VASILIS έγραψε:costas1968 έγραψε:Καλημέρα.Αυτό που εσύ λες κατέβασμα ...διακόπτη εγώ το λέω ρεαλιστική προσαρμογή στην πραγματικότητα. Δεν θέλω να ..φορτώσω τα προβληματά μου σε ανθρώπους και μάλιστα σε παιδιά τα οποία δεν φταίνε.Ξέρεις πόσο άσχημο είναι να μεγαλώνεις σε ένα περιβάλλον που ο γονι'ος σου μπαινοβγαίνει σε νοσοκομείο? Θα το θεωρούσα εγωιστικό και φιλάρεσκο να κάνω παιδί στην καταστασή μου μόνο και μόνο για να κάνω παιδί και να πω ότι ...έγινα γονιός.Πίστευα πάντα και πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να τα κάνουμε όλα!!!όλοι μας δεν θα κάνουμε λεφτά,όλοι μας (για τους άνδρες μιλάω) δεν θα αποκτήσουμε για σχέση ερωτική / δεσμό μια όμορφη κοπέλα, κλπ κλπ κλπ
Βέβαια αυτά είναι απόψεις μου που αφορούν εμένα και μόνο εμένα.Μπορεί στην τελική να αποδειχθεί ότι έχω κάνει λάθος...άλλα τι να κάνουμε ?Ας πρόσεχα...

Φίλε Κώστα, αν και πέρα για πέρα ΛΑΘΟΣ και προς τον εαυτό σου έμμεσα και αμεσα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ, η άποψη σου σεβαστή.
Πάντως αν αντιμετωπίζεις ετσι ΕΣΥ τον εαυτό σου, τότε μην περιμένεις διαφορετική αντιμετώπιση απο το περιβάλλον σου.
ΙΔΙΑ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ θα είναι γιατί πρώτα απ' ολα το "αρνητικό" στοιχείο στην ιδια σου την υπαρξη είσαι ο ιδιος.
Φιλικά!!!!
Θέμα προσέγγισης νομίζω και μάλλον επιμένω!!!!
Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ο γάμος δεν με ενδιέφερε και ποτέ ιδιαίτερα κυρίως γιατί δεν ήθελα ποτέ στην προσωπική μου ....συνέταιρο!!!!
Η σκπ αποτέλεσε μια καλή και βάσιμη ίσως δικαιολογία για να αρνούμαι τον γάμο χωρίς να με ζαλίζουν!!!
Αυτό που με προβληματίζει μόνο είναι αν μεγαλώσω και χειροτερέψω και δεν θα μπορώ να εξυπηρετήσω τον εαυτό μου.Εκεί φίλε την έκατσα την βάρκα...χι χι
Ελπίζω ο θεός (εφόσον υπάρχει βέβαια...) να με βοηθήσει να ψοφήσω κατά τον πιο ηρεμο τρόπο χωρίς να βασανίσω αλλά και να βασανιστώ....