Dhm έγραψε:Και ερωτώ. Πρώτον, είναι λογικό να κάνω μόνο μία μέρα κορτιζόνη;
Δεύτερον, όπως είπα και στην γιατρό μου, εφόσον είμαι αρκετά καλά, γιατί να μπω πάλι στην διαδικασία των φαρμάκων; Είμαι και 20 χρονών ακόμα... Και η απάντησή της ήταν πως πρέπει να πάρω κάτι για να μην χειροτερέψω. Αλλά ότι η απόφαση είναι δικιά μου. Εσείς τι πιστεύετε;
Γεια σου Δήμητρα,
οι ερωτήσεις που κάνεις είναι πάρα μα πάρα πολύ σωστές διότι όταν αφήνουμε τα πάντα στην τύχη τότε φτάνουμε μια μέρα να παίρνουμε
πέντε φάρμακα καθημερινά μαζί χωρίς να έχουμε καταλάβει από που και πως, εκεί με είχαν φτάσει.
Μπορώ να σου μιλήσω προσωπικά, ότι
δεν με νοιάζει τι δείχνει η μαγνητική πόσα και που και τι θα μου συμβεί μεθαύριο. Για μένα μετράει
η ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ μου.
Εάν νιώθω ότι τρώω σίδερα, πως είναι δυνατόν να πάρω φάρμακα για να γίνω καλύτερα αφού ήδη νιώθω καλύτερα.
Επίσης αυτό που παρατήρησα είναι ότι οι γιατροί
ειδικά οι Νευρολόγοι είναι πιο άρρωστοι από εμάς.
Το να πάρεις κορτιζόνη για μια μέρα είναι
η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει για έναν
20χρονο ασθενή.
Να θυμάσαι η κορτιζόνη είναι
το βασικό μας φαρμακευτικό όπλο για την γρηγορότερη ανάρρωση από υποτροπή και όσο μας την δίνουν τόσο
την συνηθίζει το σώμα μας, όπου μετά από χρόνια το φαρμακευτικό μας όπλο είναι
άχρηστο συν όλες τις
παρενέργειες που έχει όπως μείωση μυικού βάρους, οστεοπόρωση και άλλα αρκετά σοβαρά.
Την κορτιζόνη καλό είναι να την παίρνεις μόνο σε σοβαρή υποτροπή, τότε μόνο έχει νόημα.
Επίσης η φιλοσοφία των γιατρών
"πως πρέπει να πάρω κάτι για να μην χειροτερέψω", μπορείς να της το επιστρέψεις λέγοντας της
ότι έχω φίλους με ΣΚΠ που ενημερώθηκαν από την ιατρική ομάδα
ότι πρέπει να πάρουν κάτι γιατί θα χειροτερέψουν (θα μείνω παράλυτος μου είπαν εμένα),
και μετά από 15 χρόνια αυτά τα παιδιά πίνουν βαλσαμόχορτο για θεραπεία και ανεβαίνουν τα βουνά σαν τα κατσίκια.
Βάστα γερά Δήμητρα ε
ίμαστε υπερδύναμη θεραπείας μόνο όταν οδηγούμαστε με αισιοδοξία, κάθαρση πνευματική και φουλ αντιοξείδωση σωματική, οπότε μακριά όσο μπορούμε από
ΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ φαρμάκων.

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”