• ΕΥΛΟΓΙΑ Η΄ΚΑΤΑΡΑ

• Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #104291  από VASILIS
 Σάβ Ιούλ 05, 2014 6:30 pm
Διάβασα ΟΛΟ το κατεβατό, ΟΛΕΣ τις τοποθετήσεις, και πραγματικά, είμαι εξαλος!
ΑΛΕΞΗ, ΣΤΑΘΗ.... μπερδέψατε τη ζώνη με το σώβρακο, για να μη το πω πιο χοντρά.
Από που κι ως που ΕΥΛΟΓΙΑ η σκλήρυνση, και ΠΩΣ την τοποθετείς συντάκτη ΕΣΥ στις "δοκιμασίες" (και καλά) τις Θεόσταλτες;
ΟΛΟΙ εδώ μέσα πιστεύουμε σε κάτι, αλλά δεν προσπαθούμε (απ' όσα έχω διαβάσει στα διάφορα topics) να κάνουμε μια εκτός τόπου και χρόνου κατήχηση.
ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ την οποια εμπειρία σου από την πάθηση, παραβλέποντας, η αγνοώντας, πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ τόσο σαν οργανισμοί, όσο και σαν υπάρξεις.
Μαλλον δεν αντιμετοπίζεις ουτε στο 1/1,000,000 τα καθημερινά προβλήματα διαβίωσης πολλών από εμάς εδώ μέσα, ΔΕΝ αντιμετωπίζεις τον εξευτελισμό που αποφάσισαν ΟΛΟΙ εκείνοι που υποτίθεται ότι κυβερνούν για εμάς.
Αντιμετωπίζουμε τα πράγματα ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ, αγωνιζόμαστε μπας και καλυτερέψουν κάποιες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (Θεόσταλτες και αυτές;)και βλέπουμε, μια και μίλησες για πίστη, την Αγία Εκκλησία μας, να στέκει σαν απόμακρος παρατηρητής ΟΧΙ μόνο στα άτομα με ΣΚΠ, αλλά και σε άλλα πολύ πιο σοβαρά περιστατικά.
Για συνέλθετε ορισμένοι, και πριν γράψετε ότι γράψετε, την όποια αμπελοφιλοσοφία σας, αναλογιστείτε σε ΠΟΙΟΥΣ απευθύνεστε.
 #104293  από Nick.
 Σάβ Ιούλ 05, 2014 7:11 pm
ΑΛΕΞΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΡΑ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΥΛΟΓΙΑ.
ΟΙ ΜΕΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΕΤΙΚΑ, ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΒΛΑΒΕΙΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΣΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος για "αφορισμούς". Εγώ προσωπικά διαβάζοντας την αρχική τοποθέτηση του Αλέξη, άρχισα να γελάω. Εξ ού και η σύντομη τοποθέτησή μου.
Ο τρόπος με τον οποίον σκέφτεται και κρίνει ο Αλέξης δεν είναι πρωτόγνωρος. Είναι βλάσφημος, είναι θρασύς, είναι μισάνθρωπος, αλλά σίγουρα όχι πρωτόγνωρος. Το δόγμα φταις εσύ που δεν είσαι καλά το έχουμε ξανακούσει ΚΑΙ από την πλευρά της επιστήμης, δυστυχώς.
Εσύ Αλέξη διαβάζοντας αυτά που έγραψες δεν αντιλαμβάνεσαι ότι ο λόγος σου είναι βλάσφημος? Δεν είσαι ο Άγιος Πέτρος για να κρίνεις και να λες ποιοί είναι μακρυά και ποιοί κοντά στο Θεό, ούτε και μπορείς να ξέρεις αν και ποιούς θέλει να βλάπτει ο Θεός και με ποιόν τρόπο.
Όσο για αυτό με την λύτρωση από τις αμαρτίες που είπες, είναι απλά ανόητο. Ο,τιδήποτε κακό συμβαίνει δηλαδή στη ζωή εσύ το βλέπεις σαν ευκαιρία άφεσης αμαρτιών. Η υιοθεσία τέτοιου είδους απόψεων -κατά την άποψή μου- είναι απολύτως επικίνδυνη, για την κοινωνία, για την ανθρωπότητα.
Εγώ πάντως δεν θεωρώ πως ο Θεός στρέφοντας το βλέμμα του στον άντρα μου είδε πως ήταν ιδιαίτερα αμαρτωλός και γι'αυτό του "έριξε" την ΣΚΠ. Και δεν μου αρέσει να σκέφτονται έτσι για εκείνον ούτε και επιτρέπω σε κανέναν να του λέει τέτοιες μαμακίες και να του μπερδεύει το ταλαιπωρημένο του μυαλό.
 #104294  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 05, 2014 8:07 pm
Nick. έγραψε:
ΑΛΕΞΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΡΑ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΥΛΟΓΙΑ.
ΟΙ ΜΕΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΕΤΙΚΑ, ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΒΛΑΒΕΙΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΣΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ
Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος για "αφορισμούς". Εγώ προσωπικά διαβάζοντας την αρχική τοποθέτηση του Αλέξη, άρχισα να γελάω. Εξ ού και η σύντομη τοποθέτησή μου.
Ο τρόπος με τον οποίον σκέφτεται και κρίνει ο Αλέξης δεν είναι πρωτόγνωρος. Είναι βλάσφημος, είναι θρασύς, είναι μισάνθρωπος, αλλά σίγουρα όχι πρωτόγνωρος. Το δόγμα φταις εσύ που δεν είσαι καλά το έχουμε ξανακούσει ΚΑΙ από την πλευρά της επιστήμης, δυστυχώς.
Εσύ Αλέξη διαβάζοντας αυτά που έγραψες δεν αντιλαμβάνεσαι ότι ο λόγος σου είναι βλάσφημος? Δεν είσαι ο Άγιος Πέτρος για να κρίνεις και να λες ποιοί είναι μακρυά και ποιοί κοντά στο Θεό, ούτε και μπορείς να ξέρεις αν και ποιούς θέλει να βλάπτει ο Θεός και με ποιόν τρόπο.
Όσο για αυτό με την λύτρωση από τις αμαρτίες που είπες, είναι απλά ανόητο. Ο,τιδήποτε κακό συμβαίνει δηλαδή στη ζωή εσύ το βλέπεις σαν ευκαιρία άφεσης αμαρτιών. Η υιοθεσία τέτοιου είδους απόψεων -κατά την άποψή μου- είναι απολύτως επικίνδυνη, για την κοινωνία, για την ανθρωπότητα.
Εγώ πάντως δεν θεωρώ πως ο Θεός στρέφοντας το βλέμμα του στον άντρα μου είδε πως ήταν ιδιαίτερα αμαρτωλός και γι'αυτό του "έριξε" την ΣΚΠ. Και δεν μου αρέσει να σκέφτονται έτσι για εκείνον ούτε και επιτρέπω σε κανέναν να του λέει τέτοιες μαμακίες και να του μπερδεύει το ταλαιπωρημένο του μυαλό.
:smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-brokenheart: :smile-brokenheart: :smile-brokenheart: :smile-brokenheart: :smile-brokenheart: :smile-brokenheart: :smile-brokenheart:
 #104295  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 05, 2014 8:12 pm
VASILIS έγραψε:Διάβασα ΟΛΟ το κατεβατό, ΟΛΕΣ τις τοποθετήσεις, και πραγματικά, είμαι εξαλος!
ΑΛΕΞΗ, ΣΤΑΘΗ.... μπερδέψατε τη ζώνη με το σώβρακο, για να μη το πω πιο χοντρά.
Από που κι ως που ΕΥΛΟΓΙΑ η σκλήρυνση, και ΠΩΣ την τοποθετείς συντάκτη ΕΣΥ στις "δοκιμασίες" (και καλά) τις Θεόσταλτες;
ΟΛΟΙ εδώ μέσα πιστεύουμε σε κάτι, αλλά δεν προσπαθούμε (απ' όσα έχω διαβάσει στα διάφορα topics) να κάνουμε μια εκτός τόπου και χρόνου κατήχηση.
ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ την οποια εμπειρία σου από την πάθηση, παραβλέποντας, η αγνοώντας, πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ τόσο σαν οργανισμοί, όσο και σαν υπάρξεις.
Μαλλον δεν αντιμετοπίζεις ουτε στο 1/1,000,000 τα καθημερινά προβλήματα διαβίωσης πολλών από εμάς εδώ μέσα, ΔΕΝ αντιμετωπίζεις τον εξευτελισμό που αποφάσισαν ΟΛΟΙ εκείνοι που υποτίθεται ότι κυβερνούν για εμάς.
Αντιμετωπίζουμε τα πράγματα ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ, αγωνιζόμαστε μπας και καλυτερέψουν κάποιες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (Θεόσταλτες και αυτές;)και βλέπουμε, μια και μίλησες για πίστη, την Αγία Εκκλησία μας, να στέκει σαν απόμακρος παρατηρητής ΟΧΙ μόνο στα άτομα με ΣΚΠ, αλλά και σε άλλα πολύ πιο σοβαρά περιστατικά.
Για συνέλθετε ορισμένοι, και πριν γράψετε ότι γράψετε, την όποια αμπελοφιλοσοφία σας, αναλογιστείτε σε ΠΟΙΟΥΣ απευθύνεστε.
:smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake:
 #104296  από Στάθης
 Σάβ Ιούλ 05, 2014 8:15 pm
Game of Thrones σκηνικά...... σιγά τα αίματα συμπάσχοντες, ψυχραιμία !!!

Βλάστημος... δεν είναι κανένας, και προπάντως θυμίζω ότι οι προτάσεις του Αλέξη εμπεριέχουν τις λέξεις κλειδιά:

"ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ..."

και

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ..."

Όποιος δεν ταυτίζεται με τα συμπεράσματα του Αλέξη, ας μας πει τα δικά του συμπεράσματα, αλλά εδώ στην Ελλαδα, το πιο εύκολο πράγμα είναι να αφορίζουμε και κρεμάμε, παρά να αντιπροτείνουμε την δικιά μας γνώμη, τα δικά μας πιστεύω....

.... γιατί;;;; :smile-sadsmile:

Ώς προς την δικιά μου εμπειρία, απλά μου αρέσει να ταυτίζομαι με την θετική πλευρά* του γολγοθά μας, για να μην τρελαθώ..... :smile-party: :smile-drink:

*π.χ. είναι ότι δεν πήγα στρατό, ότι έκοψα το κάπνισμα, ότι τρώω πιο υγεινά, πνευματική εξέλιξη ... κτλ.

Οπότε... πάμε παιδιά όλοι μαζί !!!

#104299  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 05, 2014 8:42 pm
:smile-drunk: :smile-drunk: :smile-drunk: :smile-drunk: :smile-drunk: :smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: Θα ηθελα να ξερω...........Ποια ειναι αυτη η ......ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ ΜΑΣ...........Ο γολγοθας του Χριστου , ειχε σαν ''θετικη πλευρα'' .... την ΑΝΑΣΤΑΣΗ....Αφου προηγηθηκαν ...ΘΑΝΑΤΟΣ και ΤΑΦΗ.....Να εχουμε μια τετοια προσδοκια ????????????? :smile-thinking: Ισως....θα επρεπε.......
 #104301  από Στάθης
 Σάβ Ιούλ 05, 2014 9:05 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::smile-drunk: :smile-drunk: :smile-drunk: :smile-drunk: :smile-drunk: :smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: Θα ηθελα να ξερω...........Ποια ειναι αυτη η ......ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ ΜΑΣ...........Ο γολγοθας του Χριστου , ειχε σαν ''θετικη πλευρα'' .... την ΑΝΑΣΤΑΣΗ....Αφου προηγηθηκαν ...ΘΑΝΑΤΟΣ και ΤΑΦΗ.....Να εχουμε μια τετοια προσδοκια ????????????? :smile-thinking: Ισως....θα επρεπε.......
Είναι δικαίωμα σου, να πιστεύεις ότι η Σκλήρυνση κατά πλάκας είναι η κόλαση η ίδια, ότι όλα τα αρνητικά της, προσγειώθηκαν πάνω στο κεφάλι σου.

Είναι δικαίωμα μου να πιστεύω ότι η Σκλήρυνση κατά πλάκας έχει και θετική πλευρά. :smile-party:

Αρνητικές εμπειρίες είναι το defacto της πάθησης, και το πιο εύκολα να μοιράζομαστε και να συναγωνιζόμαστε για το ποιός είναι σε χειρότερη κατάσταση.

Ένα χαμόγελο και θετικές προσωπικές εμπειρίες μπορούμε να τις δίνουμε απλόχερα.
Ίσα ίσα που δεν κοστίζουν και τίποτα, και μας δίνουν ελπίδα και δύναμη :smile-flower: :smile-yes: :smile-sun:
 #104305  από LL--MM
 Σάβ Ιούλ 05, 2014 11:09 pm
Στάθης έγραψε:Game of Thrones σκηνικά...... σιγά τα αίματα συμπάσχοντες, ψυχραιμία !!!
Θρόνοι δεν υπάρχουν εδώ, Στάθη, και ιδίως στην κατάστασή μας, ποιός δε θα ήθελε να σηκωθεί από ένα "θρόνο" που θεωρεί φυλακή...

Noμίζω στα είπαμε τα δικά μας συμπεράσματα, και σου ειπαμε, όλοι/όλες τους λόγους εκτενώς. Αποφασίζεις εσύ να τους αγνοήσεις. Δεν κρεμάμε κανέναν, αντίθετα, δε φαίνεσαι να διάβασες ούτε τα γραφόμενα του Αλέξη, αφού τον χαρακτηρίζεις ως "θύμα" εδω, επιμένοντας ν'αγνοείς τις εκάστοτε δυσκολίες που αραδιάζονται από τους περισσότερους.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΣΟ ...ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΜΕΣ, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Πρότεινέ μας λοιπόν εσύ αντικειμενικές ΛΥΣΕΙΣ στα αναφερθέντα, που μας επιβάλλονται, αλλιώς δεν έχει νόημα η "συζήτηση" αυτή.

Όπως και να το κάνουμε, "ο άνθρωπος δε γεννήθηκε καλός": Διχως ν'αναφέρω πάντως ονόματα, στο σαιτ μας εχουν έρθει καλοί φίλοι από το νησί της Αφροδίτης, και λυπήθηκα που δεν κατάφερα να είμαι κι εγώ στην Αθήνα να ειδωθούμε φέτος :smile-hi: :smile-kiss: παρά να περιοριζόμαστε στα σκάυπ.

Δικαιώματα... φυσικά, όλος ο κόσμος έχει "δικαίωμα" στη γνώμη του: Εσύ περιορίζσαι μονο στις γνώμες: :twisted:
Εδώ όμως πρόκειται για το που βασίζονται αυτές :roll: και ποιές οι επιπτωσεις τους :doh: :doh: :doh: ... Καταντάει διάλογος κουφών...
Στάθης έγραψε:Ένα χαμόγελο και θετικές προσωπικές εμπειρίες μπορούμε να τις δίνουμε απλόχερα.
Ίσα ίσα που δεν κοστίζουν και τίποτα, και μας δίνουν ελπίδα και δύναμη :smile-flower: :smile-yes: :smile-sun:
Aυτό ειπώθηκε και κάπου αλλού, "ότι πρέπει να αισθανόμαστε καλά για να γίνουμε", με ή διχως θεϊκή παρέμβαση: Αλλά το χαμογελο στην καρκινοπαθή ΔΕ χαλαλίστηκε... και μάλιστα από ένα νέο κορίτσι. :smile-shake: viewtopic.php?f=10&t=4771

Μεγαλωσαμε πιά, Στάθη, κάπου πρέπει να καταλάβουμε ότι το δικαιωμα να λες ότι θές περιορίζεται από τα δικαιώματα των άλλων να χρειάζονται περισσότερα για να "είναι καλά" και να μη χαλάν τη ζαχαρένια όσων μονο βαριώνται τις γρίνες.
:text-imsorry:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Ιούλ 06, 2014 1:30 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #104306  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 05, 2014 11:42 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Biskoto10 έγραψε:
ΑΛΕΞΗΣ έγραψε:ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΥΛΟΓΙΑ.
Αφου ειναι ευλογια γιατι δεν βγαινεις στο δρομο να ευχεσαι στον καθενα να παθει σκπ? :smile-party:
:smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ !!!!! :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: ΣΟΦΟΥΛΙ !!!!!Γλυκια Μαρια Ε.!!! ΓΙΑΝΝΗ!!!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ !!!!! ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ !!!!! :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ , που γνωριζομαστε ΚΑΙ προσωπικα :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: ......Αληθεια ....Αυτη η .... ΕΠΙΔΡΟΜΗ θρησκοληπτης ΚΑΚΙΑΣ .....ειναι τυχαια ???? Λετε ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ.Σεβομαι την πιστη καθε ανθρωπου ! Την καθε πιστη ! Οταν ενας τετοιος ανθρωπος προσευχεται ....ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ , οσο μου επιτρεπει η...ασταθεια μου . Ομως, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ την απιστευτη ΚΑΚΙΑ , μερικων απο αυτους !!!!!!! Εχω δεχτει τετοια βελη....Οπως, πχ, απο μια ....κυρια , που ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ. Μια κυρια , που , ενω ειχα φερθει αψογα , εκεινη ,μολις γυριζα την πλατη μου , κατηγορουσε εμενα και ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ και μετα......πηγαινε στην εκκλησια να ...αναψει ενα κερακι .......ΚΛΠ....ΚΛΠ......
Θεωρησα απαραιτητες , μερικες διορθωσεις και συμπληρωσεις . Για να μη δημιουργηθει παρεξηγηση .Δεν εχω κανενα παραπονο , δεν εχω κανενα προβλημα με την Κυπρο και τους Κυπριους . Το αντιθετο μαλιστα.........
 #104307  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιούλ 06, 2014 12:05 am
Στάθης έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε::smile-drunk: :smile-drunk: :smile-drunk: :smile-drunk: :smile-drunk: :smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: Θα ηθελα να ξερω...........Ποια ειναι αυτη η ......ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ ΜΑΣ...........Ο γολγοθας του Χριστου , ειχε σαν ''θετικη πλευρα'' .... την ΑΝΑΣΤΑΣΗ....Αφου προηγηθηκαν ...ΘΑΝΑΤΟΣ και ΤΑΦΗ.....Να εχουμε μια τετοια προσδοκια ????????????? :smile-thinking: Ισως....θα επρεπε.......
Είναι δικαίωμα σου, να πιστεύεις ότι η Σκλήρυνση κατά πλάκας είναι η κόλαση η ίδια, ότι όλα τα αρνητικά της, προσγειώθηκαν πάνω στο κεφάλι σου.

Είναι δικαίωμα μου να πιστεύω ότι η Σκλήρυνση κατά πλάκας έχει και θετική πλευρά. :smile-party:

Αρνητικές εμπειρίες είναι το defacto της πάθησης, και το πιο εύκολα να μοιράζομαστε και να συναγωνιζόμαστε για το ποιός είναι σε χειρότερη κατάσταση.

Ένα χαμόγελο και θετικές προσωπικές εμπειρίες μπορούμε να τις δίνουμε απλόχερα.