• Απο μικρη...στα βασανα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #91362  από costas1968
 Σάβ Ιουν 08, 2013 4:20 pm
Dhm έγραψε:Δεν ξερω αν επρεπε να αρχισω νεο θεμα,αλλα εχω ενα προβληματακι..Ξαφνικα χειροτερεψε η διπλωπια(ουσιαστικα δεν ειχε καλυτερεψει ακομα εντελως) και νομιζω ειναι στο σταδιο οπου ξεκινησε...Σε μια εβδομαδα δινω σχεδιο ως πανελλαδικως εξεταζομενο ειδικο μαθημα και 'δεν θελω' να ξεκινησω ΤΩΡΑ κορτιζονη και να εχω αυτες τις παρενεργειες της κορτιζονης. Ποσο μπορει να χειροτερεψει η κατασταση μεσα σε αυτη την εβδομαδα δεν το ξερει κανεις ετσι?:/
Η κορτιζονη θα σε βοηθησει αμεσα και θα δεις βελτιωση πολυ γρηγορα.Σε οτι αφορα τις παρενεργειες το σχημα 5 ημερων ειναι σταγονα στον ωκεανο.Μου το ειχε πει περσι η γιατρος μου.Αρα μν αγχωνεσαι και μν τρελενεσαι.Εννοειται βεβαια οτι μιλας και με τον γιατρο σου.
Καλη επιτυχια στις εξετασεις.Για τα αλλα δεν σου ευχομαι γιατι απλα θα την εχεις!!!bb
:happy-smileyinthebox:
 #91367  από Dhm
 Σάβ Ιουν 08, 2013 7:43 pm
costas1968 έγραψε:
Dhm έγραψε:Δεν ξερω αν επρεπε να αρχισω νεο θεμα,αλλα εχω ενα προβληματακι..Ξαφνικα χειροτερεψε η διπλωπια(ουσιαστικα δεν ειχε καλυτερεψει ακομα εντελως) και νομιζω ειναι στο σταδιο οπου ξεκινησε...Σε μια εβδομαδα δινω σχεδιο ως πανελλαδικως εξεταζομενο ειδικο μαθημα και 'δεν θελω' να ξεκινησω ΤΩΡΑ κορτιζονη και να εχω αυτες τις παρενεργειες της κορτιζονης. Ποσο μπορει να χειροτερεψει η κατασταση μεσα σε αυτη την εβδομαδα δεν το ξερει κανεις ετσι?:/
Η κορτιζονη θα σε βοηθησει αμεσα και θα δεις βελτιωση πολυ γρηγορα.Σε οτι αφορα τις παρενεργειες το σχημα 5 ημερων ειναι σταγονα στον ωκεανο.Μου το ειχε πει περσι η γιατρος μου.Αρα μν αγχωνεσαι και μν τρελενεσαι.Εννοειται βεβαια οτι μιλας και με τον γιατρο σου.
Καλη επιτυχια στις εξετασεις.Για τα αλλα δεν σου ευχομαι γιατι απλα θα την εχεις!!!bb
:happy-smileyinthebox:
Σε ευχαριστω πολυ!:)
Την προηγουμενη φορα ειχα αρκετες παρενεργειες,γιαυτο το λεω..
Δεν εχω ακομα γιατρο,οποτε..στις 20 εχω ραντεβου με την Καραγεωργιου για 1η φορα..
 #91372  από tyxer
 Σάβ Ιουν 08, 2013 11:10 pm
μια συμβουλη...αφου εχεις ενοχληση απο ματια ακομα..μην χρησιμοποιεις πολλες ωρες τον υπολογιστη..αρκετα κουραζονται τα ματακια σου απο σχεδιο..ε? :character-oldtimer:
εγω ακομα κ τωρα..που ειμαι μακρυα απο επεισοδιο οταν κουρασω τα ματια μου στον υπολογιστη την αλλη μερα...νοιω8ω να αλλη8οριζω(δεν μπορω να περιγραψω ακριβως τι αισθανομαι,για αυτο το γραφω ετσι..!!)
φιλια!!μην αγχωνεσαι οσο μπορεις...!!
ολα καλα ........!!! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #91430  από Dhm
 Κυρ Ιουν 09, 2013 4:49 pm
Ευχαριστω πολυ.Η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα σκεφτει.. :oops:
 #91608  από Dhm
 Πέμ Ιουν 13, 2013 5:32 pm
Τελικα ξεκινησα κορτιζονη για 3 μερες.
 #91609  από costas1968
 Πέμ Ιουν 13, 2013 5:34 pm
Dhm έγραψε:Τελικα ξεκινησα κορτιζονη για 3 μερες.
Τέλεια.
Θα δεις σημαντική βελτιωση!!!

:romance-heartsthree:
 #91617  από Dhm
 Πέμ Ιουν 13, 2013 6:30 pm
Την προηγουμενη φορα με 5 μερες δεν ειδα και τα τελεια αποτελεσματα,για να δουμε...
Πως αντιμετωπιζεται αυτο το πραγμα που δεν μπορω να πιω νερο?Ειναι απαισιο!
 #91618  από Thor
 Πέμ Ιουν 13, 2013 6:40 pm
Κορτιζονη απο το στομα εννοεις τι σχεση εχει το νερο
απλα η κορτιζονη κανει κατακρατηση υγρων
 #91619  από Φαίδρα
 Πέμ Ιουν 13, 2013 6:45 pm
Δήμητρα, γιατί να μη μπορείς να πιείς νερό; :?
 #91620  από Dhm
 Πέμ Ιουν 13, 2013 6:50 pm
Ενδοβλεβια την κανω..κανει χαλια γευση και αρα ειδικα το νερο το σιχαινομαι!