• Επόμενη συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #3918  από theoni
 Τετ Μάιος 13, 2009 3:11 pm
Αλεξάνδρα μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας και ενεργητικά πλέον..
Όσο για αυτό που είπες, η σκλήρυνση κατά πλάκας και ΟΛΑ τα επακόλουθά της, κατά τη γνώμη μου δεν είναι "πραγματάκι", αλλά κάτι πολύ παραπάνω..Απλά είναι αλήθεια, ότι δύσκολα σε καταλαβαίνει κάποιος που δεν την έχει...
 #3921  από Maria77
 Τετ Μάιος 13, 2009 4:33 pm
Kalws orises sthn parea mas Alexandra kai nasai panta kala!
H LL--MM evale amesws ta pragmata sth thesh tous...ksekathares katastaseis :D Giauto maresei auth h kopela...kai as leei ton eauto ths giagia :lol: :lol:
 #3933  από Lena
 Τετ Μάιος 13, 2009 6:14 pm
AΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΧΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΝΘΗΚΕΣ ΒΕΒΑΙΑ!
 #3939  από babis
 Τετ Μάιος 13, 2009 7:13 pm
Καλώς την στο club!!! :)
 #3949  από LL--MM
 Τετ Μάιος 13, 2009 9:07 pm
Όπως βλεπεις, δεν είναι καθε μέρα έυκολο για κανέναν μας! Καλώς όρισες και πάλι...
 #3959  από elena
 Τετ Μάιος 13, 2009 11:08 pm
Aλεξάνδρα καλησπέρα και από μένα!!!καλώς ήρθες!!!
Λοιπόν επειδή και μένα μου αρέσει να βάζω τα πράγματα στην θέση τους θα σου κάνω τις εξής προτάσεις:
1.Στην μητέρα σου και την αδερφή σου μπορείς να φορτώνεις εναλάξ ,τον σκύλο και τα
σκυλόψαρα...λάθος τα χρυσόψαρα ήθελα να πω!

2.Σε εμάς μπορείς να φορτώνεις τις ανησυχίες και τυχόν προβλήματα...τόσοι είμαστε εδώ!!!
αντέχουμε μια χαρά...μην ανησυχείς!!!

3.Τον σύντροφο κράτα τον για τον εαυτό σου...και αν καμμιά μέρα τον βαρεθείς ...ε τότε φορτωσέ τον στην μαμά του !!!

είδες τι απλά που είναι τα πράγματα?όλα καλά θα πάνε!!! :D
 #3964  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Μάιος 13, 2009 11:42 pm
Αλόχα Αλεξάνδρα!!! Να σου πάνε όλα καλά! Να χαίρεσαι σύντροφο, μαμά, αδελφή, σκύλο, χρυσόψαρα κι εμάς 8-) ! Βεβαίως κι εμείς εσένα :lol: !
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16