχαμε τις δουλειές μας, τις οικογένειες μας, και το κυρίαρχο μας στοιχείο, ήταν και είναι το νοιαξιμο για τους άλλους... η προσφορά μας, και πολλά άλλα...

(Δεν εξιδανεικεύω την κοινότητα μας, γιατί άνθρωποι είμαστε, τα κουσούρια μας τα έχουμε, αλλά ΝΑΙ είμαστε από τους άλλους ανθρώπους....!! για αυτό στην τελική αρρωστήσαμε.... απο σοκ που περάσαμε, από την πολύ μας προσπάθεια... κτλ κτλ )

Αυτά, και ευχαριστώ τον άνθρωπο που μου είπε την ατάκα:
Ακολούθα αυτό που έχεις διαίσθηση litsa μου και όλα θα πάνε καλά !

μια όμορφη μέρα σε όλους μας!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Παρ Ιαν 15, 2016 12:45 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #114528  από Κώστας
 Παρ Ιαν 15, 2016 11:56 am
Ξεσπάθωσε Λίτσα. Μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8