• Προβληματισμός...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.

Το http://www.mssociety.gr είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γι αυτούς που έχουν MS

Έχω MS και Συμφωνώ
6
17%
Έχω MS και Διαφωνώ
13
37%
Έχω MS και Δεν με απασχολεί
14
40%
Δεν έχω MS
2
6%
 #3208  από LL--MM
 Πέμ Απρ 30, 2009 12:09 am
Να ζητήσουμε επαναληπτική αύριο :!: Τι δημοκρατία είμαστε :?:
 #3209  από Maria77
 Πέμ Απρ 30, 2009 12:12 am
Swsto! Den htan poly dieukrinistikes oi odhgies, nomiza pws stous sklhryntikous den symperilamvanontai oi loipoi syggenois! Thelw na ksnapshfisw h' na akyrwsw thn pshfo mou!!!
 #3211  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Απρ 30, 2009 12:33 am
Μαρία θα σε κατατάξουμε στους "αναποφάσιστους" :lol:
 #3213  από LL--MM
 Πέμ Απρ 30, 2009 1:49 am
Σωστά, αλλά αφού οι οδηγίες δεν ήταν διευκρινιστικές, δε φταίει η Μαρία! Αρχικά, δεν είχαμε διανοηθεί ότι ο Αόρατος μπορούσε να θεωρηθεί ξένος, αφου, κατ' επιλογή του γίνεται δικός μας κάθε μέρα. Εκείνος νόμισε ότι τον αποκλείαμε :shock: .

(Στη σκλήρυνση πολιτογραφούνται "σκληρυντικοί" οι σύζυγοι, ως εκ του γάμου τους, οι αδελφοί, οι γονείς και τα παιδιά, υπάρχει διχογνωμία ώς προς τα κατοικίδια: π.χ. ο Κόκο της Ιωάννας-Μελινας)

Η ιδιότητα του σκληρυντικού δε χάνεται σε περίπτωση απόκτησης πτυχίου ιατρικής, κι εδώ οι ερμηνίες διαφέρουν: ώς προς την απόστολή κειμένων, links και άλλων πληροφοριών στήν ιστοσελίδα.

Οι όποιοι άλλοι καλοθελητές, γίνονται αποδεκτοί κατά περίπτωση, βάσει αποστολής κειμένων μέσα σε ένα εξάμηνο από την εγγραφή.

Μόνο πρόβλημα: οι δυνατότητες ελέγχου είναι περιορισμένες: τα ύποπτα κείμενα συγκρίνονται προσεκτικά πρίν τον οποιοδήποτε κοινό αποκλεισμό.-¨

Όπως βλέπεις λοιπόν Αόρατε, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεσαι σους ξένους, και σκόπιμη θα ήταν μια επαναληπτική στην ψηφοφορία :!:
 #3224  από Maria77
 Πέμ Απρ 30, 2009 10:46 am
Symfwnw me thn LL--MM, na epanalhfthei h pshfoforia! Mporei oi perissoteroi na mhn katalavan kala opws egw kai to apotelesma na mhn antapokrinetai sthn pragmatikothta!!!
 #3231  από aoratos
 Πέμ Απρ 30, 2009 11:47 am
Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω όλους σας που ανώνυμα ή "επώνυμα" (όσο είναι δυνατόν αυτό στον χώρο του Ίντερνετ) συμμετείχατε. Ειδικότερα τους "επώνυμους" γι αυτά που έγραψαν και ήταν αρκετά ενδιαφέροντα.
Δυστυχώς έχω αρκετό φόρτο εργασίας αυτή την στιγμή και επειδή τέθηκαν πολλά θέματα στα οποία θα ήθελα να αναφερθώ και δεν προλαβαίνω θα το κάνω το βράδυ αν προλάβω ή σε διαφορετική περίπτωση από Δευτέρα μιας και κατά 99,9% θα λείψω το τριήμερο εκτός Αθηνών και εκτός PC φυσικά. :)
Μια διευκρίνηση μόνο για την ώρα στον Νικόλα. Ήσουν ο πρώτος που διαχώρισες την θέση σου από την αρχή (σε ότι αφορά εμένα) οπότε τα υπόλοιπα που γράφεις είναι περιττά (όπως περιττές είναι και οι συγνώμες όλων).

Τα λέμε λοιπόν και καλά να είμαστε όλοι.

Πρόταση: Διοργανώστε μια ψηφοφορία να βγάλουμε την Έλενα Πρόεδρο (μπορείτε να θέσετε και άλλες υποψηφιότητες). :lol:
 #3234  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Απρ 30, 2009 12:22 pm
Λέω να διασκεδάσουμε λίγο με το φλέγον ζήτημα που ως μέλη του φόρουμ μας απασχολεί και μας προβληματίζει . Η σελίδα αυτή πιστεύω ότι δημιουργήθηκε για να αφορά όλους όσους θέλουν να μετέχουν . Από εκεί και πέρα κανείς δεν είναι τέλειος και δεν κάνει λάθη . Οι πάσχοντες αυτό ίσως να το γνωρίζουν καλύτερα . Επίσης κανέναν δεν μπορούμε να καταδικάσουμε για την οποιαδήποτε γνώμη του .
Τέλος η πράταση του αόρατου για την ΕΛΕΝΑ Πρόεδρο , φυσικά και με βρίσκει διαφωνούντα .
 #3235  από butterfly-
 Πέμ Απρ 30, 2009 12:46 pm
Γιατί βρε Γιώργο? Τί σου έκανε η κοπέλα?
... ¨η μήπως θέλεις εσύ την Προεδρία ως παλαιότερο μέλος???
 #3236  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Απρ 30, 2009 1:06 pm
Δεν μου έκανε τίποτα η κοπέλα . Απλά η πρόταση του αόρατου με τζιζάρισε για μια εκλογή εκ των άνω . Έστω και αν είμαι γέρος και παλιός δεν θέτω υποψηφιότητα γιατί εκτός των άλλων ο ρόλος μου είναι του Δικαστικού Αντιπροσώπου .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9