• Συναντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #103854  από Φαίδρα
 Τετ Ιουν 18, 2014 5:38 pm
Λοιπόν, αφού η συνάντηση πλησιάζει και δεν υπάρχουν ακόμη προτάσεις, θα κάνω εγώ μια..
6 η ώρα αύριο το απόγευμα στο μετρό της Δάφνης. Έχει πολλά μαγαζιά εκεί γύρω (flocafe για παράδειγμα). Εξυπηρετεί το μετρό και άνετα βρίσκει κάποιος parking εκεί γύρω απογευματινές ώρες! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #103857  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 18, 2014 6:01 pm
Δεν γινεται μεθαυριο ??? Αυριο ΔΕΝ μπορω .......
 #103868  από Στάθης
 Πέμ Ιουν 19, 2014 1:02 am
Ένα καφεδάκι στο Μετρό της Δάφνης 6ώρα μια χαρά μου ακούγεται.
Είμαι μέσα :text-+1: :text-bump:
 #103940  από soulla
 Δευ Ιουν 23, 2014 5:19 pm
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΟΥ ΠΤΩΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΥΤΟΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΜΕΤΡΗ ΕΦΗ ,ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΦΑΙΔΡΑ ΚΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΕΚΑΝΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑς ΚΑΙ ΣΑς ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ :smile-inlove: ΚΑΙ ΕΠΙΣΗς ΤΙς ΠΑΛΙΕς ΑΛΛΑ ΚΑΛΕς ΜΟΥ ΦΙΛΕς ΑΝΝΑ,ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕς ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΣΑς ΠΟΛΛΛΑ :smile-kiss:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soulla την Δευ Ιουν 23, 2014 5:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #103941  από soulla
 Δευ Ιουν 23, 2014 5:20 pm
 #103942  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 23, 2014 5:37 pm
soulla έγραψε:ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΟΥ ΠΤΩΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΥΤΟΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΜΕΤΡΗ ΕΦΗ ,ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΦΑΙΔΡΑ ΚΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΕΚΑΝΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑς ΚΑΙ ΣΑς ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ :smile-inlove: ΚΑΙ ΕΠΙΣΗς ΤΙς ΠΑΛΙΕς ΑΛΛΑ ΚΑΛΕς ΜΟΥ ΦΙΛΕς ΑΝΝΑ,ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕς ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΣΑς ΠΟΛΛΛΑ :smile-kiss:
:smile-flower: Ευχομαι να ....αυτοεπιδιορθωθεις γρηγορα !!!!!!!Πολλα φιλακια στις κουκλαρες σου και οοοοολη την ομορφη παρεα , εκει στη Λεμεσο ! Η Λεμεσος , με πληγωσε πολυ ........Ομως .....υπαρχουν , εκει , ανθρωποι που αγαπω :smile-kiss:
 #103943  από soulla
 Δευ Ιουν 23, 2014 7:37 pm
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΑΝΝΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕς ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ. ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΔΕΡΦΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ :smile-kiss:
 #103944  από Στάθης
 Δευ Ιουν 23, 2014 8:00 pm
soulla έγραψε:ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΟΥ ΠΤΩΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΥΤΟΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΙΜΕΤΡΗ ΕΦΗ ,ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΦΑΙΔΡΑ ΚΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΕΚΑΝΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑς ΚΑΙ ΣΑς ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ :smile-inlove: ΚΑΙ ΕΠΙΣΗς ΤΙς ΠΑΛΙΕς ΑΛΛΑ ΚΑΛΕς ΜΟΥ ΦΙΛΕς ΑΝΝΑ,ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕς ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΣΑς ΠΟΛΛΛΑ :smile-kiss:
Πολύ με χαροποίησε η έλευση και γνωριμία soula, τόσο χρόνια εδώ μέσα τώρα δώσαμε πρόσωπο στο Nickname soula... και τι πρόσωπο νεανικότατο και χαμογελαστό !

Σε εμποτίζουν οι πανέμορφες κόρες σου με φρέσκη νεανική ενέργεια, οπότε σε χρόνο dt θα έχεις αναπληρώσει και ανεφοδιαστεί ;-)

Καλή δύναμη και γιατί όχι στο επανειδήν !! :smile-hi: :smile-wink:
 #103945  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 23, 2014 8:17 pm
soulla έγραψε:ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΑΝΝΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕς ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ. ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΔΕΡΦΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ :smile-kiss:
:smile-crying: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #103949  από billios
 Δευ Ιουν 23, 2014 9:57 pm
Ψιλο μουτι εγινε η φαση και εμεις μειναμε στην αποξω,νταξξ μια γωνιτσα θα επιανα εκει πισω πισω :smile-crying: