Σκλήρυνση κατά πλάκας
Petro! έγραψε:Να σε ρωτησω βρε μελος Petro!.....
Vasiliki ξέρεις γιατί λυπάμαι εν γένει?Εγγράφονται καθημερινώς νέα άτομα με ΣΚΠ και αντί να τους πείσουμε ότι έχει βρεθεί η αιτία της νόσου και η εν μέρει θεραπεία της(εν μέρει λόγω υποπλασίας ορισμενων φλεβών)μια κάστα μελων που είναι οι ίδιοι και ίδιοι τους λένε:Οτι όλα θα πάνε καλα,Μην φοβασαι,Πηγαινε σε Νευρολόγο και άλλες παρόμοιες μπαρούφες.
Το μέλος ΧΑΜΟΓΕΛΑ είναι στο φόρουμ 1 έτος και τώρα πήρε χαμπάρι τι εστί χενφα.Δεν φταίει αυτή φταίνε οι υπόλοιποι που όταν μπήκε τις γράψανε τις γνωστές μ@λ@κίες που προανέφερα παραπάνω.
maria E έγραψε:Συναδει με το ιδιαιτερο διαιτολογιο σου το φαρμακι που σταζεις για τους συνασθενεις σου,η σου προκαλει οπως φανταζομαι,καποιες παρενεργειες οπως γαστρεντερικες διαταραχες,πχ φουσκωματακια,καουρες και αλλα?και αν ναι,πως αντιμετωπιζεις αυτην την ενδεχομενως δυσαρεστη κατασταση?Έχει εναποθέσει στη διακριτική ευχέρεια του παράγοντα τύχη την κατάποση θανατηφόρας δόσης.
Petro! έγραψε: Vasiliki ξέρεις γιατί λυπάμαι εν γένει?Εγγράφονται καθημερινώς νέα άτομα με ΣΚΠ και αντί να τους πείσουμε ότι έχει βρεθεί η αιτία της νόσου και η εν μέρει θεραπεία της(εν μέρει λόγω υποπλασίας ορισμενων φλεβών)μια κάστα μελων που είναι οι ίδιοι και ίδιοι τους λένε:Οτι όλα θα πάνε καλα,Μην φοβασαι,Πηγαινε σε Νευρολόγο και άλλες παρόμοιες μπαρούφες.Γεια σου Petro!,
Το μέλος ΧΑΜΟΓΕΛΑ είναι στο φόρουμ 1 έτος και τώρα πήρε χαμπάρι τι εστί χενφα.Δεν φταίει αυτή φταίνε οι υπόλοιποι που όταν μπήκε της γράψανε τις γνωστές μ@λ@κίες που προανέφερα παραπάνω.
sou έγραψε:Sophie, η παθοφυσιολογία της νόσου είναι τέτοια που απλά είναι αδύνατον να είναι αυτοάνοση. Αυτό συμβαίνει από πολύ πριν την ανακάλυψη της <ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ_ΦΛΕΒΙΚΗ_ΝΟΣΟΣ>.sou, δεν συμφωνώ με αυτό, σαφώς και είναι αυτοάνοση μέχρι να αποδειχτεί με εργαστηριακές έρευνες το αντίθετο. Διάβασε ανοσολογία σε συνδυασμό με νευροβιολογία και θα δεις πως μιλάμε για αυτοανοσία και όχι για φλεβική νόσο.
podiki έγραψε: υγ. δεν πίστευα πως υπάρχουν ακόμα ασθενείς που πιστεύουν ακόμα σε θεωρίες αυτοανοσίας!Ξαναλέω δεν είμαι ενάντια αυτής της θεωρίας αλλά είμαι πολύ δύσπιστη ακόμη. Μέχρι να έχω αποτελέσματα στα χέρια μου που να δείχνουν ξεκάθαρα πως είναι φλεβική νόσος, θα συνεχίζω να υποστηρίζω την αυτοανοσία γιατί αυτά διδάχτηκα, με αυτά ασχολούμαι και θα συνεχίζω να ασχολούμαι και στο μέλλον.
Εντυπωσιάζομαι !