• Γραμμα στον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ..

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #64189  από kate2002
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:48 pm
billios έγραψε:
kate2002 έγραψε:εγω, αν εισαι αληθινος που πολυ αμφιβαλω, δε θελω τιποτα για τον εαυτο μου. εχω πολλη ορεξη ομως για δουλεια... γιαυτο,

ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΜΠΕΡΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Παιδι μου..εσενα θα σε κανω δημοσιο υπαλληλο,θα κανεις μεγαλυτερη ζημια
ΡΕ ΑΓΙΕ! ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟ... ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΠΑ...
...ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΣΥ....
 #64190  από billios
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:58 pm
kate2002 έγραψε:
billios έγραψε:
kate2002 έγραψε:εγω, αν εισαι αληθινος που πολυ αμφιβαλω, δε θελω τιποτα για τον εαυτο μου. εχω πολλη ορεξη ομως για δουλεια... γιαυτο,

...ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΣΥ....

Θα σε κανω εισαγγελεα να γ...ς και να δερνεις
 #64192  από kate2002
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 8:02 pm
billios έγραψε:
kate2002 έγραψε:
billios έγραψε:εγω, αν εισαι αληθινος που πολυ αμφιβαλω, δε θελω τιποτα για τον εαυτο μου. εχω πολλη ορεξη ομως για δουλεια... γιαυτο,

...ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΣΥ....

Θα σε κανω εισαγγελεα να γ...ς και να δερνεις[/quote]
ΟΧΙ. θελω τη μπερτα και το καλασνικοφ! ακους;;;;
 #64193  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 8:21 pm
billios έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Αχ!!!! Αγιε μου Βασιλη ! Δεν ημουν καλο κοριτσι....!!!! Εβριζα....ολη τη χρονια...και βριζω ακομη...εκεινους τους καλους ανθρωπους, που μας κυβερνουν, χωρις να τους εχω διαλεξει εγω...!!! Βριζω τους καλοκαρδους γιατρουληδες των υγειονομικων επιτροπων....και τους...καταριεμαι...Βριζω τους....διοικητικους...καρεκλοκενταυρους....των ασφαλιστικων ταμειων, του ΙΚΑ κυριως.... :violence-pistoldouble:Βριζω...Βριζω...συνεχως....!!!Πώς να τολμησω να σου πω τις επιθυμιες μου???Ετσι κι αλλιως...εδω και πολλα χρονια...δεν εκπληρωνεται καμια....επαψα και να κανω ονειρα....!!! Πηγαινε τα δωρα σου στους αλλους...τους καλους...τους τυχερους....Ασε εμενα.... :sad-roulette:

Παραπονιαρα,καντην εσυ την ευχη και μη σε νοιαζει....μονο που...να μωρε τον εχει λυπηθει η ψυχη αυτον εκει τον ερμο,του εχεις αλλαξει το τσαουλι στο ξυλο,μιλαμε για πολλυ ματσουκι.
..... :angry-cussing: Γιατι ??????? Αυτος, με λυπηθηκε ?????????????????????????????
 #64194  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 8:27 pm
Δημητρης24 έγραψε:Εγω Αγιε μου Βασιλη θελω μια κιθαρα, θελω εναν ενισχυτη, θελω μια κονσολα, θελω 4 ηχεια αλλα ολα αυτα τα θελω οταν γινουμε ολοι καλα!! Οποτε συνοψιζω... θελω να γινουμε ολοι καλα. Ειναι σιγουρο οτι θα γινουμε αλλα βαλε κ εσυ λιγο το χερακι σου μωρε...

ΥΓ 2 σετ χορδες και πενες!! :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: Αγιε Βασιλη!!!!! Ακου αυτο το παιδι !!!! Ειναι καλο παιδι....με καθαρη, ακομα, την ψυχουλα του !!!! :angelic-flying: Πραγματοποιησε τις ευχες του...... :pray: :pray: :pray: :pray:
 #64195  από Γιάννης
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 8:31 pm
billios έγραψε: Εσενα θα σε παρω μαζι με το Γιαννη στη συναυλια.
Τι θα παίζουμε αγιοβασίλη;

ΥΓ. Θέλω και την Άννα μαζί για groupie
 #64196  από Δημητρης24
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 8:32 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Δημητρης24 έγραψε:Εγω Αγιε μου Βασιλη θελω μια κιθαρα, θελω εναν ενισχυτη, θελω μια κονσολα, θελω 4 ηχεια αλλα ολα αυτα τα θελω οταν γινουμε ολοι καλα!! Οποτε συνοψιζω... θελω να γινουμε ολοι καλα. Ειναι σιγουρο οτι θα γινουμε αλλα βαλε κ εσυ λιγο το χερακι σου μωρε...

ΥΓ 2 σετ χορδες και πενες!! :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: Αγιε Βασιλη!!!!! Ακου αυτο το παιδι !!!! Ειναι καλο παιδι....με καθαρη, ακομα, την ψυχουλα του !!!! :angelic-flying: Πραγματοποιησε τις ευχες του...... :pray: :pray: :pray: :pray:[/quote :text-

:text-thankyouyellow: Αννα μου :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #64198  από maria E
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 9:10 pm
Αγαπητε Santa-billios θα ηθελα μια δευτερη τουαλετα σπιτι μου γιατι οταν μπαινει στο μπανιο ο αδερφος μου ξεχναει να βγει,και αν με πιασει επιτακτικη ουρηση αρχιζω επιτακτικες δεησεις στον Παναγαθο για να μη μου βγει απο τα αυτια.Ευχαριστω
 #64199  από billios
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 9:10 pm
ΧΟ ΧΟ ΧΟ
ΟΟΟλοι θα παρεται!
Αννα ο Αγιος δεν διαβαλεται.
Kate2002 δεν φερνουν αντιρησεις στον Αγιο
[μεταξυ μας,ποσες γεμηστιρες θελεις?]
 #64201  από kate2002
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 9:19 pm
σευχαριστω άγιε! :bow-yellow:
...(όσες χωράει ο σάκος σου...) ;)
  • 1