• απαλλαγή από τέλη κυκλοφορίας

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #97284  από popi
 Κυρ Δεκ 01, 2013 3:33 pm
Επανερχομαι στο θεμα των ημερων. Πηγα στην εφορια μετα απο 10 μερες αφοτου κατεθεσα τη βεβαιωση απο ΚΕΠΑ, οπως μου ειχαν πει και οπως ειχα ενημερωσει το forum και πηρα ενα χαρτι με το οποιο βεβαιωνεται οτι τα τελη για το 2014 ειναι μηδενικα. Μου ειπαν επισης να μπω στο taxisnet και απο εκει να τυπωσω και το επισημο εντυπο, πραγμα και το οποιο εκανα. Ηταν πραγματι απλο!
 #97285  από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 Κυρ Δεκ 01, 2013 3:46 pm
popi έγραψε:Επανερχομαι στο θεμα των ημερων. Πηγα στην εφορια μετα απο 10 μερες αφοτου κατεθεσα τη βεβαιωση απο ΚΕΠΑ, οπως μου ειχαν πει και οπως ειχα ενημερωσει το forum και πηρα ενα χαρτι με το οποιο βεβαιωνεται οτι τα τελη για το 2014 ειναι μηδενικα. Μου ειπαν επισης να μπω στο taxisnet και απο εκει να τυπωσω και το επισημο εντυπο, πραγμα και το οποιο εκανα. Ηταν πραγματι απλο!
Σε ποια εφορία έχεις πάει?
 #97292  από popi
 Κυρ Δεκ 01, 2013 5:11 pm
ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:
popi έγραψε:Επανερχομαι στο θεμα των ημερων. Πηγα στην εφορια μετα απο 10 μερες αφοτου κατεθεσα τη βεβαιωση απο ΚΕΠΑ, οπως μου ειχαν πει και οπως ειχα ενημερωσει το forum και πηρα ενα χαρτι με το οποιο βεβαιωνεται οτι τα τελη για το 2014 ειναι μηδενικα. Μου ειπαν επισης να μπω στο taxisnet και απο εκει να τυπωσω και το επισημο εντυπο, πραγμα και το οποιο εκανα. Ηταν πραγματι απλο!
Σε ποια εφορία έχεις πάει?
παλληνης