• Συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #78167  από sofia13
 Κυρ Σεπ 23, 2012 7:56 pm
Α Ν Ν Α , στείλε Π.Μ . ΑΚΟΥΣ η να βαρέσω καμπάνες; Ειμαι τοσο τούβλο ακόμη στον Η/Υ , που μόνο οταν μου στέλνουν μήνυμα μπορώ να απαντήσω. Μόνη μου , ποτέ , γιατί δεν ξέρω πως ακόμη. ΑΝ ήξερα η ρημάδα, τώρα θα είχες ηδη το δικό μου. Μη σε παρακαλάω που δεν σου πάει κιόλας καθολου. ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΟ-Π.Μ..............
 #78170  από litsa
 Κυρ Σεπ 23, 2012 8:00 pm
Σοφία 13, δεν είναι στον υπολογιστή... μην άγχεσαι...
αν θες να στειλεις πμ πας στο μνμ που βλέπεις το όνομα της και πατάς το συννεφάκι που έχει δίπλα στο ανθρωπάκι , όταν βάλεις το ποντίκι πάνω στο συννεφάκι θα σου γράψει ''αποστολή προσωπικού μηνύματος''...

γράφεις.... και πατάς υποβολή ...

και αυτό ήταν ...
 #78172  από βικυ
 Κυρ Σεπ 23, 2012 8:10 pm
Αννα οπως το ειπες.....θα το παλεψεις. :romance-kisscheek:

Ακομη στο mall ειστε ωρε παιδια???
Κανεις δεν επεστρεψε απο την συναντηση???
Παχυ κιλιμι σας εστρωσαν????(Που λεει και η γιαγια μου)
Αντε περιμενουμε να μας πειτε τι εγινε......τι σας εφτιαξε η κατερινα.....τι φαγατε,τι ηπιατε και γενικα ολες τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες. :angry-tappingfoot:
 #78173  από κατερινα 55
 Κυρ Σεπ 23, 2012 8:24 pm
Καλησπέρα παιδιά!!!!
Γυρίσαμε βικυ,γυρίσαμε.Απλώς είμαστε εξουθενωμένοι απ'το φαϊ και απο το γέλιο,
γι'αυτό αργήσαμε να ενημερώσουμε.
Εγώ έφτιαξα κάτι απλά μπλιμπλιμπλίκια,μη φανταστείς τίποτα σπουδαίο!!
Η μεγάαααααλη φάση είναι η είσοδος του billios.Εμφανίζεται κρατώντας ψηλά ένα χαρτί που
γράφει
ΠΑΜΕ ΚΙΟΥΜΕΜΕ ΚΕΠΑΚΟ
και βέβαια δεν έμεινε άντερο!!!!
Εγώ αυτά καταθέτω,σειρά έχουν οι υπόλοιποι!!!!!!!
 #78175  από βικυ
 Κυρ Σεπ 23, 2012 8:39 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Γελαω με αυτο που εκανε ο billios!!!!!!!!!!!!!!!
Νομιζω πως αυτο πλεον θα γινει το σλογκαν μας:ΠΑΜΕ ΚΙΟΥΜΕΜΕ ΚΕΠΑΚΟ
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #78176  από sofia13
 Κυρ Σεπ 23, 2012 8:48 pm
Ε, γι' αυτό σκάμε απ΄το κακό μας οι έξωθεν των τειχών ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Και γιατι δεν σας '' γνωρίζουμε προσωπικά''., αλλά και γιατι φανταζόμαστε τι κακός χαμός ακολούθησε στην παρέα μετα το ΠΑΜΕ ΚΙΟΥΜΕΜΕ ΚΕΠΑΚΟ. Καλά σας ''ειδα'' ΥΠΕΡΟΧΑ πλάσματα όλους!!!!!Πες λεπτομέριες αν θέλεις... Εδώ είμαστε ολοι οι 'αλλοι και παρακολουθούμε... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #78178  από Μιμικαμ
 Κυρ Σεπ 23, 2012 8:53 pm
Ενημέρωση Β......
:happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox:

Οπως τα περιγράφει η αγαπητή Κατερίνα.....ολα ήταν όπως πάντα κάτι παραπάνω από τέλεια....τα μπλιμπλι...πως τα λεει ρε παιδιά η Κατερίνα δεν θυμάμαι....κεικάκια αφράτα σε φορμάκια ατομικά....μούρλια ....τόσα πολλά...που πήραμε και για το σπίτι....να περάσουμε καμιά βδομάδα :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: ευχαριστούμε πολύ Κατερινάκι.....χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και απο κοντα, καθώς και τον συμπαθέστατο και γνωστό πλέον Κώστα.....η Αννούλα μας δυστυχώς δεν.....μας ελειψε η παρέα της.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Χάρηκα επίσης που γνώρισα το νέο μας μέλος brazil.....κάποια στιγμή, εντελώς τυχαία στο διπλανό τραπέζι, καθόταν και ο krevasilis,ο οποίος δεν ήξερε για την συνάντησή μας....τάχασε μόλις μας είδε όλους εκεί.. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Φυσικά,Ολη η υπόλοιπη παλιοσειρά έδωσε το παρόν,
φάγαμε, ήπιαμε, συζητήσαμε, ξεσηκώσαμε το μαγαζί.....και οταν πλέον τέλειωσαν όλες μας οι αντοχές, αποφασίσαμε να φεύγουμε σιγά-σιγά.... :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:

Αντε και στην επόμενη συνάντησή μας φιλαράκια.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #78187  από kath
 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:23 pm
Ειχα να μπω πολυ καιρο στο forum και μολις τωρα ειδα για τη συναντηση.Θα μου ηταν λιγο δυσκολο γι αυτη την Κυριακη ουτως η αλλως ,σιγουρα θα περασατε τελεια!Ελπιζω στην επομενη να μπορεσω να ειμαι κ εγω
Πολλους χαιρετισμους σε ολους
 #78193  από Στάθης
 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:45 pm
Δεν έχω να πω τίποτα......
muffins.jpg
muffins.jpg (245.68 KiB) Προβλήθηκε 2670 φορές
παρά μόνο πως η ομάδα έσκισε πάλι !!!!!!!!!!!!!!!

Μετά από πολύ καιρό ήταν και πάλι μια ιδιαίτερη συνάντηση με φουλ 8ώρο πρόγραμμα !!! θεός ο billiossss με τα χιουμοριστικά σημειώματα, αξιοθαύμαστα όλα τα μέλη και πολύ χάρηκα που γνωρισα και τα καινούργια παρευρισκάμενα μέλη brazil, matina & menia όπως επίσης και τον Κώστα τον γουρουναααααααά ATVάκια που είχα χάσει στην προηγούμενη !!!

ΥΓ. Η φωτό έργο της κατερίνας 55, την οποία και ευχαριστεί θερμά το στομάχι μας.... :eusa-dance: !!!!!!!!!!

ΥΓ2. Its a beautiful Life στις όμορφες συναντήσεις μας..... :greetings-waveyellow:

#78194  από billios
 Κυρ Σεπ 23, 2012 10:46 pm
Ενταξη,τα muffins της κατερινας εδωσαν κονσερτο βιολι με κοντρα μπασο.
Τελικα για να ξερεις οτι κατι ψιχουλα προλαβα να γλειψω γιατι μολις τα ειδαν οι κορες......σφαγη!

Αν και εφυγα νωρις και εχασα το καλο το γλεντι θα σας πω οτι δεν εγινε και τιποτα το σημαντικο :teasing-neener: πλην οτι επεσαν τα σχετικα πειραγματα με τον Π.Μ79,με τον Γιαννη,κατερινα,μαρια,φαγαμε και γαμω τα σοκολατομαφινς,γνωρισαμε καινουργιο κοσμο,παιξαμε με τα playmobil και βασικα επεσε πραγματικο γελιο.Ηταν μια πολλυ καλη κυριακη.
Ο επομενος παρακαλω γιατι αισθανομαι οτι εχασα το μεδουλι,τι να κανω ρε παιδια γαβρακι στο φουρνο ηταν αυτο :) ας οψεται..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8