• καλή αρχή για που???

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #111496  από litsa
 Κυρ Ιουν 07, 2015 11:49 pm
φίλε ναυτικέ, μην απελπίζεσαι...

υπάρχουν πλέον ένα σωρό σκευάσματα που μπορούν να βοηθήσουν...
είδες και τo viewtopic.php?f=15&t=5282

και υπάρχουν και μεμονωμένα να τα πάρεις...

εσείς εκεί στην θάλασσα, εχετε ισχυρό οξειδωτικό στρες, έτσι και αλλιώς...

ειδικός δεν είμαι, την ταπεινή μου γνώμη λέω όπως τα έμαθα τα τελευταία 3 χρόνια, και όπως τα ζω από το 2005..

καλή δύναμη, με ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!!!
η κορτιζόνη δεν δουλεύει κατευθείαν, θέλει τον χρόνο της και καλή ψυχολογία...
για αυτό μην το βάζεις κάτω!!

Με το καλό και το 2ο παιδάκι σου!!!

:emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
 #111497  από marykif
 Δευ Ιουν 08, 2015 7:52 am
ΓιαννηςΑγιαννης έγραψε:παιδια καλώς σας βρήκα ,
ειμαι ναυτικος και με επιασε στο πλοιο,ξεμπαρκαρισα εσπευσμένα μουδιασμένος πριν περιπου 1 μηνα,παρ'ολη την κορτιζόνη (ενδοφλέβια στην αρχή για 4 ημέρες και χαπια για περίπου 2 εβδομάδες μέχρι σήμερα ) προοδο δεν βλεπω..αντιθετα μετα την παρακεντιση για ληψη νωτιαίου δείγματος (με πολλες προσπαθειες και τρύπες..) νιώθω τρέμουλο χαμήλα στη σπονδυλικη στηλη (vibration) και σαν να κουνιέμαι λές και βγηκα απο βάρκα , αγωγή με ενέσεις θα ξεκινήσω μετα την ολοκλήρωση της κορτιζόνης δηλαδή σε περίπου 3 εβδομαδες απο τωρα.
Το κατουρημα παει συννεφο.. και οικονομικα ...βραστα, η συζηγος ειναι εγκυος στο 2 ο παιδι , και δεν εχω καποιον να με καθοδηγησει...
Επαγγελματικα ειμαι πλεον ερμαιος μιας και η ζεστη δεν ειναι φιλη μας ουτε τα βαρη..και ποιος θα μου δωσει δουλεια ... πνιγομαι..μονος...
Χθες, με επιασε το αριστερο μου χερι ξαφνικα και μετα απο λιγο με αφησε? ειναι κριση αυτο?
Λιγη Βοηθεια παρακαλω απο τους παλιους . και συγγνωμη..

Καλημέρα και κουράγιο!!! να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να δεχθείτε το δεύτερο. Είμαι νέα στην παρέα αλλά ότι ξέρω θα σου πω και γω....όσες υποτροπές έχω κάνει καμία δεν πέρασε αμέσως αλλά μου πήρε πολύ καιρό...όλες όμως περνούσαν ειδικά η προτελευταία με ίλιγγο έκανε τουλάχιστον 1 μήνα μετά τις κορτιζόνες και τα χάπια...ήμουν όμως τελείως χάλια όχι μόνο δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεββάτι αλλά νόμιζα ότι γέρνει και βυθίζομαι.....ναυτικέ για μεγάλη φουρτούνα λέμε..πέρασε όμως....η τελευταία ακόμη επιμένει αλλά βελτιώνεται..θυμώνω ειδικά όταν μου πέφτουν τα πράγματα απο το χέρι αλλά ρίχνω μια βρισιά και συνεχίζω....(έχω γίνει κακό κορίτσι)..ευτυχώς ο μικρός μου δεν καταλαβαίνει ακόμα....τη παρακέντηση δεν θέλω να τη θυμάμαι....το μόνο που θα πω είναι ότι την έκανες και θα περάσει είχα πολλές παρενέργειες...πάρα πολλές!!!! είχα παραλύσει για 4 μέρες και αν μου σήκωναν το κεφάλι ένιωθα τέτοιο πόνο σαν να πάθαινα εγκεφαλικό.
ότι σύμπτωμα έρχεται και φεύγει δεν είναι κρίση το έχω ρωτήσει...βέβαια με κάνει και sorry ..τα κάνω πάνω μου...
(Το πατρικό μου ήταν στον πειραιά και το ναυτικός μου θύμησε πολλά) από πιτσιρίκα ώρες ολόκληρες άκουγα ιστορίες στο μαγαζί του πατέρα μου από ναυτικούς!! λόγω της δουλειάς του πατέρα μου βλέπαμε τι έφερναν από τα ταξίδια μέχρι και τους ναυτικούς κόμπους χάζευα για ώρες!!!
Αυτή η παρέα της ms με κράτησε και με κρατάει όρθια τα μνμ τους τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω και παίρνω κουράγιο θα δεις.
Δώσε κουράγιο (αγκαλία,στην γυναίκα σου, ακούμπησε την απλά) όπως με συμβούλεψαν να κάνω οι φίλοι μας στον άντρα μου και στο παιδί μου και θα δεις θα βοηθήσει πολύ σιγά σιγά..
 #111499  από marykif
 Δευ Ιουν 08, 2015 10:51 am
Είμαι ψυχολογικά χάλια πάλι....μαμώτο... όπως λέει και ο ανιψιός μου...ίσως επειδή έχω γενέθλια ....θα έρθει το συγγενολόοι ....και δεν έχω καμία διάθεση να δω κανέναν...αλλά να φύγω δεν μπορώ και να πάω που???ούτε δουλειά δεν έχω..και να είχα δεν θα μπορούσα να πάω βέβαια...είμαι τυχερή!! όλοι μου εύχονται χρόνια πολλά και αναρωτιέμαι γιατί πολλά? λίγα και καλά χωρίς ενέσεις χωρίς περιορισμούς χωρίς εξάρσεις...
 #111501  από Κωνσταντίνα
 Δευ Ιουν 08, 2015 12:00 pm
Καλή μου marykif θα τα καταφέρεις :smile-muscle:
Μπήκες στο νόημα της ιστορίας μας για τα καλά.Θυμήσου maroulakif μου ότι θα βιώνεις τα σκαμπανεβάσματα.Μια θα το βρίσκεις, μια θα το χάνεις :smile-nod: .

Ναυτικέ μου καλώς όρισες στην παρέα μας :smile-flower: , εμπιστεύσου την marykif επειδή αν και μικρούλα :smile-party: στο πρόβλημα το προσεγγίζει αποτελεσματικά :smile-clapping:

Παιδιά προσπαθήστε να μην παίρνετε στα σοβαρά ότι βιώνεται σήμερα, επειδή θα φύγει και ίσως να αργήσει να ξανάρθει, ή πάλι μπορεί και να μην ξανάρθει :confusion-shrug:

Χρόνια καλά κοριτσάκι(και πολλά :smile-rock: ) :smile-kiss:
ΕικόναΕικόνα
 #111507  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 08, 2015 12:45 pm
ΓιαννηςΑγιαννης έγραψε:παιδια καλώς σας βρήκα ,
ειμαι ναυτικος και με επιασε στο πλοιο,ξεμπαρκαρισα εσπευσμένα μουδιασμένος πριν περιπου 1 μηνα,παρ'ολη την κορτιζόνη (ενδοφλέβια στην αρχή για 4 ημέρες και χαπια για περίπου 2 εβδομάδες μέχρι σήμερα ) προοδο δεν βλεπω..αντιθετα μετα την παρακεντιση για ληψη νωτιαίου δείγματος (με πολλες προσπαθειες και τρύπες..) νιώθω τρέμουλο χαμήλα στη σπονδυλικη στηλη (vibration) και σαν να κουνιέμαι λές και βγηκα απο βάρκα , αγωγή με ενέσεις θα ξεκινήσω μετα την ολοκλήρωση της κορτιζόνης δηλαδή σε περίπου 3 εβδομαδες απο τωρα.
Το κατουρημα παει συννεφο.. και οικονομικα ...βραστα, η συζηγος ειναι εγκυος στο 2 ο παιδι , και δεν εχω καποιον να με καθοδηγησει...
Επαγγελματικα ειμαι πλεον ερμαιος μιας και η ζεστη δεν ειναι φιλη μας ουτε τα βαρη..και ποιος θα μου δωσει δουλεια ... πνιγομαι..μονος...
Χθες, με επιασε το αριστερο μου χερι ξαφνικα και μετα απο λιγο με αφησε? ειναι κριση αυτο?
Λιγη Βοηθεια παρακαλω απο τους παλιους . και συγγνωμη..
:emojis-4:Γεια σου ΓιαννηΑγιαννη ! Δεν χαιρομαι καθολου, που σε ''γνωριζω''.Στενοχωριεμαι αφανταστα , με καθε νεα διαγνωση , που μαθαινω. Τελος παντων...Αγαπητε φιλε , μπηκες στο χορο και χορευεις ! Πρωτα-πρωτα, μη σε πιανει απελπισια! Καταλαβαινω το σοκ που περνας , οπως καταλαβαινω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ολα τα αλλα προβληματα σου . Ομως, η απαισιοδοξια ...ΔΕΝ βοηθα ! Λοιπον, πες μου: Εγινε η επισημη διαγνωση σου ; Η παρακεντηση τι εδειξε ; Τωρα, μερικες συμβουλες απο ενα ...παλιο μελος...του σκπ-κλαμπ : Η κορτιζονη , ''κανει θαυματα''. Ομως, χρειαζεται υπομονη . Εικοσι μερες με ενα μηνα, χρειαζομαι εγω. Για να καλμαρουν τα συμπτωματα μου και να περασουν οι παρενεργειες της κορτιζονης. Για τα προβληματα , που σου δημιουργησε η παρακεντηση, πρεπει να συμβουλευτεις ΤΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΣΟΥ !Επισης , μη φοβασαι το...κατουρημα...Αντιθετα, πρεπει να το επιδιωκεις. Να πινεις ΠΟΛΥ νερο , ετσι ωστε να αποβληθει η κορτιζονη απο τον οργανισμο σου , γρηγορα.Ακομα , βοηθα στο να συνελθεις απο την παρακεντηση.Ελπιζω οτι απεχεις απο ΑΛΑΤΙ και ΖΑΧΑΡΗ , κρυμμενα και φανερα.Να ηρεμησεις ναυτικε μου !!!!! Ακου τις συμβουλες της Marykof ! Αν και νεα στο...''αθλημα'' , εχει μπει στο σωστο πνευμα.Τελειωνοντας , θελω να σου πω ...να μη στεκεις με ''το αυτι τεντωμενο'' , περιμενοντας , ανα πασα στιγμη , ενα νεο συμπτωμα ή μια νεα κριση(ωση λεγεται).Για να ειναι ''υπολογισιμο'' καθε τι νεο που μας παρουσιαζεται , πρεπει να ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ή ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ , για 48 ωρες τουλαχιστον. Αυτα προς το παρον. Ηρεμησε και ...εδω ειμαστε εμεις ! Εχουμε να πουμε πολλα !Και για τη νοσο , αλλά και τα δικαιωματα που εχουμε σαν πασχοντες. :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #111509  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 08, 2015 1:12 pm
marykif έγραψε:Είμαι ψυχολογικά χάλια πάλι....μαμώτο... όπως λέει και ο ανιψιός μου...ίσως επειδή έχω γενέθλια ....θα έρθει το συγγενολόοι ....και δεν έχω καμία διάθεση να δω κανέναν...αλλά να φύγω δεν μπορώ και να πάω που???ούτε δουλειά δεν έχω..και να είχα δεν θα μπορούσα να πάω βέβαια...είμαι τυχερή!! όλοι μου εύχονται χρόνια πολλά και αναρωτιέμαι γιατί πολλά? λίγα και καλά χωρίς ενέσεις χωρίς περιορισμούς χωρίς εξάρσεις...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!! Δεν δεχομαι αντιρρησεις !!!!! Αυτα σου ευχομαι !!!! Αυτα πρεπει να σου ευχονται ολοι ! Μη σε παρασυρει η απελπισια ! Τα ειπαμε αυτα ! Δεν τα ειπαμε ; Λοιπον, στο ξαναειπα, αν δεν θελεις να κανεις κατι , τοτε , απλως , ΔΕΝ το κανεις ! Ειπαμε , να μην πιεζεις τον εαυτο σου , για τιποτα.Να διεκδικεις τα δικαιωματα σου!!!!! Ακου....Διαγνωστηκα στις 14 Ιουνιου 1996. Στις 17 Ιουνιου , ειναι τα γενεθλια της κορης μου και στις 25 Ιουνιου τα δικα μου. Ειχαμε προγραμματισει ...κοινο γιορτασμο με κοινη τουρτα, που ειχαμε παραγγειλει . Λοιπον, μπαινω νοσοκομειο, μενω μια βδομαδα. Παρτυ και τουρτα ακυρωνονται ! Βγαινω απο νοσοκομειο, ΔΕΝ θελω να δω ΚΑΝΕΝΑΝ . Μονο συζυγο και κορη ! Γιορταζουμε τα γενεθλια οι τρεις μας , μαζι με τη μητερα και τον αδελφο μου ......Περασαμε ομορφα...δεν πιεστηκα....η κορη μου χαρηκε ΠΟΛΥ .....Και κανενας, απο τους μη καλεσμενους ΔΕΝ με παρεξηγησε..........Ηρθαν κι αλλα γενεθλια ...ευτυχισμενα ...με πολλους καλεσμενους ....με κοινη τουρτα......με μεζεδακια φτιαγμενα απο τα χερακια μου...με το σπιτι αψογα συγυρισμενο, πριν και μετα........! Εκεινα τα ''μοναχικα'' του 1996...ξεχαστηκαν.................. :emojis-10:Λοιπον φιλεναδα....Ποιο ειναι το...ηθικον διδαγμα απο αυτη την ιστορια.......;;;;;;;;;;;;;; :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #111510  από βικυ
 Δευ Ιουν 08, 2015 1:23 pm
marykif έγραψε:...ίσως επειδή έχω γενέθλια ....
Χρόνια Πολλά καλά και τυχερά!
 #111523  από kely
 Δευ Ιουν 08, 2015 9:44 pm
Χρόνια πολλά πολλά καλά και ευτυχισμένα. Γεμάτα δύναμη, χαμόγελα και αισιοδοξία. Το ταξίδι μας ειναι δύσκολο αλλά η Ιθάκη μας θα φανεί γρήγορα. Το πιστεύω και το περιμένω. Εχω και εγώ την γιορτή μου σήμερα . :emojis-1: :emojis-1:
 #111529  από marykif
 Τρί Ιουν 09, 2015 8:25 am
καλημέρα!!! Ευχαριστώ παααααάρα πολύ για τις ευχές και την τέλεια τούρτα, τα μοναχικά γενέθλια ήδη..σχεδόν... ξεχάστηκαν!!!!!
kelly χρόνια πολλά και σε σένα με ότι καλύτερο!!!!!!Σήμερα σαν να φάνηκε... η Ιθάκη. Που θα πάει θα το βρω... και δεν θα το αφήσω!!! Ελπίζω να τα καταφέρω....
litsa θα δω και γω τα σκευάσματα γιατί δεν μου έδωσαν κάτι και νιώθω εξάντληση..δεν είναι στο μυαλό μου...αν βέβαια βοηθούν στο θέμα εξάντληση..
 #111531  από Κωνσταντίνα
 Τρί Ιουν 09, 2015 10:04 am
kely έγραψε:..... Εχω και εγώ την γιορτή μου σήμερα . :emojis-1: :emojis-1:
Χρόνια πολλά με πολλή πολλή τύχη σε ότι κι αν έρχεται ή κάνεις :smile-kiss:
Εικόνα
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10